Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Sayın Adem Helvacı Adem Helvacı Teşekkür ederim , Kendilerine bugün aynı cümleleri tekrar tekrar izah edeceğim, ve VESTEL marka vermeleri yönünde. + Servisin vermiş olduğu bilgiye göre mi bunlar fiyat belirliyor, hocam
Servis sadece gelişmeleri iletmekle mükellef, yorumlarının kıymeti yoktur vestel gözünde. İşi zaten otomatiğe bağlanmış durumda.

C Çevrimdışı

colakhalil

Yeni Üye
29 Kas 2020
21
39
Biliyorum sizi fazla zorluyorum lakin ne yapıp edip aslında bir 49RU7100 modeline odaklanmanızı isterim.

''O kadar zorlayamam'' derseniz alternatif yerliüretimlere bakar, 50 ve yapabilirsem 55 bulmaya çalışıırım sizin için.
Çok teşekkür ederim adem hocam bu urun suanda en ucuz 5180 civarı 55 inc e yonelsek ne onerebilirsjniz acaba sizide çok yordum ama

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Çok teşekkür ederim adem hocam bu urun suanda en ucuz 5180 civarı 55 inc e yonelsek ne onerebilirsjniz acaba sizide çok yordum ama
55 de bu ara oldukça aldırdığım, geçmiş dönemden de bildiğim 55V6863 oldukça ideal.

Ayrıca şunu da yazmak isterim.

İndirim saçmalığı nedeniyle tv ler stok sorunu yaşatıyor oldukça

Stokta olmayınca kıymete biniyor ve fiyatı yükseliyor

Biliyorum İndirimin son günleri ve psikolojik baskı var fakat bana kalsa ben bu dönem tv almazdım :)

Y Çevrimdışı

Yusuf24 

Yeni Üye
25 Kas 2020
45
36
55 de bu ara oldukça aldırdığım, geçmiş dönemden de bildiğim 55V6863 oldukça ideal.

Ayrıca şunu da yazmak isterim.

İndirim saçmalığı nedeniyle tv ler stok sorunu yaşatıyor oldukça

Stokta olmayınca kıymete biniyor ve fiyatı yükseliyor

Biliyorum İndirimin son günleri ve psikolojik baskı var fakat bana kalsa ben bu dönem tv almazdım :)

Adem hocam gerçekten doğru diyorsunuz. indirim felan yok bindirim var :) ve şuan insanları acele ettirip indirim ayağına alışverişe itiyorlar. ben mesela tv alacam ama bekliyorum. Bana şuan piyasa çok abartı geliyor. Bu arada şu tv

TECHWOOD 43U902 nasıldır. fiyatı iyiydi ama bazıları çin çakması gibi tv . kaç sefer servis çağırdım gibi yorumlar yapmışlar hocam. Tat vermemiş alanlara.​

H Çevrimdışı

Hacıyılmaz48

Yeni Üye
30 Kas 2020
13
Merhabalar kolay gelsin awox B205800s televizyonun ozellikleri paneli nedir tavsiye edermisiniz alinirmi yada o paraya baska model var ise onerirmisiniz

E Çevrimdışı

EnesKiraci

Yeni Üye
29 Kas 2020
7
28
Phılıps kendisi tercih ediyor insanların korkulu rüyası olmayı.

Ben şimdi 10-15bin tl tv ye para vereceğim, 6 ay veya 1 sene sonra tv arıza yapacak, 2-3 yıl çalışmış olan başkasına ait eski bir anakartı benim televizyonuma yeni parça diye takacaklar.

Nasıl kabul edebilirim ki bunu ?

Veya düşünün ki aldıktan 1 yıl sonra televizyonumda ledler sorun çıkartsın, servis alıp götürsün, sağlam götürdüğü televizyonumu sorunlu olarak geri getirsin.
Örnek;

Veya düşünün ki 2,5 yıl geçmiş aradan, tv bozulmuş, alıp götürmüşler, ''Güç kartı bozuk abi'' diye benden 1000tl almışlar, ama bakmışım ki bana taktıkları kart, paneli kırılan başka bir vatandaşa ait olan tv den sökülmüş kart. O tv nin sahibinin haberi bile yok çünkü zaten televizyonu nasılsa hurdaya çıktı diye üstünde durmuıyor.

PHILIPS efendi önce yedek parça sorununu çözüp servis hizmetlerine çeki düzen versin.

