Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam Vestel için yine aradilar 1809 TL son fiyat yapabiliriz dediler.
VESTEL 49F9401 modeli için. Alınabilir mi ?
Vestel 40PF7120 modeli benden alacaklar. Adem Helvacı
Bütce yeterli olsaydı 65 inch yazacaktım aslında ama 55 XG8096'yı belirli Vatan Bilgisayar mağazalarından sorgulayın eğer açılmamış kutu varsa ve fiyat 5/6 bin civarındaysa çok iyi bir seçim olur.Bazen modeller online olarak bulunmuyor ama mağazalarda son birkaç adet kalmış olabiliyor.
Bu cihazın hdr ve sinema performansına düşük puan verilmiş ama diğer özellikler tercih edilmesi için yeterli midir acaba? Bende 65” olan modeline bakıyorum
Hocam o zaman elimde tv olduğu için bir kaç ay beklemede kalacağım çünkü ürün fiyatlarına bakiyorum 1 ay önce 1000 tl daha düşük ama indirim saçmalığına fiyatlari artmış.
65" televizyonlar arasında kararsız kaldım. Maç falan seyretmiyeceğim..Film,belgesel vs seyretmek için istiyorum...Almışken kaliteli renk ve ses doygunluğu iyi televizyon almak istiyorum..
şimdiden tşk ederim
Bu cihazın hdr ve sinema performansına düşük puan verilmiş ama diğer özellikler tercih edilmesi için yeterli midir acaba? Bende 65” olan modeline bakıyorum
HDR performansı tam almak için 1000 nit değerine çıkabilen panel lazım,bu tip elit inceleme yapan siteler için söylemesi kolay tabi ama iş paraya gelince 15 bin tl civarlarına çıkmak gerekiyor.Bu gün en basit yerli ya da yabancı tv ler de bile hdr & dolby vision seçeneği varsa Sony 8 serisi bunlardan daha iyidir.Bir ihtimal tv'nin IPS olması puanını kırıyordur yoksa geri kalan herşey çok iyi.
Bu tv'nin 65 inchini Vatan Bilgisayar'da izledim açıkçası param olsaydı düşünmeden alırdım.Yan yana duran aynı boyuttaki meşhur koreli paneli ve Vestel'i resmen ağlatıyordu.
bugün kurulum yapıldı,,,malesef bunda da aynı vestelde,philipste olduğu gibi hareketli sahnelerde çok aman aman fark yok görüntü yine aynı mozaiklenme yapıyor kısım kısım
Ddiriliş aktolgalı,3-4metre mesafe karşıdan ve yanlardan seyredilecek oturma düzeni belgesel futbol seyrederim müzik oseverim youtbe olmalı bilgisayar baglantılı olmalı televizyon almayı düşünüyorum bütçe 3/4 arası Smart LED Tv lütfen yardımcı olurmusunuz 4/5 bütçe
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bütçeyi 4ve 5 arası düşünüyorum 5,5 olabilirenson
bizim buralardaki tabirle az yakan çok kaçan olsun isteriz hep
tabiki hcm özellikler arttıkça fiyatda artıyor fakındayım ne kadar çok özellik okadar çok parayı dıogru tv ye vermek için size güveniyoruz
Ddiriliş aktolgalı,3-4metre mesafe karşıdan ve yanlardan seyredilecek oturma düzeni belgesel futbol seyrederim müzik oseverim youtbe olmalı bilgisayar baglantılı olmalı televizyon almayı düşünüyorum bütçe 3/4 arası Smart LED Tv lütfen yardımcı olurmusunuz 4/5 bütçe
bütçeyi 4ve 5 arası düşünüyorum 5,5 olabilirenson
bizim buralardaki tabirle az yakan çok kaçan olsun isteriz hep
tabiki hcm özellikler arttıkça fiyatda artıyor fakındayım ne kadar çok özellik okadar çok parayı dıogru tv ye vermek için size güveniyoruz
Şu son günlerde kafama takılan bazı konular var, birkaç mesajda dile getirdim bunu.
Bu dönemleri insanlar İNDİRİM olsun diye bekliyorlar.
Rüştünü ispat etmiş ürünlere insanları yönlendiriyoruz, bu sefer de stok sorunu başlıyor. Fİrma o modelden ürün sürmüyor sahaya çünkü çürük çarık diğer modellerin ellerinde patlamalarını istemiyor.
Yani sırf İNDİRİM DÖNEMİ diye, olmaması gereken ürünleri ucuza almak da mantıklı değil bana göre.
Neredeyse bir hafta ve belki daha fazladır birçok model için sürekli stok sorunu geri dönüşleri alıyorum.
Önermediğimiz, iyi bulmadığımız birçok model ortada, Önerdiğimiz, beğendiğimiz, adam gibi modeller bulunmuyor.
Bulunmadığı için bulunduğu yerlerde fiyatı yükseliyor. Bu sefer indirim döneminde gereksiz yere bu durum tüketiciye olumsuz yansıyor.
Şartlar böyle olunca iki arada bir derede kalıyoruz.
Üretici veya satıcılar çakallık yapıp İSTEDİKLERİ malı satabilsin diye biz neden istemediğimiz ürünleri satın almak zorunda kalalım ki ?
Yani istediğimiz ürünü almak istiyorsak, indirim sezonunun bizim için anlamı kalmamış oluyor o nedenle soruyorum size.
Bu tv yi şimdi değil de 10 gün sonra alsak ne olur mesela?
bugün kurulum yapıldı,,,malesef bunda da aynı vestelde,philipste olduğu gibi hareketli sahnelerde çok aman aman fark yok görüntü yine aynı mozaiklenme yapıyor kısım kısım
Hocam Vestel için yine aradilar 1809 TL son fiyat yapabiliriz dediler.
VESTEL 49F9401 modeli için. Alınabilir mi ?
Vestel 40PF7120 modeli benden alacaklar. Adem Helvacı
Adem Helvacı hocam bu duruma da rica etsem bakabilir misiniz.
Bana verilen ve yapilan istek sadece bu kadar denildi, VESTEL tarafından. Daha fazla indirilmeyeceğini dile getirdiler.
65" televizyonlar arasında kararsız kaldım. Maç falan seyretmiyeceğim..Film,belgesel vs seyretmek için istiyorum...Almışken kaliteli renk ve ses doygunluğu iyi televizyon almak istiyorum..
şimdiden tşk ederim