Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Adem Helvacı hocam bu duruma da rica etsem bakabilir misiniz.
Bana verilen ve yapilan istek sadece bu kadar denildi, VESTEL tarafından. Daha fazla indirilmeyeceğini dile getirdiler.
Size cevap yazmıştım zaten :alala

Sizin ürün ile kıyaslandığında doğru bir model önermişler demiştim. Rakam da düşmüş, (Diğeri 2000 biraz üstündeydi) Benim bakış açıma göre bir sorun yok.

Garanti süresinin 1 değil 2 yıl olmasını istediğinizi de belirtin. Normalde ücretli değişimler 1 yıldır ama siz yine de talep edin bakalım kabul edecekler mi.

Hepgel Çevrimdışı

Hepgel 

Aktif Üye
24 Kas 2020
242
39
Size cevap yazmıştım zaten :alala

Sizin ürün ile kıyaslandığında doğru bir model önermişler demiştim. Rakam da düşmüş, (Diğeri 2000 biraz üstündeydi) Benim bakış açıma göre bir sorun yok.

Garanti süresinin 1 değil 2 yıl olmasını istediğinizi de belirtin. Normalde ücretli değişimler 1 yıldır ama siz yine de talep edin bakalım kabul edecekler mi.
Öneriniz önemli benim için fiyatı'da düşürdük biraz. Garanti süresi 2 yıl olunca ödemeyi geçeyim mi hocam.

D Çevrimdışı
29 Kas 2020
22
53
Bu satın alım sizin için ne kadar önemli ve acil?

Şu son günlerde kafama takılan bazı konular var, birkaç mesajda dile getirdim bunu.

Bu dönemleri insanlar İNDİRİM olsun diye bekliyorlar.

Rüştünü ispat etmiş ürünlere insanları yönlendiriyoruz, bu sefer de stok sorunu başlıyor. Fİrma o modelden ürün sürmüyor sahaya çünkü çürük çarık diğer modellerin ellerinde patlamalarını istemiyor.

Yani sırf İNDİRİM DÖNEMİ diye, olmaması gereken ürünleri ucuza almak da mantıklı değil bana göre.

Neredeyse bir hafta ve belki daha fazladır birçok model için sürekli stok sorunu geri dönüşleri alıyorum.

Önermediğimiz, iyi bulmadığımız birçok model ortada, Önerdiğimiz, beğendiğimiz, adam gibi modeller bulunmuyor.

Bulunmadığı için bulunduğu yerlerde fiyatı yükseliyor. Bu sefer indirim döneminde gereksiz yere bu durum tüketiciye olumsuz yansıyor.

Şartlar böyle olunca iki arada bir derede kalıyoruz.

Üretici veya satıcılar çakallık yapıp İSTEDİKLERİ malı satabilsin diye biz neden istemediğimiz ürünleri satın almak zorunda kalalım ki ?

Yani istediğimiz ürünü almak istiyorsak, indirim sezonunun bizim için anlamı kalmamış oluyor o nedenle soruyorum size.

Bu tv yi şimdi değil de 10 gün sonra alsak ne olur mesela?
sorun yok hocam 10 15 gün süre sorunu yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sorun yok hocam 10 15 gün süre sorunu yok
ben indirim furyasında degilim yokum

T Çevrimdışı

tahayasinaslan

Yeni Üye
27 Kas 2020
6
28
Adem Helvacı Adem Helvacı, üstadım merhaba, bütçemiz 6bin TL civarı, 55 inç bir TV arıyoruz;

LG 55NANO796
LG 55UM7100
LG 55UN81006
Samsung 55RU7300
Samsung 55TU7000 ya da 8000
Toshiba 55V6863DAT

Öneriniz hangisi olur ya da bunlar yerini şunu al diyeceğiniz bir TV var mı ? Şimdiden teşekkürler

Hepgel Çevrimdışı

Hepgel 

Aktif Üye
24 Kas 2020
242
39
Önce sunulan REgal TV'de işlemci sayısı 4 yazıyor hocam. Vestel ise 2 var mı bir önemi acaba ?
RegaL 49R654F - İşlemci Çekirdek Sayısı : 4

VESTEL 49F9401 - İşlemci Çekirdek Sayısı : 2
Öneriniz önemli benim için fiyatı'da düşürdük biraz. Garanti süresi 2 yıl olunca ödemeyi geçeyim mi hocam.
Bunun bir önemi var mı hocam ? Adem Helvacı Adem Helvacı

F Çevrimdışı

ferhats85 

Aktif Üye
18 Eki 2020
136
39
Yani bu tv de de sorun yaşıyorsanız eğer, ister istemez yayın kaynağınızın bitrate oranına odaklanmak zorunda kalıyorum.

