"ANDROID"
"Android" buna takılmayın hiç! hatta mümkünse sistem de Andro hiç olmasın,çok daha iyidir
sistem de sıkıntı çıkarıyor bu,aynı şekilde Tizen ve WebOS da aynen böyledir;gereksiz uğraş
sistemi aptal ediyor,çünkü sistem çok dandik dir! herkes işini yapsa iyi oalcak ama üreticiler
en başta Samy;herifler akıllarına ne gelirse;farklı bir işletimle mevcut sistemin içine entegre edip
işi tamamen rezil hale getirdiler!
Amaç; "mal satmak" tabiki;oturup da teknoloji bulacaklarına(çok para ve çok kafa gerektiriyor bu!)
böyle uydurma-göstermelik yapılarla keriz avına çıkıyorlar
++
Tizen/WebOS/Andro;çok gereksiz bu mevcut işletim sistemi içinde!
Bunun yerine artık fiyatları komik seviyelere gelen Android li "TVBOX" lar dediğimiz kutudan alın
ve her bir numarayı da buradan sorunsuz yapın! $ 50/150 arası fiyatları vardır+IPTV de vardır kısaca
işi öğrenirseniz "var-oğlu-vardır" bu el kadar Box lar da,böylece panelin Andro sistemini de kullanmazsınız!
RAM3Gb olsun 2Gb lar artık yetersiz kalıyor(MARKA bir kaç Box hariç!)
ROM size kalıyor 8/16/32... gibi ben 32 tercih ediyorum
Panelin,adamı hasta eden Andro veya diğer sistemlerini de elemiş olursunuz
Şimdi millet TV alıyor,abi onu bunu açarmı diye soruyor(ext.HDD bağlayıp da indirdiği filmlerin
Codec lerine takılıyor!) bu Box ların açmadığı Codec/format v.s yoktur!
Millet panel den resme odaklanacağına,bir sürü gereksiz-abuk şeylerine takılıyor yaw
BOX lar çıktı,panellerin bu bahsettiğim işleri de geberdi gari,hala bunun peşinde koşmayın ltf!
Box larda bu arada dandik cihazlardır! ama çok da ucuzdur! işi de öğrenirseniz ciddi takıntı da yapıyor!
IPTV v.s derken her bir atraksiyonu çekersiniz! panel sisteminde bunlar olmaz! zaten "illegal" uygulamaları da
"GooglePlayStore" dan yükleyemezsiniz!!!