Oyun çok nadir oynuyorum ama sürekli olarak imkb ve kripto grafikleri için ekranı 4e bölerek grafikleri sürekli takip etmem gerekiyor bu nedenle 40" civarı 4k tv almak istiyorum monitör olarak kullanmak için.Bu 3 TV'yide kullandım. Aralarından en sorunsuzu P615
Merhaba. Attığınız 3 televizyonu da kullandım. Aralarında benim deneyimime göre en sorunsuzu TCL P615. PHİLİPS hiç tavsiye etmem. Ek olarak bu boyutta oyun oynamıyorsanız MONİTÖR olarak kullanmak pek sağlıklı olmaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
50 büyük gelir be üstad. 43 olarak bahsettiğin tv bu mu?Ben kendim Philips kullanıyorum(50/85xx) ama millete gidin de Philips alın diyemiyorum!
Servis işi veya MH veya benzer işlere zaten hiç takılmıyorum,bana göre yaklaşık hepsi moktan
ilaç için bir tane bile olsa,eyvallah diyeceğim ama hepsi birbirinden beter,işin özü şu ki;işiniz
önce Allaha sonra şansa kalıyor!
Philips için kendi başlığı var,alınası bir tek 43/50 vardır,daha doğrusu bir tek 50 var ve gelen
yazılımlar(5/6 tane geldi OTA dan) ve bir sürü uğraştan sonra,çok ciddi iyi hale geldi benim panel
ama bana göre "süper" bile diyebiliyorum zira böyle malzeme den anca bu kadar iş çıkar ortaya!
Receiver+TVBox+Bluray(1080) kullanıyorum ve her 3 cihazlarla da durumu çok iyi,yaw bundan iyise
Şam da Kayısı misali oluyor gari,ama güvenip de birisine git 50" bile "al" demiyorum!
++
TCL için çok önceleri yazmıştım,bu herifler bir tek USA/Canada pazarı için uzun yıllardır TV üretirler
Avrupa dahil diğer Kıta/Ülkeler v.s TCL için hikayedir!
Bize gelenler de Hint işi olanlar dır,bir de bunun bir tık daha iyisi olanla da Avrupa için dir ama bana göre
tek bir tane serisi var iyi olan(100Hz lik QLED panel)
Not;US/CD için oralarda yaşıyorsanız TCL yi almayanı dövüyorlar,zira çok ciddi bir fiyat cazibesiyle
satılıyor ve Sony/Samsung nerecdeyse US/DA için TV işini bırakacak gibi,herifler fiyatlarını o derece
düşük yapıyorlar+ne Amerikalının ne de Çin linin bizim gibi bir "Döviz Kuru" sorunu olmadığı için
fiyatlar adeta beleş gibi Amerikalılara,hatta şimdiler de HiEnd TCL TV ler Çin de daha pahalı satılıyor
ve Çin li de bundan dolayı isyan ediyor!
TR ye TCL nin çıkması beni ilk başta heyacanlandırdı ama serileri görünce bir de fiyatlarını görüünce
ülen hastirin gidin be dedim
vasat bir seriyi bile bana göre kazık fiyat dan satıyorlar! üstelik aman aman bir tekniği olan TV de hiç değil
ama bu KUR lar ile TR piyasası ne yazık ki böyle!
HiSense daha iyi mal yapıyor ama onlar da bu KUR lara hiç güvenmedikleri için TR ye gelmediler!
Panasonic zaten 2013 de TR yi terketti ki hala bazı HiEnd serileri bana göre çok çok iyi+OLED leri
adeta süper!
TCL&HiSense gördüğüm kadarıyla bütün tekelleri kırıyorlar,malları neredeyse fiyatlarına bakınca süper
denebilecek seviyeler de ama sorun şu ki bırakın TR yi daha Avrupaya bile adam gibi çıkamadılar!
Avrupalı(TR dahil buna) hem kalite istiyor+hem ucuz olsun istiyor+hemde 20 yıl gitsin istiyor
ülen bu bu bolluk nerede yaw,Amerikalı ortalama 2 yılda bir panel alıyor yaw,ev de 4/5 panel oldu çoğusunun
yetmiyor bir de monitör alıyorlar! yaw monitörün günümüzde aslında pek de cazibesi kalmadı ama adamlar
her tip paneli alıyorlar
"Tüketici" hakları orada felaket gelişmiş! çamura yatma işi olsa bile vatandaş yemiyor bunu,üretici kabul
etmesi bile(USA da THK ciddi tüketici lehinedir)satan mağaza bir şekilde telafi ediyor vatandaşın mağduriyetini
kısaca Çin linin böyle bir pazarda olması tabiki işine geliyor sıfır KUR riski(hatta US$ daha düşük kalıyor)
aç bir pazar ve düşük Kar marjıyla korkunç adetlerde panel satıyor herifler
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: