Merhabalar, televizyon seçmek gerçekten zorlaşıyor fiyatlar arttıkça bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum.
65-70-75 inç ebatlarında, android ara yüzlü sadece google play store uygulamaları (youtube,netflix, belki 1-2 google play oyunları) ve IPTV için kullanacağım. Bütçe olarak kafamda 10k-12k var. Örnek olarak 11k bir tv alıp 1k ya da mi box ile hem istediğim androidi hem de düzgün kalitede bir tv almış olabilirim diye düşünüyorum. 75inç bu fiyata
var eminim ki çok kalitesiz. hakkında pek bir bilgi olmasa da
Adem Helvacı hocamızın bahsettiği COF düşüktür diye tahmin ediyorum. Forumdan Vestel üretimden şaşmamak gerektiği tavsiye ediliyor ancak, Vestel smart tv ara yüzünü ve imkanlarını hiç sevmiyorum. Vestel ama android ara yüzlü olup bu fiyatta, ebatta ve kalitede üzmeyecek ürünlere de açığım tabii ki.
Panel olarak IPS tercih ederim ama kalitesi önemli bu bağlamda VA olması mühim değil. TV izleme açımız her zaman karşıdan olacak. Anti-glare özelliği pek mühim değil çoğunlukla akşam-gece vakit TV'yi kullanacağız. Adem hocanın bahsettiği Edge-Led'li bir vestel ürün vardı ışık sızması olmasa da bu tarz ürünler gece kullanım ağırlıkta olduğu için tercihim değildir.
Pişman olunmaz derseniz