merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar dilerim. adem abi ailecek severek izliyoruz
evleneceğim için 50'' 55'' 60'' 4k tv bakıyorum ama inceleme videoları ve teknik özellikler içinde boğuldum.
keşke kullanım alanlarına göre ürün filtreleme üzerine kurulu bir hizmet olsa ama yok. atıyorum ne önemli? renk yelpazesi, kontrast her açıdan en iyi görüntü, online-offline oyun performansı vb. gibi seçeneklerle kendimize en uygun cihazı bulabileceğimiz bir sitenin cidden çok getirisi de olur tasarlayıp yapana umarım bir yapan çıkar.
bu yüzden önerilerinizi rica edeceğim
televizyonu genelde netflix youtube gibi platformlarda kullanacağım usb ile 4k hdr bol görselli film de izleyeceğim, platformlarda bulunmayan dizileri indirip izlemek yerine direk tarayıcı ile siteden ile seri bir şekilde açabilmek istiyorum bu yüzden işletim sistemi de önem kazanıyor. konsol oyunları ile aram yok nadiren bilgisayarı bağlayabilirim. normal bir televizyonla ilişkim trt belgesel dmax tlc gibi belgesel kanalları yani tv kanal geçişi 5 saniye olsa bile çok da önemli değil.
fiyat konusu max 10bin android tizen webos hangisi daha seri performans verir bilemiyorum işin içine işlemcisi de ekleniyor..
önerileriniz bir düğün hediyesi yerine geçecek
şimdiden teşekkürler.