Az önce Amazon'dan 4699 TL'ye Grundig 43 GEF 6935 A modelini aldık. Sadece Youtube, Netflix ve yerel kanalları kullanacağız. Umarım yanlış bir karar vermemişizdir...Merhabalar, ailem eve migros broşürünü gördükten sonra AXEN AX43DIL13 almaya karar verdi. 4000 lira bandından bundan iyi alınabilecek bir televizyon tavsiyeniz var mıdır? Bütçe max 4200.
Bir önceki model yanlış karardı. Grundig ve Vestel ürünleri uygun fiyatta olduğu sürece mantıklı. Bu boyda da full HD modeli seçerek Netflix gibi platformlarda yaşayacağınız hdr dan kaynaklanan sorunları çekmeyecek siniz.Az önce Amazon'dan 4699 TL'ye Grundig 43 GEF 6935 A modelini aldık. Sadece Youtube, Netflix ve yerel kanalları kullanacağız. Umarım yanlış bir karar vermemişizdir...
Günaydın. Bu model ile ilgili ürün dahaq sahaya sürülmeden evvelHerkese merhabalar. Forumdan ve Adem Helvacı beyin incelemesinden sonra kendime Vestel 55Q9900 aldım ve gayet memnunum (android olsa daha da güzel olurdu ama neyse) şu an kardeşime bir tv arayışındayız 60-65 inç IPS panel bir şeyler bakıyoruz bütçeyi çok yormayacak şekilde
Vestel 65QA9700 için ne dersiniz acaba? bu fiyatlara yakın fiyat performans ürünü var mıdır tavsiye edebileceğiniz.
2 sene sonra tekrardan tv almak istemiyorsanız oledi eleyin derim.Vestel'in oled tv'si 55O9900 hakkında hiç yorum bulamadım,TCL'nin Qled tv'si C728'i almaya yakındım ama arada uçurum fark yok sanki işlevsel olarak C728 önde ama oled farkı ile de O9900 öne çıkıyor.
Oledlerin logo yanığı düşündürüyor,tv günlük olarak 10 saat açık kalıyor,ulusal tv kanaları,netflix izleniyor.
Kullanım şekliniz TV kanalları ve gün boyu açık olduğu için LCD modellerinden almanız daha iyi olurVestel'in oled tv'si 55O9900 hakkında hiç yorum bulamadım,TCL'nin Qled tv'si C728'i almaya yakındım ama arada uçurum fark yok sanki işlevsel olarak C728 önde ama oled farkı ile de O9900 öne çıkıyor.
Oledlerin logo yanığı düşündürüyor,tv günlük olarak 10 saat açık kalıyor,ulusal tv kanaları,netflix izleniyor.
Q9900 nin bu fiyat farkına değecek bir Qled katmanına sahip olmasının görüntüde bişey sağlayacağını düşünmüyorum daha çok para harcaması yapmaktan başkaHerkese iyi günler, 65” 4K Ultra HD kategorilerine bakıyorum. 10.000 TL’yi geçmesini istemedim ama kafam çok karıştı
Vestel 65Q9900 (15.00 TL)
Vestel 65U9600 (9.600 TL)
Daewoo 65DM54U (8.000 TL)
Şu an Mi Box kullanıyorum sadece akşamdan akşama netflix izliyorum. Televizyona direkt karşıdan bakıyorum, geniş açıya ihtiyacım yok. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Winston'un aksine farklı düşünüyorum. Belki ips-va farkındandır bilemiyorum ama arkadaşımdaki 55ul2163dt va paneli karşıdan görmeme rağmen renkler bendeki 65q9900a oranla daha soluk hissettirmişti. U9600 da ul2163dt ile benzer performans sunuyordur diye düşünüyorum.Herkese iyi günler, 65” 4K Ultra HD kategorilerine bakıyorum. 10.000 TL’yi geçmesini istemedim ama kafam çok karıştı
Vestel 65Q9900 (15.00 TL)
Vestel 65U9600 (9.600 TL)
Daewoo 65DM54U (8.000 TL)
Şu an Mi Box kullanıyorum sadece akşamdan akşama netflix izliyorum. Televizyona direkt karşıdan bakıyorum, geniş açıya ihtiyacım yok. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim