Samurai
Moderatör
- 3 Ağu 2021
- 2,928
- 41
Maalesef tv'ler pahalı da olsa işlemci, ram bellek, hafıza gibi donanımları düşük oluyor. İlk zamanlarda normal çalışsa da bir süre sonra sistemde yavaşlama ve şişme olabiliyor. Benim eski cihazım Tizen ve 8 yıl sonunda bariz bir yavaşlama olsa da kullanıma tamamen engel değil. İlk açılışta yavaş çalışıyor, 10-15 saniye sonra ise toparlıyor kendini. Yeni televizyonumda ise Android yüklü fakat ayda 1-2 kez restart yapmadan olmuyor, zaman zaman ağırlaşıyor o da. En pahalı televizyonu alsanız dahi harici medya oynatıcıdaki performansı alamazsınız. Performans bu kadar önemliyse Apple TV 4K tavsiye ederdim ama zaten Chromecast kullanıyorsunuz.Winston hocam teşekkür ediyorum,
Sizin çok faydanız oldu, o kadar sorumu cevapladınız, konuya yazdığınız eski mesajlardan da birçok bilgi edindim.
Önemli olan panel diyorsunuz yani, daha önce dediğiniz gibi bir android box ile tüm akıllı özellikler çözülür. Fakat şu an 30 bine satılan bir tvde yazılım bu kadar yavaşsa gerçekten ilginç, çok şaşırdım. Ama belki de o videodaki yavaşlık ilk kurulum kaynaklı da olabilir, elektronik cihazlarda oluyor bazen. Bir süre sonra hızı normale dönüyor. Acaba öyle bir durum mu var, yoksa gerçekten o kadar yavaş mı bunu merak ettim.