O Çevrimdışı

oguzcan13

Yeni Üye
22 Kas 2020
4
30
Adem Helvacı Adem Helvacı abi benim soruma da cevap vermenizi bekliyorum lütfen ?
Merhaba Adem Helvacı Adem Helvacı ve bilir kişi abilerim iki TV arasında kaldım suanda bütçeme uygun bu iki TV yi buldum. Hangisini seçmeliyim. Kullanım amacım maç izlemek ve Hdmi baglantısı ile film izlemek.

Hi Level 50UHL650 50" ULTRA HD Smart Led TV 3099​

Hi Level 55UHL1000 55" 4K Smart Led Tv 3199​

Tükenmeden almak istiyorum inşallah. Yapacagınız yorum bilgi ve tavsiyelerinize göre seçim yapacağım.

F Çevrimdışı

ferhats85 

Aktif Üye
18 Eki 2020
136
39

Yani bir nano ile qd panel arasında benim ilk tercihim her zaman qd panel olur lakin daha önemlisi bir direct led ile edge arasnda da önceliğim Direct olur.

nano ile Quantum temel olarak aynı teknolojinin farklı yorumlanmış halidir birbirlerine üstünlükleri yok, yalnız nano olanın ıps olması (SIPS) elbette elini zayıflatıyor va karşısında. Neyse ki fullarray direct led nano ve 100hz IPs in açıklarını kapatacaktır.

Q70 almanızı benden çok isteyen olmaz, ancak R si olursa ;)
abi o halde 10.700 tl ye 65inc olarak 100 hz li Lg nano916 doğru bir seçim midir?
Adem Helvacı Adem Helvacı

E Çevrimdışı

EnesKiraci

Yeni Üye
29 Kas 2020
7
28
Yazdığın modellerin olduğu liste içerisinde para edecek olanı 855 lakin onda da Phılps markasına bulaşmak isteyip istemediğinize karar vermeniz gerekir.

65Q70T için bütçe ayırabiliyorsanız o bütçeyi 65Q60R için düşünmelisiniz.

Tamam 70 deki Full array beni de cezbediyor lakin edge led olduğunu gözden kaçırmışsınız sanırım.
Peki hocam direct led olup sizin başka önereceğiniz birşey var mı? Q70T ayarında

Şahsen Q70T çok cezbediyor beni ama edge led gözümü korkutmuyorda değil.

PUS9435den hiç bahsetmemişsiniz bile Philips korkulu rüya gibi.

mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
Peki hocam direct led olup sizin başka önereceğiniz birşey var mı? Q70T ayarında

Philips 9435 iyi güzel de paranın çoğunu ses sistemine vermiş oluyorsunuz.Sonuçta 50 hz led tv'ye o kadar para verilmez.

E Çevrimdışı

EnesKiraci

Yeni Üye
29 Kas 2020
7
28

Adem Helvacı Adem Helvacı 100hz panel icin q70t onceligimdi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adem Helvacı Adem Helvacı 100hz panel icin q70t onceligimdi

Sizin mesajlarınıza bakarak 65q70r almak lazım ama oda piyasada yok malesef.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Philips 9435 iyi güzel de paranın çoğunu ses sistemine vermiş oluyorsunuz.Sonuçta 50 hz led tv'ye o kadar para verilmez.
Haklısınız bana 100hz lazım.

Son düzenleme:
Hepgel Çevrimdışı

Hepgel 

Aktif Üye
24 Kas 2020
242
39
Sayın Adem Helvacı Adem Helvacı Teşekkür ederim , Kendilerine bugün aynı cümleleri tekrar tekrar izah edeceğim, ve VESTEL marka vermeleri yönünde. + Servisin vermiş olduğu bilgiye göre mi bunlar fiyat belirliyor, hocam
Merhaba hocam,

VESTEL Tarafından arandım. 43 inch vs yok ama son olarak bir ürün paylaştılar, benimle
49F9401 - 2009 TL ücret ile, Alınabilir mi bu fiyata bendeki TV'Yi de alacaklar. Leke'den dolayi.
Yorumlarınız çok önemli benim için. Adem Helvacı Adem Helvacı

C Çevrimdışı

colakhalil

Yeni Üye
29 Kas 2020
21
39
Bu ekranda stabil bir tv için bütçe yetersiz maalesef. En azından bir 55V6863 veya 55UL3A63 vs yazalım desek hem bütçeyi aşar hem de 55UL3B63 de stok sorunu başladı.

Ekranı küçültmek konusunu düşünseniz? :alala
Adem helvacı hocam 4500 e ciksam ne önerirsiniz yada 49 50 inç aralığına insem ne önerirsiniz simdiden teşekkürler

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Phılıps kendisi tercih ediyor insanların korkulu rüyası olmayı.

Ben şimdi 10-15bin tl tv ye para vereceğim, 6 ay veya 1 sene sonra tv arıza yapacak, 2-3 yıl çalışmış olan başkasına ait eski bir anakartı benim televizyonuma yeni parça diye takacaklar.

Nasıl kabul edebilirim ki bunu ?

Veya düşünün ki aldıktan 1 yıl sonra televizyonumda ledler sorun çıkartsın, servis alıp götürsün, sağlam götürdüğü televizyonumu sorunlu olarak geri getirsin.
Örnek;

Veya düşünün ki 2,5 yıl geçmiş aradan, tv bozulmuş, alıp götürmüşler, ''Güç kartı bozuk abi'' diye benden 1000tl almışlar, ama bakmışım ki bana taktıkları kart, paneli kırılan başka bir vatandaşa ait olan tv den sökülmüş kart. O tv nin sahibinin haberi bile yok çünkü zaten televizyonu nasılsa hurdaya çıktı diye üstünde durmuıyor.

PHILIPS efendi önce yedek parça sorununu çözüp servis hizmetlerine çeki düzen versin.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem helvacı hocam 4500 e ciksam ne önerirsiniz yada 49 50 inç aralığına insem ne önerirsiniz simdiden teşekkürler
Biliyorum sizi fazla zorluyorum lakin ne yapıp edip aslında bir 49RU7100 modeline odaklanmanızı isterim.

''O kadar zorlayamam'' derseniz alternatif yerliüretimlere bakar, 50 ve yapabilirsem 55 bulmaya çalışıırım sizin için.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Öncelikle cevaplarınız için çok teşekkür ederim ama bunun yerine 500 lira daha ucuz hem daha büyük 58UL3A63DT alsam nasıl olur hocam
Panel üreticisinden dolayı be tercih etmedim ancak ürünün genel özellikleri ve panel dışındaki tüm unsurları benim için gayet uygun.

Paneldeki sorun da aslında benim beklentimin büyük olmasından kaynaklanıyor :(

Geri
Üst Alt