Ömer Çolak
Süper Üye
- 17 Tem 2021
- 1,050
- 29
Tekrar ediyorum eleştiri bu şekilde yapılmaz. Üslubunuzu düzgün takınsanız eleştiri olarak değerlendirir herkes.Arkadaş sizin anlamak istemediğiniz şu; işin bir teknik dili vardır birde halk dili vardır. Burada bak forumda yukarıda koca koca harflerle ne yazıyor " Televizyon Tavsiye Ana Konu". ee hani sizin tavsiyeniz nerede birader. Gidin kendinize ayrı sayfa açın başlığını da televizyon teknik inceleme deyin orada istediğiniz türde anlatımlar yapın. Böyle uzun uzun burada insanların vaktini çalan teknik yazılarla işimiz yok bizim. he kısaca va panel nedir hdr hangi modelde vardır ve ne işe yarar yazarsan amenna ama siz maşallah sözlükteki teknik anlamaları ile uzun uzun o kadar saçmalıyorsunuz ki bak beni de uzun uzun yazmaya yönlendiriyorsunuz.
Ben de sizin gibi forumun sadece bir üyesiyim. Ve ben bir üye olarak eleştirinizi haklı bulmuyorum.
TV uzmanı falan olmadığım halde de bu teknik terimleri okuya okuya artık aşina oldum, artık anlıyorum ve kendi istediğim görüntüyü ne tarz bir ekranda bulabileceğimi biliyorum.
Ve tabi hangi TV hangi gerçek olmayan özellikle ne kadar fiyat yükseltiyor bunları da görebiliyorum buradaki size fazla gelen teknik bilgiler sayesinde.
Polemik bir yana; eleştiri, eleştirel bir dille yapılmalıdır. Hakaret içermemelidir.