Smart özelliği olarak düşünüyorsanız. Diğer modeller kadar kullanımı iyi olmaz görüntü olarak oled o baktığınız modellerden daha iyi sonuç verir.Arkadaşlar Selamünaleyküm,
Uzun zamandır 65 inç bir tvlerin takibindeyim. Ya çok iyi bir şey alayım ya da zaten aşağıdaki segmentler hemen hemen aynı idare eden bir şey alayım diyordum. Bugün gördüm 65 inç bir oled tv indirime girmiş onu gördüm .
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.. 19999 TL
Diğer takibimde olan tvler de şunlardı.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.16500 TL
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.19999 TL
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.17471 TL
Sorum şu bu üçünden birini mi almak mantıklı yoksa OLED diye arçelik de olsa Arçelik Oledi mi almak mantıklı?
Muhtemelen bu Oled konusunda yakalamış olabileceğim son fırsat olabilir. Bu fiyatlara 65 OLED bulabileceğimi sanmıyorum bir daha.
Arçeliğin ekran kalitesi dışında diğer özellikleri, diğer tvlere göre nasıldır? Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ?
Üstatlar da yanıt verirse sevinirim. Herkese selamlar saygılar.
İzleme alışkanlığınız nasıl buna göre karar verin
43 inç lerde uygun fiyatlı bakmak gerek. Çünkü kaliteleriyle ön plana çıkan model çıkmaz benzer olurlarSelamlar iyi forumlar. Toshiba 43ua3a63dt model tv yi önerirmisiniz? Özellikleri iyi gibi duruyor özellikle kumanda da sesli tuşu olması. Ancak bu fiyata daha iyisi var diyeceğiniz bir model varsa önerilere açığım. Bahsettiğim tv 5700 tl civarında bütçemde bu civarlarda çok üstüne çıkamam. 4k aradığım bir kriter değil ancak 1080p olanlarda benzer fiyat olduğundan üstüne çok düşünmedim açıkcası.