Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Muhtemelen yarın beni arayacaklar ya farklı ürünler için yada aynı ürünü söylemek için tekradan ? tavsiyesi olan var mi ?
Regal reddedin. Siz Regal almak isteseniz zamanında o markayı alırdınız. Siz evinizde Vestel markası istemişsiniz ki ona para vermişsiniz yoksa 100 200 daha ucuza regal o zaman da alınırdı. Vestel yerine vetsel versinler, onu beceremiyorlarsa Toshiba veya JVC versin, çakallık yapmasınlar.

Regalin işe yaramaz müdürleri az yesin de mallarını kendileri satsın zorla insanlara dayatacaklarına.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Merhabalar,
Öncelikle yeni evleneceğim için televizyon arayışındayım.
Kafam çok karıştı.
Öncelikle kullanım alanlarımı sıralayayım;
Tv Kanalları, Netflix, 4k Filmler ve Playstation
Televizyonu oturacağım koltuğun tam karşısına konuşlandıracağım.
Aklımdaki modellere gelirsek;
Philips 65PUS8505,
Philips 65PUS9435,
Samsung 65Q60T,
Samsung 65Q70T.
Karar vermekte o kadar zorlanıyorum ki.
Philips modellerinde ambligt ve özellikle 9435teki dahili soundbar beni çok cezbediyor.
Samsunga gelince Q70T'deki 100HZ desteği beni cezbediyor.
Artısıyla/Eksisiyle modeller hakkında ve hangisini almam gerektiği konusunda yardımcı olursanız çok memnun olurum. Şimdiden herkese teşekkürler.
albanez albanez Adem Helvacı Adem Helvacı Üstadlar yardımlarınızı bekliyorum.
Yazdış olduğum modelleri kullananların yorumlarınada açığım.
Veya başka Marka/Model önerilerine.
Yazdığın modellerin olduğu liste içerisinde para edecek olanı 855 lakin onda da Phılps markasına bulaşmak isteyip istemediğinize karar vermeniz gerekir.

65Q70T için bütçe ayırabiliyorsanız o bütçeyi 65Q60R için düşünmelisiniz.

Tamam 70 deki Full array beni de cezbediyor lakin edge led olduğunu gözden kaçırmışsınız sanırım.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Bütçem 11 bin TL, yardımcı olursanız sevinirim beynim yandı :)

İyi günler, aylardır 65 inç TV(belki 58 inç olabilir) bakıyorum fakat bir karar veremedim. Xbox series x ile kullanacağım, ulusal kanalları takip etmiyorum. Ne önerirsiniz? Ana kriterim 120hz bir televizyon olması. Önerilerinizi bekliyorum. İyi günler dilerim.

Aklımda şuan sadece LG Nano 916 (65) var.

albanez albanez Adem Helvacı Adem Helvacı
Nano916 için bütçe yeterli ise aslında zaten bizim ürün aramamıza gerek kalmamış demektir..

Bunun üstüne ancak Q70 80 R ile çıkılabilir ancak bütçe fena sarsılır.

Zaten bu ara Samsung efendi fiyat politikası konusunda zıvanadan çıkmış durumda.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Merhaba tavsiyeforumun güzide takipçileri.
Ev ortamında kullanılmak üzere ara sıra ise YouTube den ise ara sıra çocuk için videolar açmak için kullanılmak üzere tv tavsiye ede bilir misiniz aslında smart istemiyorum mi box alayım diyorum fakat 43' lerde hiç bulamadım.
Tercihim 43' kendi araştırmalarımda Toshiba 43LL3A63DT ve SEG 43SBU710/720 modellerini buldum fiyat olarak 2700-2650₺ migros ve carrefurda tv ler hangisini tercih etmeliyim yada hangi tv yi önerirsiniz cümleten iyi günler. Yorum ve tavsiyerinizi bekliyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Allah kolaylık versin ben 3 bin bütçe ile tv almak konusunda karar veremezken siz 11 binlik bütçede çeşit konusunda baya baya bi zor olsa gerek :) :)
43LL3A63 güzel kardeşim hiç arayışa girip de üzme kendini :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Herkese iyi akşamlar,

8-10 bin TL aralığında bu aşağıdaki modellerden hangilerini önerirsiniz?

Televizyondan büyük beklentim yok normal televizyon ve netflix izleyeceğim.
65 inç modeller de olabilir ama gönlüm 70 inçten yana. 75 inçler çok pahalı :(
Vestel'in büyük ekran modellerine baktım ama teşhir üründe panelin içine hep toz girmişti. O yüzden yerli markaları kafamdan çıkarttım.
Bugün SAMSUNG 65TU8500 alacaktım ama şikayetvar'da son 1 ayda alan herkes kenarlardan bulutlanma ve ışık sızması olduğunu yazmış. O yüzden vazgeçtim.
Aşağıdaki modellerden kullanan varsa yorumlarınızı rica edeceğim dostlar.

Adem Helvacı Adem Helvacı abi senin de bir yönlendirmen olabilirse çok minnettar olurum inan..

SAMSUNG 70TU7100 - 8.900 TL (TU8500 de olduğu gibi EDGE led olduğu için kenarlardan bulutlanma ve ışık sızması olabilir diye çekiniyorum)
PHILIPS 70PUS8505 - 10.600 TL (Philips için servis memnuniyetsizliği çok yaygın ve garantisi dolar dolmaz bozuluyor diye çok şikayet var)
PHILIPS 70PUS7805 - 8.370 TL (Philips için servis memnuniyetsizliği çok yaygın ve garantisi dolar dolmaz bozuluyor diye çok şikayet var)
LG 70UN71006 - 8.000 TL (Kağıt üzerinde iyi ama servis memnuniyetsizliği çok yaygın)
LG 70UM7100 - 10.400 TL (Kağıt üzerinde iyi ama servis memnuniyetsizliği çok yaygın)
LG 70UN70706 - 8.880 TL (Kağıt üzerinde iyi ama servis memnuniyetsizliği çok yaygın)
TU serisi 7 kasaya bu panel performansı ile para vermeye acırım
UN serisi 7 kasaya bu panel performansı ile para vermeye acırım
Yazdığın listede bana göre para edecek tek model 8505
Bunda da Phılıps markasına bulaşmak isteyeceğine eminmisin diye diğer arkadaşa sorduğum gibi size de sormam gerekiyor.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
teşhir ürün olarak 10.700 tl ye aldım lg nanoyu henüz kargo gelmedi,fakat bugün samsung qled in 10.999 tl olduğunu gördüm yfak bi araştırma yaptım qled in daha iyi olduğunu,va panel in siyahlarda daha olduğunu vss
hocam peki haklı gerekçeleri nelerdir nano916 nın?
Adem Helvacı Adem Helvacı
Va panel başarılı da, Edge led başarısız, kimse ondan bahsetmiyor. Dual led bize ne dertler açacak bilmiyoruz, Kimse bundan da bahsetmiyor.

Bahsetmiyor çünkü birçok mecrada size tavsiye veren birçok user'ın derdi bu ay için yaptıkları anlaşmalar doğrultusunda satabildikleri kadar mal satmak :kiskis

Tamam standart kıyaslamada nano ıps için ben de kral demiyorum lakin listeniz doğrultusunda bakarsak oranın kralı da padişahı da o model yani yapacak bir şey yok :)

Geri
Üst Alt