teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Alo abi bir karükatür vardı nasıl dı o çok çıkaramadım ama adamın biri şey diyordu, ''bi şurdan..'' devamı neydi unuttum ama neyse sıkıntı yok.

Forumda gereksiz hiç bir şeye yer vermiyoruz biliyorsun. :)

Vatandaş haklı, sadece hakkını nasıl arayacağını bilmiyor çünkü forumu ve forumdakileri tanımıyor.

Bu gibileri ne yapıyoruz, DH nin şefkat($) dolu kıllı kollarına yönlendiriyoruz.

Yaz sezonu, tüm forumdaşlar yoğun, yetişebildiğimiz kadar klima konularına yetişmeye çalışıyoruz, yaz bitip sonbahara geldiğinde neredeyse bir seneye yakın yine tv konularını işliyoruz.

Sabrı olan beklesin, olmayana çıkış butonunun yeri belli. Saygı çerçevesinde herkesi başımıza taç ederiz, bu tip saygısızlara da karikatür hediye ediyoruz.

Hangi karikatür? E o da sizin takdiriniz..
Ben kibar insanım bilirsin, çok nadiren parlarım ben :)

... bu tipleri tek bir cümlesin den çakazlamanız gerekiyor ...
Ben kibar çalgıcı idim sevgili can abim,kolay kolay yanıma ne için geldiklerini bile çakazlayamıyordum :haha

RUHİTAN Çevrimdışı

RUHİTAN 

Aktif Üye
11 Tem 2021
260
65
Bence en güzeli, anasayfadaki 'Fırsat Ürünleri' bölümünün biraz daha canlandırılması. Böylece, okuma ve araştırmaya zamanı olmayan ya da teknik detaylarla uğraşmak istemeyen ve acil TV ya da elektronik herhangi bir cihaz almak isteyenlerin, F/P odaklı bu bölümden daha fazla faydalanmaları mümkün olabilir. Tabi bu arada gönüllü hizmet veren deneyimli forum üyelerinin de zaman bulup bulamayacağını da düşünmek gerekiyor. Örneğin, 13 - 14 Ağustos günleri Vestel 55UA9800 modeli Hepsiburada da 5.346 liraya bir Vestel bayisi tarafından satılıyordu. Ayrıca Hepsiburada da 5000 liranın üzerindeki alışverişe 500 lira indirm verince, bu TV 4.846 liraya düşmüştü. 9 Adet TV iki günde bitti. Maalesef bazı sorunlarla uğraşmaktan, bunu paylaşmak aklıma gelmedi. Bundan sonra böyle şeyler bulduğumda, paylaşayım.

L Çevrimdışı

luckyfather

Aktif Üye
25 May 2018
105
56
Değerli (gerçekten değerli çünkü verilen her bilgi kolay bulunmuyor ve bilinmiyor ki burdaki emeği geçenler paylaşım yapıyor) forumdaşlar ve forum yöneticileri sizleri 2 senedir takip ediyor ve hemen hemen günlük olarak takip etmeye çalışıyorum ki bilgi paylaşımı yapıp emek harcayanların o gözlerindeki paylaşma sevdasına ortak olabileyim.
Takip ettiğim bu süre boyunca edindiğim kanı " armut piş ağzıma düş " yaw ben şunu arıyorum bilmem kaç sayfa niye okuyup zaman kaybedeyim sorarım soruyu şıp alırım cevabı obuşu anlamam olmazsada giydiririm mantığı var. Biraz araştırıp ne nedir yok.
Sevgili yöneticiler emeği geçenler samimi olarak söylüyorum kişi sayamam haksızlık olmasın iyiki varsınız yorum yazmıyor olabilirim ama sizleri takip ettiğimi bilmenizi isterim saygılarımla....

S Çevrimdışı

Selahaddin

Yeni Üye
20 Ağu 2021
3
39

Merhaba
televizyon tavsiyesi verirmisiniz
biz ailecek düz ve yan açılardan izlemek için IPS Panel tv ariyoz a101 de Toshiba 43ll2a63dt ve 50ul2063dt bu tiviler bizim izleme açımıza uygunmudur rica etsem özelliklerini yazarmisiniz
Bütçemiz 3000-4000 TL arasıdır yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

RUHİTAN Çevrimdışı

RUHİTAN 

Aktif Üye
11 Tem 2021
260
65

Merhaba
televizyon tavsiyesi verirmisiniz
biz ailecek düz ve yan açılardan izlemek için IPS Panel tv ariyoz a101 de Toshiba 43ll2a63dt ve 50ul2063dt bu tiviler bizim izleme açımıza uygunmudur rica etsem özelliklerini yazarmisiniz
Bütçemiz 3000-4000 TL arasıdır yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
Adem bey yeni bir video yayımladı. O videoyu izleyin. Panelinin çok iyi olduğunu söyledi ama VA panel. İşinize gelirse alırsınız. Gerçi 3800 lira civarında demişti ama şu anki fiyatı 4.087 lira. Amazon.com.tr de satılan Regal R55752U televizyon Üç taksite alabilirsiniz. Bu arada Hepsi burada da 5000 lira üzeri alışverişe, 500 lira indirim uyguluyor. Bütçenizi biraz daha zorlayabilirseniz, buradaki yetkililerin önerdikleri markaları alabilirsiniz.

S Çevrimdışı

Selahaddin

Yeni Üye
20 Ağu 2021
3
39
Adem bey yeni bir video yayımladı. O videoyu izleyin. Panelinin çok iyi olduğunu söyledi ama VA panel. İşinize gelirse alırsınız. Gerçi 3800 lira civarında demişti ama şu anki fiyatı 4.087 lira. Amazon.com.tr de satılan Regal R55752U televizyon Üç taksite alabilirsiniz. Bu arada Hepsi burada da 5000 lira üzeri alışverişe, 500 lira indirim uyguluyor. Bütçenizi biraz daha zorlayabilirseniz, buradaki yetkililerin önerdikleri markaları alabilirsiniz.
Yanıtınız için teşekkür ederim bütçe kısıtlı 5000 TL yüksek bizim için biz 3000-3500 civarı bütçe ayırdık hazır a101 e Toshiba tv gelmiş uygun fiyata 4000 zorlariz belki IPS panel ise alalım dedik yine tercihimiz 43 49 50 inç daha yukarısı almak istemiyoruz peki Adem bey Toshiba serisinden mi çekti videoyu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adem beyin videosunu şimdi gördüm abi İlk tercihimiz Toshiba ve Vestel yinede tavsiyelerinizi bekliyorum a101 deki Toshiba serilerinin panelini öğrenebilirmisiniz Toshiba 43ll2a63dt-50ul2063ft Vestel markasıda olabilir
ud serisinden IPS panel 43 49 50 inç tavsiye verirseniz seviniriz şimdiden yanıtınız için teşekkürler

Son düzenleme:
T Çevrimdışı

talipbayrak

Yeni Üye
9 Nis 2020
13
33
arkadaşlar cuma günü mediamarkt internet sitesinden 55tu8000 modelini satın aldım. fiyat olarak çok uygun olduğunu düşünüyorum. 5997 tl idi. 100 tl de club indirimi ile 5900 tl ye geldi. samsung olması ve fiyat uygunluğu cezbetti. telefonla da arayarak teşhir ürünü olmadığını teyit ettirdim ama bakalım inşallah sorunsuz kargolama ve sonrasında da bi arıza çıkmadan kullanabiliriz.

A Çevrimdışı

afaruky

Yeni Üye
18 Ağu 2021
4
36
arkadaşlar cuma günü mediamarkt internet sitesinden 55tu8000 modelini satın aldım. fiyat olarak çok uygun olduğunu düşünüyorum. 5997 tl idi. 100 tl de club indirimi ile 5900 tl ye geldi. samsung olması ve fiyat uygunluğu cezbetti. telefonla da arayarak teşhir ürünü olmadığını teyit ettirdim ama bakalım inşallah sorunsuz kargolama ve sonrasında da bi arıza çıkmadan kullanabiliriz.
Hayırlı olsun. Şu anda 50" modeli o fiyata satılıyor. Görüntü kalitesi Q60 ile yarışıyor. Aynı fiyatlara 50PUS8505 olması kafamı karıştırıyor. Onunla bir karşılaştırma bulsam karar vermeme yardımcı olacak.

JusThEnd Çevrimdışı

JusThEnd

Aktif Üye
22 Tem 2021
69
29
Hocam selamlar aynısını buradaki teknosa satıyordu ve hatta bende forumda sormustum teshir ürün alınır mı diye cünkü aynı bu fiyattı ve teshir dısında kapalı kutu yok denmişti. Sizinki mediamarkt mış ama yine de siz televizyonu gelince iyice bi araştırın, açık kalma süresi falan bakılabiliyormuş onlara bi bakın

G Çevrimdışı

gezgin_ 

Aktif Üye
27 Ara 2017
190
46
Hocam selamlar aynısını buradaki teknosa satıyordu ve hatta bende forumda sormustum teshir ürün alınır mı diye cünkü aynı bu fiyattı ve teshir dısında kapalı kutu yok denmişti. Sizinki mediamarkt mış ama yine de siz televizyonu gelince iyice bi araştırın, açık kalma süresi falan bakılabiliyormuş onlara bi bakın
bnde teknosa dan 48 ınc vestel almıstım teshır ürünü magaza da 4 ay kullanılmıs , 5 yıl oldu halen calışıyor teknoloji sans işi

T Çevrimdışı

talipbayrak

Yeni Üye
9 Nis 2020
13
33
teşekkürler, alırken stokları eritiyoruz kampanyasıydı. sonra hemen bitti zaten ürün. teşhir vs yazmıyordu ve telefonla arayarak da kapalı kutu sıfır ürün olduğunu teyit ettirdim. ama kuruluma gelindiği zaman açık kalma süresi varsa baktırabilirim, inşallah bir sorun çıkmaz diyelim :)

K Çevrimdışı

kapo06

Yeni Üye
24 Ağu 2021
16
30
Selam arkadaşlar ben Vestelin 2021 yıl üretimli Vestel 43U9510 Ultra HD (4K) TV'sini sipariş ettim.Bu tv'yi kullanan arkadaşlar var mı olumlu,olumsuz taraflarını bana sunabilir mi? Daha teslim almadım, iade etmeli miyim?

S Çevrimdışı

samael

Yeni Üye
25 Ağu 2021
1
23
maksimum 6500₺ olan 55 inç bir televizyon almayı düşünüyorum. Tavsiyeniz nelerdir? Alırken nelere dikkat etmeliyim?

Y Çevrimdışı

Yusuf..

Yeni Üye
26 Ağu 2021
4
39
Merhabalar değerli üstatlara bir sorum olacak bütçem max 5500 TL
Uydu yayınları dizi, film, maç birde smart olarak kullanacam
LG 49un73006la modelini almayı düşünüyorum Müşteri hizmetleri
TV nin Ips panel ve direct led olduğunu söyledi sizce bu cihaz alınır mı ya da bu fiyatlara başka bir cihaz tavsiyeniz olursa sevinirim Adem Helvacı Adem Helvacı W Winston F fikoloji

Geri
Üst Alt