B Çevrimdışı

Blackcodetech

Yeni Üye
29 Kas 2020
10
36
Bütce yeterli olsaydı 65 inch yazacaktım aslında ama 55 XG8096'yı belirli Vatan Bilgisayar mağazalarından sorgulayın eğer açılmamış kutu varsa ve fiyat 5/6 bin civarındaysa çok iyi bir seçim olur.Bazen modeller online olarak bulunmuyor ama mağazalarda son birkaç adet kalmış olabiliyor.
Bu cihazın hdr ve sinema performansına düşük puan verilmiş ama diğer özellikler tercih edilmesi için yeterli midir acaba? Bende 65” olan modeline bakıyorum

C Çevrimdışı

colakhalil

Yeni Üye
29 Kas 2020
21
39
55 de bu ara oldukça aldırdığım, geçmiş dönemden de bildiğim 55V6863 oldukça ideal.

Ayrıca şunu da yazmak isterim.

İndirim saçmalığı nedeniyle tv ler stok sorunu yaşatıyor oldukça

Stokta olmayınca kıymete biniyor ve fiyatı yükseliyor

Biliyorum İndirimin son günleri ve psikolojik baskı var fakat bana kalsa ben bu dönem tv almazdım :)

Hocam o zaman elimde tv olduğu için bir kaç ay beklemede kalacağım çünkü ürün fiyatlarına bakiyorum 1 ay önce 1000 tl daha düşük ama indirim saçmalığına fiyatlari artmış.

M Çevrimdışı

musti-sa

Yeni Üye
30 Kas 2020
2
46
ark s.a
forumda yeniyım.Fikirlerinize ihtiyacım var
yardımcı olursanız sevinirim...

65" televizyonlar arasında kararsız kaldım. Maç falan seyretmiyeceğim..Film,belgesel vs seyretmek için istiyorum...Almışken kaliteli renk ve ses doygunluğu iyi televizyon almak istiyorum..
şimdiden tşk ederim

tvc6cd5a841ad90d3d.jpg

mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
Bu cihazın hdr ve sinema performansına düşük puan verilmiş ama diğer özellikler tercih edilmesi için yeterli midir acaba? Bende 65” olan modeline bakıyorum
HDR performansı tam almak için 1000 nit değerine çıkabilen panel lazım,bu tip elit inceleme yapan siteler için söylemesi kolay tabi ama iş paraya gelince 15 bin tl civarlarına çıkmak gerekiyor.Bu gün en basit yerli ya da yabancı tv ler de bile hdr & dolby vision seçeneği varsa Sony 8 serisi bunlardan daha iyidir.Bir ihtimal tv'nin IPS olması puanını kırıyordur yoksa geri kalan herşey çok iyi.

Bu tv'nin 65 inchini Vatan Bilgisayar'da izledim açıkçası param olsaydı düşünmeden alırdım.Yan yana duran aynı boyuttaki meşhur koreli paneli ve Vestel'i resmen ağlatıyordu.

D Çevrimdışı
29 Kas 2020
22
53
D diriliş aktolgalı,3-4metre mesafe karşıdan ve yanlardan seyredilecek oturma düzeni belgesel futbol seyrederim müzik oseverim youtbe olmalı bilgisayar baglantılı olmalı televizyon almayı düşünüyorum bütçe 3/4 arası Smart LED Tv lütfen yardımcı olurmusunuz 4/5 bütçe:bye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bütçeyi 4ve 5 arası düşünüyorum 5,5 olabilirenson
bizim buralardaki tabirle az yakan çok kaçan olsun isteriz hep

tabiki hcm özellikler arttıkça fiyatda artıyor fakındayım ne kadar çok özellik okadar çok parayı dıogru tv ye vermek için size güveniyoruz

Son düzenleme:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
D diriliş aktolgalı,3-4metre mesafe karşıdan ve yanlardan seyredilecek oturma düzeni belgesel futbol seyrederim müzik oseverim youtbe olmalı bilgisayar baglantılı olmalı televizyon almayı düşünüyorum bütçe 3/4 arası Smart LED Tv lütfen yardımcı olurmusunuz 4/5 bütçe:bye

bütçeyi 4ve 5 arası düşünüyorum 5,5 olabilirenson
bizim buralardaki tabirle az yakan çok kaçan olsun isteriz hep

tabiki hcm özellikler arttıkça fiyatda artıyor fakındayım ne kadar çok özellik okadar çok parayı dıogru tv ye vermek için size güveniyoruz
Geldim

Şimdi biraz sizin için zaman ayıralım :ok

D Çevrimdışı
29 Kas 2020
22
53
çünkü siz hem bizim tarafdan müşteri olarak hem de servis ve işibilen olarak olaya hakimsiniz

:clap

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
çünkü siz hem bizim tarafdan müşteri olarak hem de servis ve işibilen olarak olaya hakimsiniz
Bu satın alım sizin için ne kadar önemli ve acil?

