Phılıps kendisi tercih ediyor insanların korkulu rüyası olmayı.
Ben şimdi 10-15bin tl tv ye para vereceğim, 6 ay veya 1 sene sonra tv arıza yapacak, 2-3 yıl çalışmış olan başkasına ait eski bir anakartı benim televizyonuma yeni parça diye takacaklar.
Nasıl kabul edebilirim ki bunu ?
Veya düşünün ki aldıktan 1 yıl sonra televizyonumda ledler sorun çıkartsın, servis alıp götürsün, sağlam götürdüğü televizyonumu sorunlu olarak geri getirsin.
Örnek;
yaklasik olarak 1 senedir kullaniyorum.bugune kadar sorun cikarmadi lakin 1 haftadir ekranin ortasinda yatay kararti cikti.uydu yayinlarinda cok fazla belli olmuyor.ama test yaptigimda cok belli oluyor. ustadlarimdan yorum bekliyorum ona gore servise verecegim
tavsiyeforumu.com
Veya düşünün ki 2,5 yıl geçmiş aradan, tv bozulmuş, alıp götürmüşler, ''Güç kartı bozuk abi'' diye benden 1000tl almışlar, ama bakmışım ki bana taktıkları kart, paneli kırılan başka bir vatandaşa ait olan tv den sökülmüş kart. O tv nin sahibinin haberi bile yok çünkü zaten televizyonu nasılsa hurdaya çıktı diye üstünde durmuıyor.
PHILIPS efendi önce yedek parça sorununu çözüp servis hizmetlerine çeki düzen versin.