Ne kullanıyorsunuz ve hangi yayında bu sorunu yaşıyorsunuz?
tivibu da berbat,,,fakat netflixte gayet iyiymiş hocam günahını almışım makinenin,,,şimdi keyif alıyorum tv den meğer ben İps panelciymişim :)

S Çevrimdışı

SeninEserin

Yeni Üye
30 Kas 2020
6
28

Adem Helvacı Adem Helvacı

Selamlar,

Lg 55nano916 düşünüyorum ps5 dizi film vb şeyler için kullanmayı düşünüyorum elbet yandanda izleyen olur gece veya ışıksız bir ortamda siyah ve ekran performansı nasıl alt yazılarda parlama oluyor mu ne gibi + veya - yönleri var yardımcı olur musunuz başka bir model önerirseniz 55 inç media marktta mevcut olan bir model olursa sevinirim bütçe 7.5-8.5 cıvarı %10 indirim mevcut çünkü ? Q70R modeli öneriyor galiba Adem bey ama ne yazık ki ülkemizde mevcut değil sanırım satışı yok Q70T önermiyor sanırım pek Adem bey Lg 916 e döndüm bende :)

B Çevrimdışı

Blackcodetech

Yeni Üye
29 Kas 2020
10
36
HDR performansı tam almak için 1000 nit değerine çıkabilen panel lazım,bu tip elit inceleme yapan siteler için söylemesi kolay tabi ama iş paraya gelince 15 bin tl civarlarına çıkmak gerekiyor.Bu gün en basit yerli ya da yabancı tv ler de bile hdr & dolby vision seçeneği varsa Sony 8 serisi bunlardan daha iyidir.Bir ihtimal tv'nin IPS olması puanını kırıyordur yoksa geri kalan herşey çok iyi.

Bu tv'nin 65 inchini Vatan Bilgisayar'da izledim açıkçası param olsaydı düşünmeden alırdım.Yan yana duran aynı boyuttaki meşhur koreli paneli ve Vestel'i resmen ağlatıyordu.
İps panel biraz olumsuz etkiliyor tabi testlerde aynı zamanda tercih içinde ips kötü etkiliyor tabi va panel olsun isterdik ama Sony teknolojisi de cezbediyor

E Çevrimdışı

EnesKiraci

Yeni Üye
29 Kas 2020
7
28
Yazdığın modellerin olduğu liste içerisinde para edecek olanı 855 lakin onda da Phılps markasına bulaşmak isteyip istemediğinize karar vermeniz gerekir.

65Q70T için bütçe ayırabiliyorsanız o bütçeyi 65Q60R için düşünmelisiniz.

Tamam 70 deki Full array beni de cezbediyor lakin edge led olduğunu gözden kaçırmışsınız sanırım.

Peki hocam direct led olup sizin başka önereceğiniz birşey var mı? Q70T ayarında

Şahsen Q70T çok cezbediyor beni ama edge led gözümü korkutmuyorda değil.

PUS9435den hiç bahsetmemişsiniz bile Philips korkulu rüya gibi.

Philips 9435 iyi güzel de paranın çoğunu ses sistemine vermiş oluyorsunuz.Sonuçta 50 hz led tv'ye o kadar para verilmez.

Adem Helvacı Adem Helvacı 100hz panel icin q70t onceligimdi

Sizin mesajlarınıza bakarak 65q70r almak lazım ama oda piyasada yok malesef.

Haklısınız bana 100hz lazım.

Phılıps kendisi tercih ediyor insanların korkulu rüyası olmayı.

Ben şimdi 10-15bin tl tv ye para vereceğim, 6 ay veya 1 sene sonra tv arıza yapacak, 2-3 yıl çalışmış olan başkasına ait eski bir anakartı benim televizyonuma yeni parça diye takacaklar.

Nasıl kabul edebilirim ki bunu ?

Veya düşünün ki aldıktan 1 yıl sonra televizyonumda ledler sorun çıkartsın, servis alıp götürsün, sağlam götürdüğü televizyonumu sorunlu olarak geri getirsin.
Örnek;

Veya düşünün ki 2,5 yıl geçmiş aradan, tv bozulmuş, alıp götürmüşler, ''Güç kartı bozuk abi'' diye benden 1000tl almışlar, ama bakmışım ki bana taktıkları kart, paneli kırılan başka bir vatandaşa ait olan tv den sökülmüş kart. O tv nin sahibinin haberi bile yok çünkü zaten televizyonu nasılsa hurdaya çıktı diye üstünde durmuıyor.

PHILIPS efendi önce yedek parça sorununu çözüp servis hizmetlerine çeki düzen versin.

Philipsi eliyorum zaten. Bende uğraşmak istemiyorum.

Gönlüm samsung q70t den yana ama edge led düşündürüyor.

100hz 10-13 arasi 65'' sizin öneriniz nedir? Q70T ayarında.

Canlı canlı gördüm Q70T yi meretin görüntü çok iyi ama ışık sızması vs. Korkutuyor.

Şimdi hocam çok baş ağrıtıyorum biliyorum ama 10-13 arası bir para vereceğiz o yüzden iyisini arıyorum.

100 hz olması gerek ama hala bir model çıkmadı ortaya.

Vestel 65ua9800 al gitsin diyorum ama onun oanel 50 hz.

100 hz sizin kendi önerileriniz nedir?
Adem Helvacı Adem Helvacı

Geri
Üst Alt