Yok. Pus8807 paneli ve işlemcisi daha iyi. Pus8007 geçen yılın 7906 nin kozmetikli haliPus8807 değil pus8007 hocam, onunda işlemcisi iyiyse onu alabilirim.
Yok. Pus8807 paneli ve işlemcisi daha iyi. Pus8007 geçen yılın 7906 nin kozmetikli haliPus8807 değil pus8007 hocam, onunda işlemcisi iyiyse onu alabilirim.
Geçen haftalarda 12 bine düşmüş pus8807 ama yeniden düşer mi sanmıyorum pek. Beklemek mantıklı mı sizce? Asgari ücret falan da açıklanacak şimdi, fiyatları arttırırlar gibi geliyor.Yok. Pus8807 paneli ve işlemcisi daha iyi. Pus8007 geçen yılın 7906 nin kozmetikli hali
Doğru diyorsunuz. Fiyatlar artabilir. Bu haftasonu takip et. Vatan düşürmüştü galiba gece.Geçen haftalarda 12 bine düşmüş pus8807 ama yeniden düşer mi sanmıyorum pek. Beklemek mantıklı mı sizce? Asgari ücret falan da açıklanacak şimdi, fiyatları arttırırlar gibi geliyor.
hocam onvoyu düşündüm ancak servis ağından dolayı biraz çekindim, evet 50 inç bakıyorum ancak bütcemi 1000 lira aşıyor önerdiğiniz tcl maalesef :(.Baktığınız modelleri nedir. 50 inç lere mi bakıyorsunuz. Markaların kaliteleri aynı olur artık. Üst segmentlerde sadece farklılıklar bide 55 üstü.
Alt segmentlerde hepsi aynı donanımı kullanır.
Bim e gelen 55p615 tcl 50 inç ten daha iyi bir panele sahip. Daha iyi tepkimesi var. Yazılım olarak bu modelde bişey olmaz. Bu da tcl in yazılım işinde kötü olduğu için bir avantaj sayılır . kontrastı siyahları iyi . SDR yayınlarda günlük kullanım için yeterlidir. C728 den daha az sorun çıkarır.
Arçelik Grundig grubuna bak 50 inç lerine. Onvo sunny vb.hocam onvoyu düşündüm ancak servis ağından dolayı biraz çekindim, evet 50 inç bakıyorum ancak bütcemi 1000 lira aşıyor önerdiğiniz tcl maalesef :(.
Uygun fiyatta sağlam yerden alın. Kaliteleri aynı olur. Amazon un kendi sattığı ürünlerden alın. İade politikası iyi. Fiyatlarida iyiHocalarım tekrardan merhaba, 12 bin tl ye kadar bütün televizyonları sıraladım. Bunlar arasından veya farklı bir model olarak seçim yapacağım. Yardımlarınızı bekliyorum.
LG 50NANO81 (LG servisi hakkındaki yorumlar biraz korkuttu açıkçası ama bu fiyata iyi gibi gözüküyor.)
LG 50UP77
LG 50UQ81
Philips 50PUS8007 (amblight özelliği biraz kendine çekiyor.)
PHILIPS 50PUS8807 (bu model bir hafta kadar önce vatan da 13 bin tl ye satılmış ancak bir daha düşer mi bilmiyorum. beklemek de pek mantıklı değil gibi)
Samsung 50BU8000
ve bime gelecek olan tcl veya lg televizyonda seçeneklerim arasında
Sizin de önerilerinizi bekliyorum, ben bunları bulabildim bu fiyat klasmanında. Şimdiden teşekkürler.
Öyle yapacağım hocam, size birşey daha sorsam. Direct led ve edge led oluyormuş. Hangisi daha iyidir? LG olanlardan herhalde nanocell edge led, diğerleri direct led. Amazondan alınacak lg lerden hangisini tavsiye edersiniz? Farklı modeller de mevcut 2021 falan, 2022 almak daha iyi olur herhalde.Arçelik Grundig grubuna bak 50 inç lerine. Onvo sunny vb.
Yerliden Vestel Grundig grubuna bakın.
Uygun fiyatta sağlam yerden alın. Kaliteleri aynı olur. Amazon un kendi sattığı ürünlerden alın. İade politikası iyi. Fiyatlarida iyi
O boylarda edge yada direct fark olmaz. 21-22 bunda da fark olmaz. Sadece smart webos 6 yerine 7 gelir daha güncel smart versiyonu olur. Ucuzunu al bunların hepsi aynı görüntü kalitesindedir. Cihazda sorun olursa Amazon iade politikası iyi.Öyle yapacağım hocam, size birşey daha sorsam. Direct led ve edge led oluyormuş. Hangisi daha iyidir? LG olanlardan herhalde nanocell edge led, diğerleri direct led. Amazondan alınacak lg lerden hangisini tavsiye edersiniz? Farklı modeller de mevcut 2021 falan, 2022 almak daha iyi olur herhalde.
Artık bu saatten sonra fiyatların düşmesi zor. Geçen hafta 12500 E 8807 yi Vatandan almıştım.Ama henüz gelmedi. Tuhaftır kargoya bile verilmemiş. Görünen o ki istediğiniz ürün istediğiniz fiyata bir magazada varsa almak daha mantıklıGeçen haftalarda 12 bine düşmüş pus8807 ama yeniden düşer mi sanmıyorum pek. Beklemek mantıklı mı sizce? Asgari ücret falan da açıklanacak şimdi, fiyatları arttırırlar gibi geliyor.
Aynı dert bende de var. Geçen hafta 15 Aralıkta A101 in sitesinden aldığım Toshiba televizyon, faturası kesildiği ve Vestel e bilgi verildiği halde hala gönderilmedi, üstelik bir de İzmir deyim Vestel in fabrikasına 1 saat mesafede. Sabırsızlıkla bekliyorum halaArtık bu saatten sonra fiyatların düşmesi zor. Geçen hafta 12500 E 8807 yi Vatandan almıştım.Ama henüz gelmedi. Tuhaftır kargoya bile verilmemiş. Görünen o ki istediğiniz ürün istediğiniz fiyata bir magazada varsa almak daha mantıklı
Hocam media markt ta 50pus8007 9500 e geliyor kart kampanyası vs. 50uq81 yerine tercih edilir mi? Arada 2 bin tl fark var.O boylarda edge yada direct fark olmaz. 21-22 bunda da fark olmaz. Sadece smart webos 6 yerine 7 gelir daha güncel smart versiyonu olur. Ucuzunu al bunların hepsi aynı görüntü kalitesindedir. Cihazda sorun olursa Amazon iade politikası iyi.
8007 model sıradan bir model. 50ggu7900 Grundig 8000₺ ondan daha kullanisli bir TV. 3 yıl garantili servisinde daha iyiHocam media markt ta 50pus8007 9500 e geliyor kart kampanyası vs. 50uq81 yerine tercih edilir mi? Arada 2 bin tl fark var.
Teşekkür ederim hocam, bütün sorularımı cevapladınız. Sabahtan bu yana onlarca televizyona baktım kafam bulandı artık . LG yi alacağım galiba.8007 model sıradan bir model. 50ggu7900 Grundig 8000₺ ondan daha kullanisli bir TV. 3 yıl garantili servisinde daha iyi