G Çevrimdışı

Gonul

Yeni Üye
13 Ocak 2020
1
Merhaba 50 inç axen fulhd TV ne kadara alırsam uygun olmuş olur acil fikir verebilir misiniz lütfen?

EresboSS Çevrimdışı

EresboSS

Yeni Üye
24 Ağu 2019
5
30
Merhabalar, kız kardeşimin evine televizyon alacağız. Çoğunlukla netflix, youtube vs. izlenecek. Ara sıra konsol bağlanabilir. Grundig 55 GFU 7900 A veya 55 GFU 7850 B 139 Ekran Tvlerden birini düşünüyorlar. Bu TVler hakkında ne düşünüyorsunuz. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Y Çevrimdışı

Ylmzz

Yeni Üye
11 Ara 2021
14
29
Arkadaşlar bir sorum olacak almış oldugum Vestel Tv de alt kısımda Vestel yazısının üstündeki kısımda(sadece alt çerçevede) ekrana dokundugum zaman içeri dogru gidiyor esneme yapıyor sadece altta. Tabi durumdan şüphelenip Servisi aradım bunun normal bir durum oldugunu darbe aldığı esnada çatlama yada kırılmayı minimuma indirmek için yapılan birşey oldugunu söyledi benimle aynı sorunu yaşayan var mı ürün hatalı mı yoksa normal mi ?

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Arkadaşlar bir sorum olacak almış oldugum Vestel Tv de alt kısımda Vestel yazısının üstündeki kısımda(sadece alt çerçevede) ekrana dokundugum zaman içeri dogru gidiyor esneme yapıyor sadece altta. Tabi durumdan şüphelenip Servisi aradım bunun normal bir durum oldugunu darbe aldığı esnada çatlama yada kırılmayı minimuma indirmek için yapılan birşey oldugunu söyledi benimle aynı sorunu yaşayan var mı ürün hatalı mı yoksa normal mi ?
Normal.
O boşluk payı kasıtlı olarak bırakılır.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Merhabalar, kız kardeşimin evine televizyon alacağız. Çoğunlukla netflix, youtube vs. izlenecek. Ara sıra konsol bağlanabilir. Grundig 55 GFU 7900 A veya 55 GFU 7850 B 139 Ekran Tvlerden birini düşünüyorlar. Bu TVler hakkında ne düşünüyorsunuz. Teşekkürler.
Android'e bulaşmasınlar.
Donanım kısıtlı.
Tizen veya WEBOS TV alsınlar.

Y Çevrimdışı

Ylmzz

Yeni Üye
11 Ara 2021
14
29
Normal.
O boşluk payı kasıtlı olarak bırakılır.
Aslında video yükleyecektim ama sadece fotograf yükleyebiliyoruz galiba ama bu durum normaldir diyosunuz bende korkmuştum almış oldugum televizyon baya zamlanmış iadede edemiyorum iade etsem alamam geri.İçime ferahlık geldi.Teşekkür ederim ✋??

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Aslında video yükleyecektim ama sadece fotograf yükleyebiliyoruz galiba ama bu durum normaldir diyosunuz bende korkmuştum almış oldugum televizyon baya zamlanmış iadede edemiyorum iade etsem alamam geri.İçime ferahlık geldi.Teşekkür ederim ✋??
Görüntüde sorun yoksa sıkıntı yapmayın.
Panel ile arkadaki katmanlar sıkı sıkı birbirine baskı uygulasa, bu sefer TV'yi taşırken bile paneli çatlatabilirsiniz.
Panele fazla kuvvet aktarılmasın diye öyle yapılıyor.
O her TV'de mevcuttur.

giyotin44 Çevrimdışı

giyotin44

Aktif Üye
23 Eki 2017
140
Dostlar merhaba. Vestelden aldığım 50Q9900 televizyonun panel hatası nedeniyle değişimi onaylandı.50Q9900 modelde va panda panel kullanıldığından ips panellerde ki renk canlılığını göremedim.Parlaklık ve nit değeri düşük gibi geldi.
Hazır değişim onaylanmışken bu modele alternatif olabilecek maksimum 50 inç boyutunda ips panel dolby vision ve hdr10+ destekli mb180e anakartlı parlaklık ve nit değeri daha yüksek önerebileceğiniz bir model varsa paylaşırsanız sevinirim.

