S Çevrimdışı

SANSARIUS

Yeni Üye
20 Ara 2022
1
25
Merhabalar, Arçelik A65 885c Marka bir televizyon satın aldım, bu satın aldığım cihazın panel bilgilerini öğrenmem adına siz değerli forum üyelerinden yardım talep etmekteyim.
Bunun yanısıra servis televizyonumu teslim ettiğimde görmüş olduğunuz üzere barkod kısımında da bilinçli şekilde yapılmış falçatalı bir kısım mevcut. Bunun sebebini de merak eder ve bilgilerinize sığınırım. Adem Helvacı Adem Helvacı

20221219_174849974.jpg

Son düzenleme:
B Çevrimdışı

beffect

Yeni Üye
22 Ara 2022
10
24
Arçelik Grundig grubuna bak 50 inç lerine. Onvo sunny vb.
Yerliden Vestel Grundig grubuna bakın.

Uygun fiyatta sağlam yerden alın. Kaliteleri aynı olur. Amazon un kendi sattığı ürünlerden alın. İade politikası iyi. Fiyatlarida iyi
hocam bütcemi arttırma kararı aldım philips 50pus8807 ,LG 55uq81006LB, samsung qe55q60 bu üçünden birisini alacağım hangisini önerirsiniz

B Çevrimdışı

beffect

Yeni Üye
22 Ara 2022
10
24
B Çevrimdışı

berkayayen

Yeni Üye
23 Ara 2022
3
26
Merhaba...

Bütçem 18.000TL çok fazla bilgim olmadığı için sizlerin affına sığınarak bana önerilerde bulunmanızı istiyorum.

Minimum 55 İnç, fakat tercihim 65 İnç olan Smart TV önerilerinde bulunursanız çok müteşekkir olurum.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,865
Merhaba...

Bütçem 18.000TL çok fazla bilgim olmadığı için sizlerin affına sığınarak bana önerilerde bulunmanızı istiyorum.

Minimum 55 İnç, fakat tercihim 65 İnç olan Smart TV önerilerinde bulunursanız çok müteşekkir olurum.
Bu fiyat pahalılığı da TV önermek çok zor.
Bim de satılan 9999₺ 55p615 olabilir. Yazılım konusunda pek birşey yok. Bu bence bir avantaj. Panel Va panel kontrastı siyahları iyi. 55 inç leri csot kendi üretimi.

B Çevrimdışı

berkayayen

Yeni Üye
23 Ara 2022
3
26
Bu fiyat pahalılığı da TV önermek çok zor.
Bim de satılan 9999₺ 55p615 olabilir. Yazılım konusunda pek birşey yok. Bu bence bir avantaj. Panel Va panel kontrastı siyahları iyi. 55 inç leri csot kendi üretimi.
Evet fakat 1 kere alıp en az 3-4 yıl kurtulmak istiyorum. Bu yüzden bütçemi sonuna kadar kullanıp iyi birşeyler almak istiyorum. Fakat sormak istediğim birşey var.
120HZ 55 İnç veya 60Hz 65 İnç ikisi arasından hangisini tercih etmeliyim ?

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,865
Evet fakat 1 kere alıp en az 3-4 yıl kurtulmak istiyorum. Bu yüzden bütçemi sonuna kadar kullanıp iyi birşeyler almak istiyorum. Fakat sormak istediğim birşey var.
120HZ 55 İnç veya 60Hz 65 İnç ikisi arasından hangisini tercih etmeliyim ?
Bunlar hepsi iç içe birbirini etkiler. Tepki süresi kaynaktan gelen kare sayısı buna ek olarak yazılım.
Hareket netligini bunlar sağlar. Oledler en iyi hareket netligine sahiptir. Neredeyse sıfır tepkime var bu da kare sayısı nedeniyle kaynaktan gelen titreme olur. Bulanıklık yoktur ama kare titremesi olur . 60 hz lik TV ler memc ye daha az ihtiyaç duyar çünkü kapasitesi 60 kare. Kaçı yazılımsal kare kaçı gerçek bu da onu toplamda 60 hz TV de 60 kare ile sınırlar.
120 hz TV de hareketle ilgili elin geniş olur. 120 kare TV işleyebilir. Yazılım kare kullanım alanı genişler.
Bu işler iki tarafı boklu değnek nereden bakarsak bakalım. En iyi oled o bile hızlı panel olmasından dolayı kare sayısından dolayı titreme yaşar.

Muhammet Sarıçam Çevrimdışı

Muhammet Sarıçam 

Süper Üye
20 May 2018
742
34
Bunlar hepsi iç içe birbirini etkiler. Tepki süresi kaynaktan gelen kare sayısı buna ek olarak yazılım.
Hareket netligini bunlar sağlar. Oledler en iyi hareket netligine sahiptir. Neredeyse sıfır tepkime var bu da kare sayısı nedeniyle kaynaktan gelen titreme olur. Bulanıklık yoktur ama kare titremesi olur . 60 hz lik TV ler memc ye daha az ihtiyaç duyar çünkü kapasitesi 60 kare. Kaçı yazılımsal kare kaçı gerçek bu da onu toplamda 60 hz TV de 60 kare ile sınırlar.
120 hz TV de hareketle ilgili elin geniş olur. 120 kare TV işleyebilir. Yazılım kare kullanım alanı genişler.
Bu işler iki tarafı boklu değnek nereden bakarsak bakalım. En iyi oled o bile hızlı panel olmasından dolayı kare sayısından dolayı titreme yaşar.
Merhaba. 50BU8000 hangi paneli kullanıyor? Adem Helvacı Adem Helvacı abi 60 inç olanını tavsiye ediyor ama bizim salona büyük gelir o ekran.

Aklımda iki model var. 50BU8000 ve 50Q67B
Sizce hangisi mantıklı? Max 14 bin lira limitim var.

Geri
Üst Alt