Philipsi eliyorum zaten. Bende uğraşmak istemiyorum.

Gönlüm samsung q70t den yana ama edge led düşündürüyor.

100hz 10-13 arasi 65'' sizin öneriniz nedir? Q70T ayarında.

Canlı canlı gördüm Q70T yi meretin görüntü çok iyi ama ışık sızması vs. Korkutuyor.

H Çevrimdışı

hsnmat

Yeni Üye
30 Kas 2020
2
39
olmaz kardeşim o OLED ler alınmaz bu saatden sonra
yaw 7 kağıda OLED lere balıklama atlanır ama onlara atlanmaz:kiskis

2018 den itibaren hatta 2019 OLED(LGE den)iş görür ama 2017 ve daha eskileri sıkıntılı!

866 da her adama uymaz,zaten açıklama da gelmediği için(daha spesifik olarak)
bunuda geçtim

geriye bir Samy Q6 kaldı,bunu alabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar
Gruba yeni katıldım, nasip olursa yeni bir tv almayı düşünüyoruz. Bu yüzden Adem Helvacı abimizin birçok tv inceleme ve sohbet videosunu izledim.
Buradaki tecrübeli üyelerden ve Adem Helvacı abimizden de tavsiye bekliyorum.
Biraz kendimden bahsedeyim,
Televizyonu 25-30 metrekarelik dikdörtgen şeklinde salonun kısa kenarına koyacak şekilde kullanacağız. İzleme mesafesi 4-5 metre karşıdan ve yanlardan olacak.
Televizyonu daha çok tivibu film, belgesel, uydudan ulusal kanallar, Netflix ve YouTube gibi platformlardan film, dizi, video ve uzaktan eğitim için kullanmak istiyoruz.
Gündüzleri çocuklar izleyebiliyor, genelde akşamları birlikte izlemeyi tercih ediyoruz.
Bütçem 5-6 bin civarı.
Kendi araştırmalarım sonucu Samsung 55 TU 8500 modeline ulaştım.
Sizlerin özellikle bu model veya başka tavsiye edeceğiniz modeller hakkındaki düşünceleriniz nedir?
Şimdiden yorum yazacak olan tüm üyelere teşekkür ederim.
İyi günler

Son düzenleme:
B Çevrimdışı

burakdu 

Yeni Üye
25 Kas 2020
7
44

Merhabalar
Gruba yeni katıldım, nasip olursa yeni bir tv almayı düşünüyoruz. Bu yüzden Adem Helvacı abimizin birçok tv inceleme ve sohbet videosunu izledim.
Televizyonu 25-30 metrekarelik dikdörtgen şeklinde salonun kısa kenarına koyacak şekilde kullanacağız. İzleme mesafesi 4-5 metre karşıdan ve yanlardan olacak.
Televizyonu daha çok tivibu film, belgesel, uydudan ulusal kanallar, Netflix ve YouTube gibi platformlardan film, dizi, video ve uzaktan eğitim için kullanmak istiyoruz.
Gündüzleri çocuklar izleyebiliyor, genelde akşamları birlikte izlemeyi tercih ediyoruz.
Bütçem 5-6 bin civarı.
Sizlerin özellikle bu model veya başka tavsiye edeceğiniz modeller hakkındaki düşünceleriniz nedir?
İyi günler
4-5 metre mesafede 65inc öneririm

mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50

Merhabalar
Bütçem 5-6 bin civarı.
İyi günler
Bütce yeterli olsaydı 65 inch yazacaktım aslında ama 55 XG8096'yı belirli Vatan Bilgisayar mağazalarından sorgulayın eğer açılmamış kutu varsa ve fiyat 5/6 bin civarındaysa çok iyi bir seçim olur.Bazen modeller online olarak bulunmuyor ama mağazalarda son birkaç adet kalmış olabiliyor.

H Çevrimdışı

hsnmat

Yeni Üye
30 Kas 2020
2
39
Bütce yeterli olsaydı 65 inch yazacaktım aslında ama 55 XG8096'yı belirli Vatan Bilgisayar mağazalarından sorgulayın eğer açılmamış kutu varsa ve fiyat 5/6 bin civarındaysa çok iyi bir seçim olur.Bazen modeller online olarak bulunmuyor ama mağazalarda son birkaç adet kalmış olabiliyor.
İnceledim
Evet güzel televizyon ?
Çok teşekkür ederim
Değerlendireceğim.

Geri
Üst Alt