D Çevrimdışı
29 Kas 2020
22
53

3-4metre mesafe karşıdan ve yanlardan seyredilecek oturma düzeni belgesel futbol seyrederim müzik oseverim youtbe olmalı bilgisayar baglantılı olmalı televizyon almayı düşünüyorum bütçe 3/4 arası Smart LED Tv lütfen yardımcı olurmusunuz​

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

50-55 ekran boyutu

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
hocam sayfaya yeni geldim bir forum oluşturdum rica etsem bakarmısınız, bide kişiden kişiye mail atıla biliyorumu?
Bahsettiğiniz forumu görmem için listeyi bitirmem ggerekiyor. Kişiden kişiye DMatabilirsiniz eğer karşı tarafın dm alımı açık ise.

Ayrıca Ahmet forumun yetkilendirmesini yeniden düzenliyordu, yeni gelen arkadaşların hemen aktif haldemi şu an onu bilemiyorum maalesef.

H Çevrimdışı

HAYALET01

Aktif Üye
29 Kas 2020
84
41

H HAYALET01,
gülmek yerine tavsiyelerde bulunsaydınız daha makbule geçerdi baran kardeş. B baran5454
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bahsettiğiniz forumu görmem için listeyi bitirmem ggerekiyor. Kişiden kişiye DMatabilirsiniz eğer karşı tarafın dm alımı açık ise.

Ayrıca Ahmet forumun yetkilendirmesini yeniden düzenliyordu, yeni gelen arkadaşların hemen aktif haldemi şu an onu bilemiyorum maalesef.
tmm hocam teşekkürler kolay gelsin.

F Çevrimdışı

ferhats85 

Aktif Üye
18 Eki 2020
136
39
Va panel başarılı da, Edge led başarısız, kimse ondan bahsetmiyor. Dual led bize ne dertler açacak bilmiyoruz, Kimse bundan da bahsetmiyor.

Bahsetmiyor çünkü birçok mecrada size tavsiye veren birçok user'ın derdi bu ay için yaptıkları anlaşmalar doğrultusunda satabildikleri kadar mal satmak :kiskis

Tamam standart kıyaslamada nano ıps için ben de kral demiyorum lakin listeniz doğrultusunda bakarsak oranın kralı da padişahı da o model yani yapacak bir şey yok :)
abi 10.700 tl ye teşhir aldım teknosadan hani 500 daha verip acaba samsung q70 mi aldam dedim aslında az para değil kırdım kafayı valla tv konusunda,,,pişman olmam inş,,,vestel aldım hateketli sahnelerde kötü diye iade ettim,,philisp aldım amazondan 58 inç o da berbat hareketli sahnelerde dedimki 100 hz alayım böyle olmayacak,,,lg nanocel916 yı görünce teşhirde 10.700 e aldım normalde 12.999 tl

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Hmmmm

Yanlardan da izlenecek, bu durumda IPS SIPS panel ile üretilmiş ürün vya QD NC panel bakmak lazım.

QD NC için bütçe yetmez hatta yanından dahi geçmez, IPS ve SIPS bakacaksak bu sefer performans kaybı olmaması için rate değeri yüksek ürün bakmak gerekecek ki bu da yine bütçeyi yukarı taşıyacak.

Ayrıca 50 55 lerden bahsediyoruz bu zaten başlı başına ayrı dert.

şartlar böyle olunca bütçedeki 3 rakamını zaten yoksayarım ister istemez

4 lerde gezeriz ki 4 ü tavan olarak kabul etmekte de ne derece başarılı oluruz bilemiyorum.

49 olsa olur mu mesela?

B Çevrimdışı

baran5454 

Süper Üye
14 Kas 2019
559
H HAYALET01,

gülmek yerine tavsiyelerde bulunsaydınız daha makbule geçerdi baran kardeş. B baran5454

Hocam benim gülmemin sebebi benim mesajımdan alıntı yapmışsınız görünüyor ama içerik farklı ona güldüm. Yoksa şahsınız ile alakalı bir durum değil.

