Samurai
Moderatör
- 3 Ağu 2021
- 2,663
- 40
MB230 anakart ve 1,25 GB ram var. Karma panel kullanılıyormuş; Samsung, LG veya BOE üretimi panelden biri gelecek. Bildiğim kadarıyla Samsung VA panel, diğerleri IPS panel. Canlı renkler ve geniş izleme açısı istiyorsanız IPS, yüksek kontrast ve derin siyahlar istiyorsanız VA panel gelmesi daha iyi olur.selamlar ustalarımdan tasviye alacam yardım migrosda oğluma toshiba65ul3063dt 165ekr uhd smar televizyon alacam hesablı ekran paneli nedir bu konuda genelde hangi panel çıkar yardımcı olursanız sevinirim
Aşağıdaki konulardan ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz. TV'nin teknik detayları;
65UL2063DT Teknik Özellikler A101 04 Haziran 2020 4799TL
65UL2063DT Teknik Özellikler 4K Ultra HD 3840 x 2160 HDMI GİRİŞİ: 3 USB GİRİŞİ:2 CEC_ARC : VAR scart: Via RCA SPDİF: OPTIC OUT SES: DTS TruSurround+DTS HD SES CIKIS GUCU 2x12W SPEAKER BOX : VAR HDR: HDR10+DOLBY VISION LED TİPİ: D-LED DLNA/AVS : VAR NETFLIX :VAR AMAZON...
tavsiyeforumu.com
Anakart'a ait konular;
MB230 anakart nasildir MB130 yerine mi geldi
Androidlimi yazilimmi degisdi farki nedir
tavsiyeforumu.com
17mb230 Yeni Yazılım
Evet benim jvc de güncelleme gelmiş 51.32. Ama ne değişti anlyamadım Menü 4725 İle servis menü resmini buraya ekler misiniz.
tavsiyeforumu.com
Aldıktan sonra değil de almadan önce sorsanız daha iyiymiş sanki ?SAMSUNG 55AU7000 55
Bu televizyonu aldık bugün. Kullanan var mı acaba nasıldır. 9360 a aldık teknosa da %5 indirim vardı.
Kullanım amacı ve beklentiye göre değişir. Giriş seviyesi bir televizyon modeli. Aydınlık oda kullanımında biraz sorun olabilir. Bir önceki yılın modeli olan TU7000'den çok farkı yok diye biliyorum.
- VA panel, kenardan aydınlatmalı
- 60 Hz
- 8 bit+frc
- Siyahlar ve kontrast başarılı
- Parlaklık düşük.
- HDR10 ve HDR10+ destekliyor görünüyor fakat düşük parlaklık HDR performansını baltalıyor.
- Dolby Vision yok
- HDMI 2.1 yok
- ALLM mevcut fakat VRR yok (Oyun oynamayacaksanız sıkıntı değil)
Geçen yılki modelin incelemesi aşağıda (Yeni modelin farkı olduğunu sanmıyorum);
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: