F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Garanti süresinin 1 değil 2 yıl olmasını istediğinizi de belirtin. Normalde ücretli değişimler 1 yıldır ama siz yine de talep edin bakalım kabul edecekler mi.
Garanti olarak, eğer garanti süresi devam ediyor ve 2 yıldan fazla garantisi var ise (ekran kırılması veya herhangi bir sebepten ücretli değişim) olursa aynı yerden devam ediyor.
Eğer 2 yıldan az ise 2 yıla tamamlanıyor.
Eğer garantisi yoksa direk 2 yıl garanti .
Hatırlatmak istedim abi ?

Hepgel Çevrimdışı

Hepgel 

Aktif Üye
24 Kas 2020
242
39
Garanti olarak, eğer garanti süresi devam ediyor ve 2 yıldan fazla garantisi var ise (ekran kırılması veya herhangi bir sebepten ücretli değişim) olursa aynı yerden devam ediyor.
Bana da konuşmamızda 2 yıl diye söylediklerini hatırlıyorum ama yarın teyit ederim, peki revizyonlu ürün istemediğimi söylememe rağmen revizylnku ürün gönderebilirler mi ?

T Çevrimdışı

tahayasinaslan

Yeni Üye
27 Kas 2020
6
28
Aslında marka olarak bakacak olsak Toshibaya baskın geleceğini düşüneceğimiz üreticiler, bu modeller ile (TU 8 ve nano hariç) kıyaslanınca 55V6863 ile teknik olarak neredeyse kafa kafaya geliyorlar.

nano için para vereceksek 8 serisinin altı olmamasını tercih ederim mümkünse.
UM7100 UN8100 panel performansı olarak tatmin edici değil. RU7300 şartlı kabul edilebilir eğer iki kişi ve direkt karşıdan izleyecekseniz. TU7 yi tv diye almak dahi istemem ki bu listede en sınıfta kalacak model olur.

TU serilerinde Samsung eğer ikinci nesil üretim yapıp farklı panel kullanmaz ise işimiz var demektir.
Hocam nanonun 8 serisi 7binden başlıyor onlar aşıyor maalesef bütçeyi. 55TU8000 en makul seçenek gibi duruyor diyorsunuz di mi yanlış anlamadım dediğinizi

A Çevrimdışı

Arda Esen

Yeni Üye
27 Kas 2020
36
36
Adem Helvacı Adem Helvacı Merhaba Adem Bey. Tavsiyeleriniz doğrultusunda Samsung 55Q60R satın alımı için Samsung müşteri hizmetleri ile yapmış olduğum görüşmede; ürünün sıfır kutu şeklinde gönderileceği, teşhir ürünü olmadığı söylendi. Ayrıca direkt depodan gönderim yapıldığı için fiyat hususunun piyasadaki diğer satıcılara nazaran biraz daha uygun olduğunu belirtti. Bu sebeple ürünü satın aldım. Bluestacks indirip beklemedeyim. Duvar aparatı için tavsiyelere ihtiyacım var. Her aparat satın alınır mı? Satın aldığım TV için önerebileceğiniz kaliteli ve uygun bir aparat var mı?

E Çevrimdışı

EnesKiraci

Yeni Üye
29 Kas 2020
7
28
Benim önerilerim stok sorunu yaşıyor maalesef. Ben bu noktada aciliyeti olmayanlara 10 15 gün beklemelerini ve bu çakal stokçu satıcıların istediklerini vermemelerini öneriyorum.

Acelem yok zaten hocam nikah kısmetse Şubatta ben şimdiden alayım dedim. 10-15 gün sonra size hatırlatma yaparım tekrardan. 100hz 65'' diye.
Adem Helvacı Adem Helvacı

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Bilgi için teşekkür ediyorum fikom :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Adem Helvacı Merhaba Adem Bey. Tavsiyeleriniz doğrultusunda Samsung 55Q60R satın alımı için Samsung müşteri hizmetleri ile yapmış olduğum görüşmede; ürünün sıfır kutu şeklinde gönderileceği, teşhir ürünü olmadığı söylendi. Ayrıca direkt depodan gönderim yapıldığı için fiyat hususunun piyasadaki diğer satıcılara nazaran biraz daha uygun olduğunu belirtti. Bu sebeple ürünü satın aldım. Bluestacks indirip beklemedeyim. Duvar aparatı için tavsiyelere ihtiyacım var. Her aparat satın alınır mı? Satın aldığım TV için önerebileceğiniz kaliteli ve uygun bir aparat var mı?
Tv hayırlısı olsun şimdiden.

Yanlış anlamayın lakin duvar aparatı eğer mafsallı değil ise 40 50tl lik standart aparatlar rahatlıkla işinizi görür boşuna sizi korkutup yüksek paralar ödetmelerine izin vermeyin lütfen.

Ben vogels dahi kullanıyorum, o nasıl yıllardır sapasağlam ise, zamanında 20tl ye (3 yıl önce) aldığım aparat da aynı şekilde zımba gibi duruyor yerinde . Birisine 20, diğerine 500 vermek mantıklı değil yani.

Mafsallı kullanacaksanız durum değişir elbette.

Mafsal=hareketli aparat.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
tamam hcm anladım:mutlu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben sizi takipdeyim 10 gün sonra siz unutursanız hatırlatırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

:bye
Ben kesin unuturum, lütfen yaz ve hatırlat bana.

Bu esnada bir yere ayrılma, sohbetleri takip et bak o dahi çok ciddi fikir verir sana. Arada merak ettiğin olursa sorarsın. :ok

M Çevrimdışı

musti-sa

Yeni Üye
30 Kas 2020
2
46
Bence siz aslında doğru tv yi zaten bulmuşsunu zda, birisi onaylasın istemişsiniz :)

65Q80T elbette.

Daha önce yazdığım açıklamayı tekrar edeyim.

Samsung da bu politikayı sevmiyorum.

Bir seride T ise edge led, R ise Direct led iken, yukarı doğru çıkınca durum değişiyor.

O nedenle normalde ''Aman haaaa T ise almayın'' derken burada bana ''Madem öyle bu da T ona neden ''AL'' dedin diye sormayın lütfen :)
Anladığım kadarıyla dled tvler daha iyi.Peki edge led'in ne gibi eksileri varki önermiyorsunuz?
65Q80T'yi esasen görüntü ve ses kalitesi güzel olduğu için tercihlerim arasına eklemiştim.Bu tv edge olmasına rağmen al dediniz.sebebini yazarsanız mutlu olurum.Tv de aradığım ses ve görüntü kalitesi iyi olsun..kalanlar beni pek ilgilendirmiyor yada önemsemiyorum..ilave olarak (Toshiba ve Samsung öncelikli tercihim dır)65" dled tv önerileriniz ne olur ?

F Çevrimdışı

fatih7934

Yeni Üye
1 May 2020
23
44
Arkadaşlar! Görüntü yenileme hızı 1000hz ile 1800hz arasında ne gibi bir fark var? Öğrendiğim kadarıyla ikisi de yazılımsal hızlar mış. 1000 ₺ gibi bir farka değer mi?

M Çevrimdışı

muratbilici2

Yeni Üye
1 Ara 2020
2
37
Adem Helvacı Adem Helvacı Adem bey merhaba, sizi Youtube'da buldum oradan buraya geçtim. Benim maksimum 7000 TL bütçem var. Genel olarak karanlık oda da karşıdan bakacağım TV'ye. O yüzden VA daha iyi olur gibi. Netflix ve oyun konsolu için alacağım. Aklımda Samsung 55Q60R ve LG 49Nano866 var. Sizce bu ikiliden hangisi? Yada farklı bir öneriniz var mı? 100hz olması tercihim. Eski kullandığım TV 1080p 100hz Panasonic, çok alıştım 100 olmasına.

Geri
Üst Alt