Samurai
Moderatör
- 3 Ağu 2021
- 2,662
- 40
Estağfirullah. Canlı renkler istiyorsanız ve yan açılardan izleyecekseniz IPS panel seçin. Televizyonu tam karşıdan izleyecekseniz, kontrast yüksek ve siyahlar derin olsun istiyorsanız VA panel tercih edin.Kusura bakmayın, panel hakkında sorduğum için soruyu yanlış yere yazdığımı sanıp silmiş bulundum. Soruyu başlık olarak açmıştım tam da.
aslında tavsiyeler üzerine lg nano916 serisi de hoşuma gitmişti. Sony televizyon da güzel duruyor. Sanırım 90j modelini diyorsunuz. Ama nedense amblight olayından vazgeçemedim. Normalde 75" bakıyordum ama o önerilen modellerin 75" olanları benim bütçemi aşacak. 65"e düşmüşken de en azından amblight olandan alayım, ekran daha büyük hissettirir dedim.
LG markasının hiç bir led televizyonu Samsung ve Sony'nin 9 serisi televizyonları ile yarışacak düzeyde değil çünkü onlar Oled'e ağırlık veriyorlar.
Benim önereceğim televizyonlar;
Sony 65X90J, 65XH9096 - XH9077
Samsung Q90T, Q95T, Q80T
Tabi Sony veya Samsung alırsanız bu 100% sorun yaşamayacağınız anlamına gelmiyor, bu biraz şans işi. Siz Ambilight'ın büyüsüne kapılıp Philips alacaksınız sanırım. Gönlünüz nereye kayıyorsa onu tercih edin
Reddit, AVForums gibi yerlerde araştırma yapmanızı öneririm.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.