Ya arkadaş şu forumda gerçekten hakkı ile bilgi verecek, halk dilinden özellik bahsedip dostane yol göstercek bir kişi yok mu? Yukarda onlarca tavsiye isteyen insan var ama maalesef bir kişi bile tavsiye vermemiş. Forumda başka marka konuşlan yere soru soruyorlar falan özellikli tv alınır mı diye, adamlar onun yeri burası değil deyip buraya yönlendiriyor. Buradan da tıpkı müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışan abone gibi tavsiyeye ulaşmaya çalışıyorsun. Yahu 100 sayfa okudum istediğim tavsiyeyi ilgilendiren cihazla ilgili hiçbir şey yok sorular hep havada kalmış. Tavsiye formuna tavsiye alamazsın ama tavsiye verebilirsin diye yazmak lazım...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet bir b.ktan anlamam mesela sana bakınca anlamadığım gibi. Burada öyle ahkam kesmekle olmuyor kardeş. Bak yukarıda çoookk güzel yazmışım yine yazayım bu forumun bölümünüm ismi (okuman vardır ama belli ki anlaman yok ben açıklayayım) "Televizyon Tavsiye Ana Konu". Yani kısaca siz önce bir milleyin sorduğu tavsiyelere düzgün cevap verinde sonra gelin bana laf edin.Kısaca siz bi b..ktan anlamıyorsunuz en ucuz tv yi alın geçin diyor.
Bu forum diğer forumlara benzemez. Burada teknik ve doğru bilgi ön planda istediğiniz tavsiyeler dh başta bir çok yerde var gidip orada aalabilirsiniz tavsiyelerinizi. Burda işin özü anlatılıyor karar kullanıcıya bırakılıyor tabi anlayana...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
He canım he, bilinçli tüketici lafı ile sözde lafı kodum ama kara cahile çirkefliğüni yapacağına gelde bak yularda kaç kişi tavsiye isteyen mesaj yazmış kaçı ADAM gibi cevap bulabilmiş. Bu kadar kültürlü ve teknik bilginizle yukardaki kardeşlerş neden aydınlatamadınız acep bilinçli tüketici kıvamında insanOlmamış doğrusu,foruma girip 2 mesaj yazıp, sevgili can abiye -ki 70lerdedir yaşı şimdi- "ne dedin be birader" demek,ardından tavsiye verilmemesi gibi bir düşünce ile yazmak, hiç olmamış.Bilinçli tüketici o "teknik dil" ile kendine özgü tv arayışına girmektedir ,ben dahi bir çok yazılımla haşır-neşir olmama rağmen ondan öğrendiğim çok şey var,önemli olan bilinçli tüketici olmaktır,yoksa "o panel böyle ,bu panel böyle" der geçerdi herkes.
2 mesaj ve sadece "yazmış olmak" için üyelik![]()
Son düzenleme: