Bende aynısını 30 kasımda aldım. İki gün sonra
Bende kasımda aynısından aldım. Test yaptım youtubeden. Bende ölü piksel çıktı. Ardından verical banding banding bariz belli oluyor.
Piyasaya yeni çıkan bir model, özelliklerine bakıp iyi olacağını düşünüp, görmeden aldım. Çünkü teşhiri hiçbir yerde yoktu.
Ölü piksellerle alakalı iade etmek isterseniz biraz yorucu ama netice verici bir yol olabilir. Youtube'da Adem Helvacı'nın
Adem Helvacı videolarında cevap bulabilirsiniz, birçok konuda aydınlatıcı videoları var. Videoları yeterli olmazsa kendisiyle iletişim de kurmaya çalışabilirsiniz.
Emin değilim ama tek piksel hatasında dahi ürün değişimini onaylayan bir mahkeme kararı vardı. Yasal prosedürü incelemenizi öneririm. Direct Led TV'lerde test videolarında yüksek parlaklık vermek için arka plan Led dizilimi belirginleşiyor, aynı görüntü bende de mevcut, hatta acayip bir bulutlanma var.
Test videosunda belirgin olmasına rağmen TV izlerken rahatsız etmiyor, çoğu zaman fark etmiyorum bile. Bugün eve internet başvurusunda bulundum, bol bol 4k film izlemeyi planlıyorum, umarım orda da görüntüde problem yaşamazsam, bu sıkıntıları göz ardı edip kullanmaya devam edeceğim, sonuç olarak TV'den ne beklediğin ve ne vereceğini bilmek çok önemli, zira kusursuz TV yok.
İade prosedürleri, servisin gereksiz direnç göstermesi, süreç uzaması derken yıpratıcı bir hal alıyor. Ancak sağlam psikoloji ve kararlılık varsa yüksek ihtimal netice alacağınızı düşünüyorum.