Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sayın Adem Helvacı Teşekkür ederim , Kendilerine bugün aynı cümleleri tekrar tekrar izah edeceğim, ve VESTEL marka vermeleri yönünde. + Servisin vermiş olduğu bilgiye göre mi bunlar fiyat belirliyor, hocam
Adem hocam gerçekten doğru diyorsunuz. indirim felan yok bindirim var ve şuan insanları acele ettirip indirim ayağına alışverişe itiyorlar. ben mesela tv alacam ama bekliyorum. Bana şuan piyasa çok abartı geliyor. Bu arada şu tv
TECHWOOD 43U902 nasıldır. fiyatı iyiydi ama bazıları çin çakması gibi tv . kaç sefer servis çağırdım gibi yorumlar yapmışlar hocam. Tat vermemiş alanlara.
Merhabalar kolay gelsin awox B205800s televizyonun ozellikleri paneli nedir tavsiye edermisiniz alinirmi yada o paraya baska model var ise onerirmisiniz
Phılıps kendisi tercih ediyor insanların korkulu rüyası olmayı.
Ben şimdi 10-15bin tl tv ye para vereceğim, 6 ay veya 1 sene sonra tv arıza yapacak, 2-3 yıl çalışmış olan başkasına ait eski bir anakartı benim televizyonuma yeni parça diye takacaklar.
Nasıl kabul edebilirim ki bunu ?
Veya düşünün ki aldıktan 1 yıl sonra televizyonumda ledler sorun çıkartsın, servis alıp götürsün, sağlam götürdüğü televizyonumu sorunlu olarak geri getirsin.
Örnek;
yaklasik olarak 1 senedir kullaniyorum.bugune kadar sorun cikarmadi lakin 1 haftadir ekranin ortasinda yatay kararti cikti.uydu yayinlarinda cok fazla belli olmuyor.ama test yaptigimda cok belli oluyor. ustadlarimdan yorum bekliyorum ona gore servise verecegim
tavsiyeforumu.com
Veya düşünün ki 2,5 yıl geçmiş aradan, tv bozulmuş, alıp götürmüşler, ''Güç kartı bozuk abi'' diye benden 1000tl almışlar, ama bakmışım ki bana taktıkları kart, paneli kırılan başka bir vatandaşa ait olan tv den sökülmüş kart. O tv nin sahibinin haberi bile yok çünkü zaten televizyonu nasılsa hurdaya çıktı diye üstünde durmuıyor.
PHILIPS efendi önce yedek parça sorununu çözüp servis hizmetlerine çeki düzen versin.
Merhabalar
Gruba yeni katıldım, nasip olursa yeni bir tv almayı düşünüyoruz. Bu yüzden Adem Helvacı abimizin birçok tv inceleme ve sohbet videosunu izledim.
Buradaki tecrübeli üyelerden ve Adem Helvacı abimizden de tavsiye bekliyorum.
Biraz kendimden bahsedeyim,
Televizyonu 25-30 metrekarelik dikdörtgen şeklinde salonun kısa kenarına koyacak şekilde kullanacağız. İzleme mesafesi 4-5 metre karşıdan ve yanlardan olacak.
Televizyonu daha çok tivibu film, belgesel, uydudan ulusal kanallar, Netflix ve YouTube gibi platformlardan film, dizi, video ve uzaktan eğitim için kullanmak istiyoruz.
Gündüzleri çocuklar izleyebiliyor, genelde akşamları birlikte izlemeyi tercih ediyoruz.
Bütçem 5-6 bin civarı.
Kendi araştırmalarım sonucu Samsung 55 TU 8500 modeline ulaştım.
Sizlerin özellikle bu model veya başka tavsiye edeceğiniz modeller hakkındaki düşünceleriniz nedir?
Şimdiden yorum yazacak olan tüm üyelere teşekkür ederim.
İyi günler
Merhabalar
Gruba yeni katıldım, nasip olursa yeni bir tv almayı düşünüyoruz. Bu yüzden Adem Helvacı abimizin birçok tv inceleme ve sohbet videosunu izledim.
Televizyonu 25-30 metrekarelik dikdörtgen şeklinde salonun kısa kenarına koyacak şekilde kullanacağız. İzleme mesafesi 4-5 metre karşıdan ve yanlardan olacak.
Televizyonu daha çok tivibu film, belgesel, uydudan ulusal kanallar, Netflix ve YouTube gibi platformlardan film, dizi, video ve uzaktan eğitim için kullanmak istiyoruz.
Gündüzleri çocuklar izleyebiliyor, genelde akşamları birlikte izlemeyi tercih ediyoruz.
Bütçem 5-6 bin civarı.
Sizlerin özellikle bu model veya başka tavsiye edeceğiniz modeller hakkındaki düşünceleriniz nedir?
İyi günler
Merhabalar
Bütçem 5-6 bin civarı.
İyi günler
Bütce yeterli olsaydı 65 inch yazacaktım aslında ama 55 XG8096'yı belirli Vatan Bilgisayar mağazalarından sorgulayın eğer açılmamış kutu varsa ve fiyat 5/6 bin civarındaysa çok iyi bir seçim olur.Bazen modeller online olarak bulunmuyor ama mağazalarda son birkaç adet kalmış olabiliyor.
Bütce yeterli olsaydı 65 inch yazacaktım aslında ama 55 XG8096'yı belirli Vatan Bilgisayar mağazalarından sorgulayın eğer açılmamış kutu varsa ve fiyat 5/6 bin civarındaysa çok iyi bir seçim olur.Bazen modeller online olarak bulunmuyor ama mağazalarda son birkaç adet kalmış olabiliyor.