Ekran-Alintisi5219405d6ed4b01a.jpg

B Çevrimdışı

Blackcodetech

Yeni Üye
29 Kas 2020
10
36
İyi akşamlar arkadaşlar benzer sorular var ama bende kendi listem hakkında görüş almak istiyorum tabi mümkünse
Kullanım alanı netflix, PlayStation 4, tabi ki televizyon olduğu için kanal geçişi tatminkar olması tercih sebebi olur
LG 65UN7400
LG 65NANO796
Samsung 65Tu8000
Lg UN8100
Sony 65XG8196

yada bu fiyat aralığında önerebileceğiniz bir modelde olabilir.

önemli olan f/p ne kadar uygun fiyatlı olursa o kadar iyi tabi ki şimdiden teşekkür ediyorum.
Adem Helvacı Adem Helvacı albanez albanez
Horizon707 Horizon707

Son düzenleme:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
abi 10.700 tl ye teşhir aldım teknosadan hani 500 daha verip acaba samsung q70 mi aldam dedim aslında az para değil kırdım kafayı valla tv konusunda,,,pişman olmam inş,,,vestel aldım hateketli sahnelerde kötü diye iade ettim,,philisp aldım amazondan 58 inç o da berbat hareketli sahnelerde dedimki 100 hz alayım böyle olmayacak,,,lg nanocel916 yı görünce teşhirde 10.700 e aldım normalde 12.999 tl
Yani bir nano ile qd panel arasında benim ilk tercihim her zaman qd panel olur lakin daha önemlisi bir direct led ile edge arasnda da önceliğim Direct olur.

nano ile Quantum temel olarak aynı teknolojinin farklı yorumlanmış halidir birbirlerine üstünlükleri yok, yalnız nano olanın ıps olması (SIPS) elbette elini zayıflatıyor va karşısında. Neyse ki fullarray direct led nano ve 100hz IPs in açıklarını kapatacaktır.

Q70 almanızı benden çok isteyen olmaz, ancak R si olursa ;)

dtyakup Çevrimdışı

dtyakup 

Aktif Üye
4 Kas 2020
282
37
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
listeyi hazırladığımda yeni konu açma butonunu bulamamıştım hocam:) Elektrikli Süpürgenin Motorunu kendim değiştirebilir miyim? şu konuda yardımcı olabilir misiniz orijinal mi almalı yan sanayi mi? güçleri aynı mı ? ikisi de birebir uyacaksa siparişimi iptal edeyim.
Ben sizin süpürge konusunu okumuştum, demek ki cevap yazmamışım :kiskis

Hyadaaa, yanlışlıkla cevaplaya bastım :kiskis

Orijinal vs hikaye artık. KALIP uyuyor ise ekonomik olanı alıp takın lütfen zira orijinal dediklerini de inceledim hepsi yanı bantlardan çıkıyor. Wattmetre ve anemometre ile birebir hem fabrikadan çıkmış süpürgedeki, hem de yan sanayi olanları test ettim. İçiniz rahat olsun.

Yalnız göz göre göre kağıttan yapılmış şeyler de almayın :kop

Hepgel Çevrimdışı

Hepgel 

Aktif Üye
24 Kas 2020
242
39
Regal reddedin. Siz Regal almak isteseniz zamanında o markayı alırdınız. Siz evinizde Vestel markası istemişsiniz ki ona para vermişsiniz yoksa 100 200 daha ucuza regal o zaman da alınırdı. Vestel yerine vetsel versinler, onu beceremiyorlarsa Toshiba veya JVC versin, çakallık yapmasınlar.

Regalin işe yaramaz müdürleri az yesin de mallarını kendileri satsın zorla insanlara dayatacaklarına.
Sayın Adem Helvacı Adem Helvacı Teşekkür ederim , Kendilerine bugün aynı cümleleri tekrar tekrar izah edeceğim, ve VESTEL marka vermeleri yönünde. + Servisin vermiş olduğu bilgiye göre mi bunlar fiyat belirliyor, hocam

Geri
Üst Alt