Şu son günlerde kafama takılan bazı konular var, birkaç mesajda dile getirdim bunu.

Bu dönemleri insanlar İNDİRİM olsun diye bekliyorlar.

Rüştünü ispat etmiş ürünlere insanları yönlendiriyoruz, bu sefer de stok sorunu başlıyor. Fİrma o modelden ürün sürmüyor sahaya çünkü çürük çarık diğer modellerin ellerinde patlamalarını istemiyor.

Yani sırf İNDİRİM DÖNEMİ diye, olmaması gereken ürünleri ucuza almak da mantıklı değil bana göre.

Neredeyse bir hafta ve belki daha fazladır birçok model için sürekli stok sorunu geri dönüşleri alıyorum.

Önermediğimiz, iyi bulmadığımız birçok model ortada, Önerdiğimiz, beğendiğimiz, adam gibi modeller bulunmuyor.

Bulunmadığı için bulunduğu yerlerde fiyatı yükseliyor. Bu sefer indirim döneminde gereksiz yere bu durum tüketiciye olumsuz yansıyor.

Şartlar böyle olunca iki arada bir derede kalıyoruz.

Üretici veya satıcılar çakallık yapıp İSTEDİKLERİ malı satabilsin diye biz neden istemediğimiz ürünleri satın almak zorunda kalalım ki ?

Yani istediğimiz ürünü almak istiyorsak, indirim sezonunun bizim için anlamı kalmamış oluyor o nedenle soruyorum size.

Bu tv yi şimdi değil de 10 gün sonra alsak ne olur mesela?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
bugün kurulum yapıldı,,,malesef bunda da aynı vestelde,philipste olduğu gibi hareketli sahnelerde çok aman aman fark yok görüntü yine aynı mozaiklenme yapıyor kısım kısım
Yani bu tv de de sorun yaşıyorsanız eğer, ister istemez yayın kaynağınızın bitrate oranına odaklanmak zorunda kalıyorum.

Ne kullanıyorsunuz ve hangi yayında bu sorunu yaşıyorsunuz?

Hepgel Çevrimdışı

Hepgel 

Aktif Üye
24 Kas 2020
242
39
Hocam Vestel için yine aradilar 1809 TL son fiyat yapabiliriz dediler.
VESTEL 49F9401 modeli için. Alınabilir mi ?
Vestel 40PF7120 modeli benden alacaklar. Adem Helvacı Adem Helvacı
Adem Helvacı Adem Helvacı hocam bu duruma da rica etsem bakabilir misiniz.
Bana verilen ve yapilan istek sadece bu kadar denildi, VESTEL tarafından. Daha fazla indirilmeyeceğini dile getirdiler.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
ark s.a
forumda yeniyım.Fikirlerinize ihtiyacım var
yardımcı olursanız sevinirim...

65" televizyonlar arasında kararsız kaldım. Maç falan seyretmiyeceğim..Film,belgesel vs seyretmek için istiyorum...Almışken kaliteli renk ve ses doygunluğu iyi televizyon almak istiyorum..
şimdiden tşk ederim

tvc6cd5a841ad90d3d.jpg

Bence siz aslında doğru tv yi zaten bulmuşsunu zda, birisi onaylasın istemişsiniz :)

65Q80T elbette.

Daha önce yazdığım açıklamayı tekrar edeyim.

Samsung da bu politikayı sevmiyorum.

Bir seride T ise edge led, R ise Direct led iken, yukarı doğru çıkınca durum değişiyor.

O nedenle normalde ''Aman haaaa T ise almayın'' derken burada bana ''Madem öyle bu da T ona neden ''AL'' dedin diye sormayın lütfen :)

Geri
Üst Alt