10500tl ye kadar alinabilecek 65" f/p tv tavsiyesi ariyorum. Android olup olmamasi onemli degil, yanina android tv box alip kullanmayi planliyorum. Teşekkürler.
Aslında ben 65UL3C63DT düşünüyordum. Tavsiye eder misiniz? Vestel'i marka olarak sevemedim bi türlü. 1, 2bin fazla ver almisken sunu al dediginiz bir urun var midir?Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Toshiba da Vestel inAslında ben 65UL3C63DT düşünüyordum. Tavsiye eder misiniz? Vestel'i marka olarak sevemedim bi türlü. 1, 2bin fazla ver almisken sunu al dediginiz bir urun var midir?
Biliyorum sadece isim olarak vestel'i sevmiyorum. Ama özellikler iyi olduğu sürece alınmayacak bir marka değil.Toshiba da Vestel in
AynenBiliyorum sadece isim olarak vestel'i sevmiyorum. Ama özellikler iyi olduğu sürece alınmayacak bir marka değil.
Au9000 aldım hocam. Yarın kuracaklarmış. İnşallah üzülmeyizYeni gördüm mesajı, belki de aldınız bir model bilmiyorum. Bunların arasında ben 65au9000, 65nano756 ve sony kd-65x81j test etme fırsatı buldum. Samsung va panel ve edge led, sony ips ve direct led. Samsung edge olmasına karşın bana göre çok daha başarılıydı. Sony köşelerden çok hafif karartılı direct led olması açısından. Nano model de keza köşelerden çok hafif karartılıydı. Samsung görüntü olarak daha iyiydi. Bir de Samsung tv de ekstra oyun modları var ve çok stabil iş görüyor. Nano866 modeli görme şansım olmadı malesef. Ben yakın akrabama 65au9000 aldırdım. Şimdi kendime bakıyorum bu modeli fakat fiyat olarak alabileceğim seviyeleri görür mü bilmiyorum.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın ?Au9000 aldım hocam. Yarın kuracaklarmış. İnşallah üzülmeyiz55 inç benim aldığım model.
Fiyatlarına da yazarmisiniz. 50 inç ler benzer Va paneldir oyun oynarsanız au9000 de vrr desteği var.10 bin TL bütçe ile 50 inç boyutlarında TV alma niyetindeyim. Au9000, 50q60a,50q67a, Vestel 50q9900 modelleri var aklımda. Hangisini önerirsiniz? Varsa alternatif önerilere de açığım.
Bütçenize göre epey gibi yerlerden filtre yapın. Hem modellerle giderseniz. Böyle daha iyi bilinçli alırsınız.Herkese selam 12500tl bütçem var. 65" tv önerebilir misiniz lütfen ?