U
uyunusoglu
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Tavsiye istemiştim ancak cevapsız kalınca bütçeye göre Hi level 43" aldım ananemlere bende, görüntü kalitesinden memnun kaldım. Vestel üretimi bir cihaz olduğunu gördüm. Android smart diyor ama tabiki lisanssız. Apk felan yüklenilip kullanılabiliyor çok birşey beklememek lazım ki onlar bunu kullanmayacakları için dert değil. Android kullanacaklar için cihazın içindeki işlerini görsede çoğu uygulama kullanılamıyor çünkü play hizmetlerinin güncellenmesi gerekiyor ancak cihaz lisanssız ve sorun yaratıyor böyle bir cihazı alıp yanına ya mi tv stick, mi box s yada herhangi bir android box alıp hdmı bağlayıp kullanmak en iyisi. Düz modeli bulamadım bunda karar kıldım. arasında da düz model ile 120-130 lira oynuyordu. Yayın kaydetme, ileri geri sarma var tabi. Benim vestelde bu özellik olmasına rağmen kapalı modlama yapmak lazım onun içinde mb180 anakart yazılımı yok şuanda elde. Onvo ile arasında gidip gelmiştim, vestel üretimi olduğu için çok tereddüt etmedim, Onvoda alınabilirdi tabiki ama kendime almayacağım ve standartta bir görüntü kalitesi ve kullanım olduğu için mantıklı geldi.