G
gece.serkan
Yeni Üye
- 10 Mar 2018
- 43
Teşekkürler sipariş verdim bakalım memnun kalacakmıyızHkc-Panda-Auo karma kullanılmış
tam paneli öğrenmek için naapmamız lazım
Teşekkürler sipariş verdim bakalım memnun kalacakmıyızHkc-Panda-Auo karma kullanılmış
Normal.Arkadaşlar bir sorum olacak almış oldugum Vestel Tv de alt kısımda Vestel yazısının üstündeki kısımda(sadece alt çerçevede) ekrana dokundugum zaman içeri dogru gidiyor esneme yapıyor sadece altta. Tabi durumdan şüphelenip Servisi aradım bunun normal bir durum oldugunu darbe aldığı esnada çatlama yada kırılmayı minimuma indirmek için yapılan birşey oldugunu söyledi benimle aynı sorunu yaşayan var mı ürün hatalı mı yoksa normal mi ?
Android'e bulaşmasınlar.Merhabalar, kız kardeşimin evine televizyon alacağız. Çoğunlukla netflix, youtube vs. izlenecek. Ara sıra konsol bağlanabilir. Grundig 55 GFU 7900 A veya 55 GFU 7850 B 139 Ekran Tvlerden birini düşünüyorlar. Bu TVler hakkında ne düşünüyorsunuz. Teşekkürler.
Aslında video yükleyecektim ama sadece fotograf yükleyebiliyoruz galiba ama bu durum normaldir diyosunuz bende korkmuştum almış oldugum televizyon baya zamlanmış iadede edemiyorum iade etsem alamam geri.İçime ferahlık geldi.Teşekkür ederim ??Normal.
O boşluk payı kasıtlı olarak bırakılır.
Görüntüde sorun yoksa sıkıntı yapmayın.Aslında video yükleyecektim ama sadece fotograf yükleyebiliyoruz galiba ama bu durum normaldir diyosunuz bende korkmuştum almış oldugum televizyon baya zamlanmış iadede edemiyorum iade etsem alamam geri.İçime ferahlık geldi.Teşekkür ederim ??
Teşekkür ediyorum ?Görüntüde sorun yoksa sıkıntı yapmayın.
Panel ile arkadaki katmanlar sıkı sıkı birbirine baskı uygulasa, bu sefer TV'yi taşırken bile paneli çatlatabilirsiniz.
Panele fazla kuvvet aktarılmasın diye öyle yapılıyor.
O her TV'de mevcuttur.
Piyasaya yeni çıkan bir model, özelliklerine bakıp iyi olacağını düşünüp, görmeden aldım. Çünkü teşhiri hiçbir yerde yoktu.Bende aynısını 30 kasımda aldım. İki gün sonra
Bende kasımda aynısından aldım. Test yaptım youtubeden. Bende ölü piksel çıktı. Ardından verical banding banding bariz belli oluyor.