Hepgel
Aktif Üye
- 24 Kas 2020
- 242
- 39
Hocam Vestel için yine aradilar 1809 TL son fiyat yapabiliriz dediler.Verdikleri fiyata oranla cihazı alayım mı hocam.
VESTEL 49F9401 modeli için. Alınabilir mi ?
Vestel 40PF7120 modeli benden alacaklar.
Hocam Vestel için yine aradilar 1809 TL son fiyat yapabiliriz dediler.Verdikleri fiyata oranla cihazı alayım mı hocam.
Bu cihazın hdr ve sinema performansına düşük puan verilmiş ama diğer özellikler tercih edilmesi için yeterli midir acaba? Bende 65” olan modeline bakıyorumBütce yeterli olsaydı 65 inch yazacaktım aslında ama 55 XG8096'yı belirli Vatan Bilgisayar mağazalarından sorgulayın eğer açılmamış kutu varsa ve fiyat 5/6 bin civarındaysa çok iyi bir seçim olur.Bazen modeller online olarak bulunmuyor ama mağazalarda son birkaç adet kalmış olabiliyor.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hocam o zaman elimde tv olduğu için bir kaç ay beklemede kalacağım çünkü ürün fiyatlarına bakiyorum 1 ay önce 1000 tl daha düşük ama indirim saçmalığına fiyatlari artmış.55 de bu ara oldukça aldırdığım, geçmiş dönemden de bildiğim 55V6863 oldukça ideal.
Ayrıca şunu da yazmak isterim.
İndirim saçmalığı nedeniyle tv ler stok sorunu yaşatıyor oldukça
Stokta olmayınca kıymete biniyor ve fiyatı yükseliyor
Biliyorum İndirimin son günleri ve psikolojik baskı var fakat bana kalsa ben bu dönem tv almazdım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
HDR performansı tam almak için 1000 nit değerine çıkabilen panel lazım,bu tip elit inceleme yapan siteler için söylemesi kolay tabi ama iş paraya gelince 15 bin tl civarlarına çıkmak gerekiyor.Bu gün en basit yerli ya da yabancı tv ler de bile hdr & dolby vision seçeneği varsa Sony 8 serisi bunlardan daha iyidir.Bir ihtimal tv'nin IPS olması puanını kırıyordur yoksa geri kalan herşey çok iyi.Bu cihazın hdr ve sinema performansına düşük puan verilmiş ama diğer özellikler tercih edilmesi için yeterli midir acaba? Bende 65” olan modeline bakıyorum
bugün kurulum yapıldı,,,malesef bunda da aynı vestelde,philipste olduğu gibi hareketli sahnelerde çok aman aman fark yok görüntü yine aynı mozaiklenme yapıyor kısım kısımBu koşullarda doğru seçimdir![]()
GeldimD diriliş aktolgalı,3-4metre mesafe karşıdan ve yanlardan seyredilecek oturma düzeni belgesel futbol seyrederim müzik oseverim youtbe olmalı bilgisayar baglantılı olmalı televizyon almayı düşünüyorum bütçe 3/4 arası Smart LED Tv lütfen yardımcı olurmusunuz 4/5 bütçe
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bütçeyi 4ve 5 arası düşünüyorum 5,5 olabilirenson
bizim buralardaki tabirle az yakan çok kaçan olsun isteriz hep
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tabiki hcm özellikler arttıkça fiyatda artıyor fakındayım ne kadar çok özellik okadar çok parayı dıogru tv ye vermek için size güveniyoruz
Bu satın alım sizin için ne kadar önemli ve acil?çünkü siz hem bizim tarafdan müşteri olarak hem de servis ve işibilen olarak olaya hakimsiniz
Yani bu tv de de sorun yaşıyorsanız eğer, ister istemez yayın kaynağınızın bitrate oranına odaklanmak zorunda kalıyorum.bugün kurulum yapıldı,,,malesef bunda da aynı vestelde,philipste olduğu gibi hareketli sahnelerde çok aman aman fark yok görüntü yine aynı mozaiklenme yapıyor kısım kısım
Hocam Vestel için yine aradilar 1809 TL son fiyat yapabiliriz dediler.
VESTEL 49F9401 modeli için. Alınabilir mi ?
Vestel 40PF7120 modeli benden alacaklar.Adem Helvacı
ark s.a
forumda yeniyım.Fikirlerinize ihtiyacım var
yardımcı olursanız sevinirim...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
65" televizyonlar arasında kararsız kaldım. Maç falan seyretmiyeceğim..Film,belgesel vs seyretmek için istiyorum...Almışken kaliteli renk ve ses doygunluğu iyi televizyon almak istiyorum..
şimdiden tşk ederim
![]()