A Çevrimdışı

alihsan

Yeni Üye
24 Kas 2021
13
36
Bende aynısını 30 kasımda aldım. İki gün sonra

Bende kasımda aynısından aldım. Test yaptım youtubeden. Bende ölü piksel çıktı. Ardından verical banding banding bariz belli oluyor.

62FAAA72-0997-4669-A2B9-4390580FC88E.jpg
9E595864-2BAA-4283-9454-5EF586A14A90.jpg
Piyasaya yeni çıkan bir model, özelliklerine bakıp iyi olacağını düşünüp, görmeden aldım. Çünkü teşhiri hiçbir yerde yoktu.
Ölü piksellerle alakalı iade etmek isterseniz biraz yorucu ama netice verici bir yol olabilir. Youtube'da Adem Helvacı'nın Adem Helvacı Adem Helvacı videolarında cevap bulabilirsiniz, birçok konuda aydınlatıcı videoları var. Videoları yeterli olmazsa kendisiyle iletişim de kurmaya çalışabilirsiniz.
Emin değilim ama tek piksel hatasında dahi ürün değişimini onaylayan bir mahkeme kararı vardı. Yasal prosedürü incelemenizi öneririm. Direct Led TV'lerde test videolarında yüksek parlaklık vermek için arka plan Led dizilimi belirginleşiyor, aynı görüntü bende de mevcut, hatta acayip bir bulutlanma var.
Test videosunda belirgin olmasına rağmen TV izlerken rahatsız etmiyor, çoğu zaman fark etmiyorum bile. Bugün eve internet başvurusunda bulundum, bol bol 4k film izlemeyi planlıyorum, umarım orda da görüntüde problem yaşamazsam, bu sıkıntıları göz ardı edip kullanmaya devam edeceğim, sonuç olarak TV'den ne beklediğin ve ne vereceğini bilmek çok önemli, zira kusursuz TV yok.
İade prosedürleri, servisin gereksiz direnç göstermesi, süreç uzaması derken yıpratıcı bir hal alıyor. Ancak sağlam psikoloji ve kararlılık varsa yüksek ihtimal netice alacağınızı düşünüyorum.

K Çevrimdışı

Kalan

Yeni Üye
2 Kas 2019
1
45
Merhabalar benim kafam çok karışık TV konusunda kısaca istediğimi yazayım siz dostlar tavsiye edeceğiniz TV olursa almayı düşünüyorum
65 inç olursa iyi olur
Öyle smartmış yok androidmis falan beni ilgilendirmiyor sade ekran olsun hatta uydusu dahi olmasada olur
Ses olayı önemli biraz gidip birde ses sistemine para vermek istemiyorum
Ekran gerçek100hz olursa güzel olur
Annem ve babam kullanacak genelde bende arada TV box ile film ve maç izleyeceğim
4k olsun olabilirse paneli bulutlanma çok yapmasın olabildiğince işte bu özellikler ile alabileceğim tavsiyeleriniz olursa gerçekten sevinirim arkadaşlarım abilerim lütfen kafam çok karışık çünkü tutup 20 binli rakamlara çıkmak istemiyorum sonuçta 5 yıl içinde sorunlar olacaktır en iyi TV de de yazık bu paralara

O Çevrimdışı

onurxx

Yeni Üye
23 Ağu 2020
1
39
Herkese Selam..

Benim Vestel 4K 43UB8600 LED TV var idi sağ olsun komsu çocuğu ekrana oyuncak fırlatarak pert etti 5 aydır mavi renkli bir ekrana bakıyorum bir kaç firmadan tamir ücreti öğrenince yeni bir tv almaya karar verdim şimdi bütçem aslında 4000-5000 tl yetiyor ama bu fiyata f/p tv bulamadım kredi kartı limiti ve ocak zammı ile bunu aşacak şekilde 7 bin tl ye 48-55 inç arası önerebileceğiniz tv var mı şimdiden teşekkür ederim.

A Çevrimdışı

atakan05

Aktif Üye
7 Kas 2019
183
50
vestel 58u9500 anakart 230 chot paneli kırıldı panel hesaplı yapacak varsa yaptırmak istiyoruz değerli ustalarımdan

Geri
Üst Alt