Aragorn
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,892
- 47
Toshiba iyi olabilir Onvo için Adem Helvacı ustamızı davet edelimdestek olabilecek var mı acaba :(
Toshiba iyi olabilir Onvo için Adem Helvacı ustamızı davet edelimdestek olabilecek var mı acaba :(
ToshibaZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bu ıkı tv arasında kaldım. Mesafe 2m. ızleme acısı 20 derece tek kısı.kullanım amacı film .dızı.muzık adroıd boxım var
Dostlar bilgi bekliyorum yardımcı olurmusunuz rica etsemMerhaba toshiba 65ul3063dt aldım panel bilgisi veya başka ne bilgi varsa rica etsem öğrenebilir iyim kolay gelsin
Umarım bu indirimler gerçekleşir. Adem bey taa Aralık ayında ocak ortasını beklemeyi önermişti.Aralık ayında da yazmıştım, samsung bayisi ocakta fiyatlar artacak demişti. Umarım Adem beyin dedigi gibi olur.Adem abi üstteki mesajlarda yazdı. Samsung yetkilisi demiş ki stoklar normalde aralıkta biterken bu sene satışlar fazla olmuş. Ekim kasım gibi stoklar bitmiş. Ocak 15 te yeni tv ler gelecekmiş. Yani en az 1 hafta bekleyin diyor.
Yeni tv ler gelirse mecbur düşecekler. Bizim millet kara borsa hesabı fiyatları arttırıyor. Mesela araç bayilerinde 1 tane bile araba kalsa liste fiyatının üstüne satmazlar ama galericilere bakın , pandemi dönemi araç az var diye 50 -60 bin tl üzerine koydu. Yetmedi Bayi bayi dolaştı arabaları topladılar. 330 bin tl ye aldıkları 0 aracı aynı gün 380 bin tl den ilana koydular. Resmî siteler fiyatları düşürünce onlar da mecbur düşürecek.Umarım bu indirimler gerçekleşir. Adem bey taa Aralık ayında ocak ortasını beklemeyi önermişti.Aralık ayında da yazmıştım, samsung bayisi ocakta fiyatlar artacak demişti. Umarım Adem beyin dedigi gibi olur.
İstek yanlış konuda olunca, ilgisi ve bilgisi olmayan arkadaşlar ne yazikki görmüyor.Dostlar bilgi bekliyorum yardımcı olurmusunuz rica etsem
Bu resmen hukuksuzluk 9199 TL den alan tüketicilere kesinlikle ödediği fazla farkın tarafına iade edilmesi gerekir.Borsa gibi bir model 3-4 gün takip ettim belli zaman dilimlerinde MediaMarkt'ta.
55Nano916 - 8199 TL / 8499 TL / 8799 TL / 9199 TL fiyatlarını zigzag şeklinde gidip geldiğini gördüm (haftasonu dolar kuru sabitken bile değişiyordu meret). Kimileri buna serbest piyasa diyebilir ama ben tüketici olarak insanları kandırmak olarak nitelendiriyorum.
Belirttiğiniz model için birkaç firmayı gözünüze kestirip bazı saat dilimlerinde kontrol edin demek istediğimi anlayacaksınız.
32t5300 modelinde dahili uydu alıcısı var mı acaba ?Merhabalar, buradan tavsiye alarak satın aldığımız q70 i memnuniyetle kullanıyoruz.
Anneannemin evde tv kavgası çıktığı için 32" veya bir boy üstü, 2500₺ seviyesinde bir smart tv arayışındayız.
Mükemmel bi görüntü arayışımız tabi ki yok, kullanım arayüzü bir tık kolay olursa iyi olacaktır.
Samsung 32T5300 diye bir model var ama nasıldır acaba?
Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.
Merhabalar bu gece kuşu fırsatından Mediamarkttan 4200 tlye düşmüş 55Geu7900 modeli %5 zubizu ekstra indirimiyle 3989tl ye geliyor bir de üzerine 100 tl bonus veriyor. Uygun olduğunu düşünüyorum ilgilenen arkadaşlar varsa kaçırmasın. Ürünü kullandığımda da yine yorum yazarım Grundig modelleri konusunda maalesef çok bilgi bulunmuyor. İnşallah memnun eder. İyi forumlar.Abilerim merhabalar, aşağıdaki modellerden hangisini tavsiye edersiniz? Genellikle netflix vb. platformlardan dizi, film izlemek için kullanacağım. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Tcl 50p8m
Grundig 55geu7900
Var mı bunun hesabını soran hocam? Yapanın yanına kar kalsın sistemi işliyor. Sağlam yaptırımlar gerekiyor her alanda.Bu resmen hukuksuzluk 9199 TL den alan tüketicilere kesinlikle ödediği fazla farkın tarafına iade edilmesi gerekir.
Modele özel mi 5% indirim var yoksa Mediamarkt özelinde mi? Baktım göremedim.Merhabalar bu gece kuşu fırsatından Mediamarkttan 4200 tlye düşmüş 55Geu7900 modeli %5 zubizu ekstra indirimiyle 3989tl ye geliyor bir de üzerine 100 tl bonus veriyor. Uygun olduğunu düşünüyorum ilgilenen arkadaşlar varsa kaçırmasın. Ürünü kullandığımda da yine yorum yazarım Grundig modelleri konusunda maalesef çok bilgi bulunmuyor. İnşallah memnun eder. İyi forumlar.
Grundig marka tvlerde ve oled tvlerde olarak gördüm hocam zubizu uygulamasından. Zubizuda mediamarkt diye aratırsanız çıkıyor.Var mı bunun hesabını soran hocam? Yapanın yanına kar kalsın sistemi işliyor. Sağlam yaptırımlar gerekiyor her alanda.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Modele özel mi 5% indirim var yoksa Mediamarkt özelinde mi? Baktım göremedim.
E canım yaniama yine de Vestel ve Regalden iyidir sanırım
U9500 Sildim gitti zaten.destek olabilecek var mı acaba :(