I Çevrimdışı

ilgazcirasi

Yeni Üye
19 Kas 2018
33
36
merhaba, 32 inçe kadar (32 inç dahil) fiyat performans tv önerebilir misiniz, mutfakta kullanılacak, ulusal kanallar izlenecek, akıllı olmasına gerek yok dahili uydu alıcılı olması yeterli

B Çevrimdışı

brk51

Yeni Üye
6 Ara 2020
25
36
İyi akşamlar Adem Helvacı Adem Helvacı lütfen sizden ricam tek kelimeyle cevaplarsanız hangisi ne onay verirseniz şimdi sipariş edeceğiz Grundig 55GFU9760 Vestel 55UA9800 ikisi de android Grundig IPS Vestel Samsung ve boe IPS teşekkürler şimdiden Adem Helvacı Adem Helvacı

E Çevrimdışı

Eyembi

Yeni Üye
3 Ocak 2022
1
32
Vestel seg marka televizyonumda trt1 ve trt çocuk hariç diğer kanallar çekmiyor. Uydu alıcısı bozulmuş diyorlar bir format atma yöntemi yok mu?

P Çevrimdışı

Priformis

Yeni Üye
16 Ara 2021
3
34
Philips 50pus7505'de fox çekmiyor. Frekans üzerinden nasil arama yapabilirim? O seçeneği bir türlü bulamadim.

Truva City Çevrimdışı

Truva City 

Yeni Üye
5 Ocak 2022
4
47
Merhabalar;
Öncelikle herkese iyi yıllar dilerim.
2002 yılından bu yana izlemekte olduğum, 70 ekran alana 55 ekran bedava kampanyası ile aldığım Siemens FS 270 V6 70 ekran televizyon yılbaşı gecesi küçük bir patlama ile dumanlar eşliğinde yeni yıla giremedi. 4/5 gün önemsemedim ve bugün dolaşırken ilk girdiğim bayide Samsung 50 AU 7000 diğer televizyonlara nazaran ben buradayım diye ışıldıyordu. Fiyatını sorduğumda 10.400 Lira olduğunu ve nasıl ödemeyi düşünüyorsunuz sorusu ile boğazım iliklendi. Sınırlı sayıda ulusal kanal bazen belgesel ve bir kaç diziyi karşı cepheden 3 ila 4 metre mesafeden izlerim. Hangi televizyonu önerirsiniz? İlginize Teşekkürler. Yeni fark ettim tv fiyatları 1-2 ay içinde ikiye katlanmış. Vazgeçtim televizyon izlemekten.

Son düzenleme:
P Çevrimdışı

Panelvan43

Yeni Üye
5 Ocak 2022
2
33
Selamlar arkadaslar. 49 inch axen tv kullaniyordum isik sizmasi filan vardi ama kor topal idare ediyordu 1 senedir. Bizim oglan oyuncak kamyonu vurana kadar ? simdi 50 inc bir tv almak istiyorum. İps panel ve panel kalitesi iyi olsun istiyorum eger mumkunse. Aklimdaki markalar nordmende tecwood onvo ve regal. Benim icin marka cok onemli degil zaten bozulunca cope gidiyor artik kullan at tarzina dondu bu isler. Panel olarak beni mutlu etsin yeter. Mac filan izlemiyorum sadece hanim normal yayinlari izliyor bende arada bir leptopu baglayip film izliyorum .yardimlariniz icin herkese cok tesekkur ederim ayrica adem abinin videolari ve bilgileri icin ayrica tesekkur ederim

eketen Çevrimdışı

eketen 

Süper Üye
26 Haz 2020
1,235
Merhabalar;
Öncelikle herkese iyi yıllar dilerim.
2002 yılından bu yana izlemekte olduğum, 70 ekran alana 55 ekran bedava kampanyası ile aldığım Siemens FS 270 V6 70 ekran televizyon yılbaşı gecesi küçük bir patlama ile dumanlar eşliğinde yeni yıla giremedi. 4/5 gün önemsemedim ve bugün dolaşırken ilk girdiğim bayide Samsung 50 AU 7000 diğer televizyonlara nazaran ben buradayım diye ışıldıyordu. Fiyatını sorduğumda 10.400 Lira olduğunu ve nasıl ödemeyi düşünüyorsunuz sorusu ile boğazım iliklendi. Sınırlı sayıda ulusal kanal bazen belgesel ve bir kaç diziyi karşı cepheden 3 ila 4 metre mesafeden izlerim. Hangi televizyonu önerirsiniz? İlginize Teşekkürler. Yeni fark ettim tv fiyatları 1-2 ay içinde ikiye katlanmış. Vazgeçtim televizyon izlemekten.

Alacaksanız seg lere de bir bakın. Benim fiyat performans olarak en beğendiğim tv.

M Çevrimdışı

Musausta

Yeni Üye
11 Ocak 2022
2
33
Aslında tavsiye forumu olmamıza rağmen televizyon konusunda tavsiye başlığımızın olmaması değişik bir durumdu.

Bu eksiğimizi de gidermiş oldunuz elinize sağlık Egemen kardeşim ?

Ben de elimden geldiğince destek olmaya çalışırım.
Adem hocam selamlar bütçem düşük Philips 4k tvinin paneli kırıldı maliyeti çok yüksek.iki model arasında kaldım lütfen acil yardım.arcelik.A40l5845 40FHD. 102 ekran. Diğeri.Awox 49124. 123 ekran Awox acil dönüş yapabilirseniz sevinirim hocam. Bütçem kısıtlı o nedenle.ikinciel olarak çevremde bunlar var . Arçelik olani mi stick cihazı ile akıllı TV ye cevirebilirim

FelixFelicis Çevrimdışı

FelixFelicis

Yeni Üye
10 Mar 2021
17
50" boyutunda tv arayışındayım ama merak ettiğim bir konu var. Örneğin aynı model bir tv'nin 55" boyutunda daha iyi bir panel kullanılmış olma olasılığı yüksek midir? Çoğunlukla böyle farklılıklar var mı?

A Çevrimdışı

ametts06

Yeni Üye
16 Eki 2021
25
54
43 inç TV alacağım;
1) Philps 43PUS7506 (5.693 TL) >>> media market çalışanı; ödüllü işlemcili vs diyerek görüntü kalitesini çok methetti.
3) LG 43UN73006LC (5.600 TL) >>> LC yılların bilinen markası ..
KARARSIZ KALDIM yardımcı olabalirmisiniz. Teşk

(Kullanım internetten film izlemek, güncel tv programları). Mi box ayrıca almak istiyorum.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt