Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
Beklemekten kastım zaten R lerin piyasada olmamasının sebebinin stokların tükenmiş olmasına paralel 15 OCakta sevkiyatların başlamış olmasını takiben stok sorununun ortadan kalkacak olmasıAdem Helvacı Çok teşekkür ederim Adem bey.Beklemekten kasıt yeni ürünlerin piyasaya sürülmesi mi? Diğer türlü R serisi zaten piyasada yok. Başka bir yerden gelme ihtimali mi olacak acaba? Aciliyetim var fakat 1-2 hafta bekleyebilirim açıkçası.?
En azından beklentimiz o yönde.
neyse fiyat 3500 dedim çok. Niye bu kadar arttı fiyatlar adam başladı bana fiyatları savunmaya sanırsın ki fabrikanın sahibi. Hem cahil hem çok bilmiş. Neyse 2. Olarak gittim media markt a . Tvleri göz ucuyla bi yokladım. Birde baktim U9500 serileri aman Allahım görmez olaydım . Hiç görmemiştim su ana kadar canlı halini meğer vestel bu kadar berbat üründe yapıyormuş. Hem görüntü kötü hemde kasa vasat. 9500 den sonra axen bile gözüme iyi geldi
ama şunu anladım malzeme ve görüntü olarak grundig vestelden daha iyi. Tek tek elledim
sonuç olarak vestel malzeme kalitesini baya bozmuş eskiden baya sağlammış. Grundig daha tok geldi. Toshibayi merak ettim ama göremedim hiç. Ve birde onvo nordmende saba yi merak ediyorum.