3-3,5 metre mesafe için 43" mi uygun? yoksa 50" mu uygundur?
Yorumların ALBENAZ ın üzerine cuk diye oturmuş.. Teşk bilgilendirmelerin için.Herkesin TV ye bakış açısı kullanma alışkanlıkları farklı olur. Fazla inceleme yapmakta kişiye göre değişir. Fazla modelleri incelemek kötü yorumlara bakmak ne kadar bakarsak bakalım. Bu bizi sadece kararsızlığı sürükler. Hiçbir TV dört dörtlük değildir. Kimisi ayağına kimisi kulağına kimdi panelde açıklık var vs. Vs derler. Bakılan TV lerin giriş seviyesi olduklarını unutmamak lazım. Paneller kullanıcılar için yeterlidir. Günlük kullanım için. Kullanan kişi TV kanalları izliyorsa Türkiye'nin kanal kalitesi belli. TV ne yapabilir. Olmayan görüntüyü nasıl iyileştirmesi mi bekleriz. Önemli olan kullanan kişi TV ye kaliteli yayın göndermeli. İnternetten yayınlar izlenmesi artı. İnternetin fiber olmalı. Artı. 5ghz bağlanmak gerek.
Hatta çevrede herşeyde wifi etkiler. Gürültü oluşturur. Trafik akışını etkiler. Bu yüzden bu seviye modeller iyi yayını sağlayacak kişiler yayınlarda sorun cekmez. Gömülü smarti beğenmeyen kişi TV box alması en doğru seçenek olur.
Maç izliyor kullanıcı IPTV den sorunlar olunca TV den kaynaklanmaz. Bunu bilmeli. Bu yayının kötü olması. Gelişinden yollanması dan şebekenin yoğunluğu vs. Bunlarla ilgiliyken. Tek kabahati olmayan TV iken. TV yi suçlamak olmaz..
43 inç ler piyasada olan yerli yada yabancı modeller hepsi düşük kaliteli ürünlerdir.43" VA panel Direct aydınlatmalı önerebileceğiniz bir tv varmı yardımcı olursanız sevinirim. teşk
43" VA panel Direct aydınlatmalı önerebileceğiniz bir tv varmı yardımcı olursanız sevinirim. teşk
GEÇMİŞ BİR YORUMUNUZ...IPS panel olursa kötü demek olmaz. Çok yanlış olur. IPS Va panellerden hızlı panellerdir. Kontrastı düşük olur.
Va panel kontrast iyi bulanıklığı çok.
IPS kontrast düşük bulanıklığı az.
Böyle düşünmek daha iyi olur. Bence
Bunuda dikkata alarak IPS VA kararsızlığınıda yaşamaktayım.. amacım tarayıcıdan ve günlük kullanım. Tv box sorun değil
Teşk.cevap için... Peki son bir soru... 7.000 TL gibi bir bütçe ile 50" de olabilir. izleme mesafesi 3,5 m. bu haliyle 50" değerlendirmeniz nedir..43 inç ler piyasada olan yerli yada yabancı modeller hepsi düşük kaliteli ürünlerdir.
Olur. Tam sizin istediğiniz gibi 50 inç lerin hepsi Va panel.Teşk.cevap için... Peki son bir soru... 7.000 TL gibi bir bütçe ile 50" de olabilir. izleme mesafesi 3,5 m. bu haliyle 50" değerlendirmeniz nedir..
+philipsPhilips'in satış sonrası rezilliklerinin bilincinde olarak şu 2 model arasından hangisini tavsiye edeceğinizi sormak istiyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
üm forum arkadaşlarıma iyi geceler dilerim. A101 e gelecek Toshiba 55ul2063dt modeli hakkında bilgi verebilecek arkadaşımız var mı?Bilgi verecek arkadaşlarımıza şimdiden teşekkürler.
albanez 'in imzasına bakılırsa bizim baktığımız 8506'nın geçen yılki versiyonunu kullanıyor. Burada yazdığı bazı görüşlerini kendisi de değiştirmiş herhalde. Bizde doğru yoldayız gibi ama ben hala Sony ile arasında gidip geliyorum.
albanez tavsiyeniz çok yerinde.. bu tanıma uygun 43" tv önerebilirmisiniz. Teşk. ederim. filps 43pus7506 uygun olurmu 6.000 tl civarında. LÜTFEN YARDIM..
Bakındıkça yeni mesajlara denk geldim. Karar vermede etkileyici rol oynayabilir.+philips
A ametts06 örneğin bu kısmı güzel bi bilgi.50 panel Sony bile olsa özellikle iyi değil veya LGE de olsa yine iyi değil,gördüğüm kadarıyla
bir tek Samsung lar fena değil,ama en iyi 50 Philips 8505(veya 8506-2021 model serisi)
bunu kendim de kullanıyorum,5 tane yazılım sonrası+iyi bir pic. settings ile şu anda çok iyi
durumda dır!
55, 7805 modeli mva değilde, IPS panel kullanıyor Philips.Merhabalar. 55PUS7805/62 model numaralı philips marka tv'nin panel özelliklerini çok aramama rağmen bulamadım sadece mva ve direkt led olduğunu biliyorum özellikle panel üreticisini bilen var mı acaba?