B Çevrimdışı

berfideniz

Yeni Üye
16 Kas 2020
5
38
4k yayınlarda tüm TV ler dalgalanma titreme yaşar. 4k yayına TV ler ekstra yazılımsal kare ekleyemerz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu iki TV 60 hz lik panel var. Sattigin modelden fazla farkı yok.
8505 Philips IPS panel direk led
60t Samsung Va panel. Edge led

65 inç te kenar aydınlatma da çok sorun yaşatır 60t fiyatına göre iyi bir performans sergileyen ez yayınları ikisinde gösteremez..
Peki bütçeme göre ne önerirsin?

B Çevrimdışı

berfideniz

Yeni Üye
16 Kas 2020
5
38
Sony 120 hz xh9096 modeli
Şimdi baktım da fiyatlar uçmuş ve o ürün bütçemi aşıyor malesef dostum. Peki Philips olan model aydınlatma özelliğinden dolayı ilgimi çekmiş durumda. Vestelle kıyaslayınca üste verdiğim paraya değmez mi diyorsun. Görüntü kalitesi anlamında?

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924
Hoşuna gittiyse almanız tabiki olur. IPS panel var içinde. Kontrastı dert etmezsen.
Ama fazla beklentilerini düzeyde tutma.
Philips hareket i Vestel LG çoğu markaya göre daha güzel işler.

B Çevrimdışı

berfideniz

Yeni Üye
16 Kas 2020
5
38
Hoşuna gittiyse almanız tabiki olur. IPS panel var içinde. Kontrastı dert etmezsen.
Ama fazla beklentilerini düzeyde tutma.
Philips hareket i Vestel LG çoğu markaya göre daha güzel işler.
Kafam allak bullak oldu şuan ?
Peki size 10 puanlık son soru ;
-Ayda en az bir kez Yüzüklerin Efendisini Blu-ray olarak izleyen
-TV izleme süresinin %50 sini maç izlemek için kullanan
-Harici zamanlarda Youtube vs. kullanan bir dostun gelse ve benimle aynı bütçeye sahip olsa alternatifleriyle beraber sıralaman ne olurdu?

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924
Kafam allak bullak oldu şuan ?
Peki size 10 puanlık son soru ;
-Ayda en az bir kez Yüzüklerin Efendisini Blu-ray olarak izleyen
-TV izleme süresinin %50 sini maç izlemek için kullanan
-Harici zamanlarda Youtube vs. kullanan bir dostun gelse ve benimle aynı bütçeye sahip olsa alternatifleriyle beraber sıralaman ne olurdu?
Güzel yazmışsın.
65 inç olduğu için 120 hz lik bir panel almanı isterdim. Bu boylarda 60 hz lik panel elindeki TV den bir farkı olmaz derdim.
65Q70t Va panel kontrastı hızı iyi
65nano866 IPS kontrast kötü hızlı bir panel .
Bu TV lerde hareketlerde sorun yasamazsin. Bu ikisinden birini seç al derim

V Çevrimdışı

vertibird

Yeni Üye
6 Tem 2021
6
41
Merhabalar, foruma yeni katıldım. 50U9500 Vestel Televizyonumun paneli oğlumun cisim fırlatması nedeniyle hasar gördü ekranda çizgiler oluştu. Yetkili servis bana 2800tl ama sizden işçilik almayayım 2500TL'ye paneli değiştiririz dedi. Ben de kabul etmedim. Az daha verip yeni TV almayı düşünüyorum. İki sorum olacak:
1-TV olarak 55'' (netflix-youtube, kanal izlemek için) fiyat performans açısından iyi, kaliteli TV tavsiyeniz nelerdir?
2- Elimdeki 9 aylık TV'yi ne yapabilirim? (çöpe atmak dışında :gul)
Teşekkürler.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924
Merhabalar, foruma yeni katıldım. 50U9500 Vestel Televizyonumun paneli oğlumun cisim fırlatması nedeniyle hasar gördü ekranda çizgiler oluştu. Yetkili servis bana 2800tl ama sizden işçilik almayayım 2500TL'ye paneli değiştiririz dedi. Ben de kabul etmedim. Az daha verip yeni TV almayı düşünüyorum. İki sorum olacak:
1-TV olarak 55'' (netflix-youtube, kanal izlemek için) fiyat performans açısından iyi, kaliteli TV tavsiyeniz nelerdir?
2- Elimdeki 9 aylık TV'yi ne yapabilirim? (çöpe atmak dışında :gul)
Teşekkürler.
TV kanalları YouTube izlemek için. Gene Vestel markasıyla devam etmeniz fiyat olaraktan daha iyi. Kullandığınız panel Va panel. U9510 modeliyle devam ettin. 55 inç lerinde mevcuttur. Dünya markası alırsanız sadece fazla para vermiş olursunuz o segmentteki modellerine. Vestel grubuyla devam edersiniz

Bütçe dostu Va panel ve direct LED Samsung'un hangi modelleri var ?
Samsung genelde edge led kullanır. Q80t direk aydınlatma kullanır. Bölgesel karartma vardır. Bu serilerinde ve üst serilerinde

Q80t nin fiyatını çok cikartilar. Model iyidi. Fiyatı yükselti

EresboSS Çevrimdışı

EresboSS

Yeni Üye
24 Ağu 2019
5
30
Merhabalar, 55" TV'lere bakarken REGAL 55R754U modeli kafama yattı. 3950 - 4000 TL'ye satılıyor şu an sizce almalı mıyım? Genellikle normal tv izlenecek ve youtube, netflix vs. kullanılacak. Standart ev kullanıcısı diyebiliriz. Konsol vs bağlanmayacak. Toshiba 55V5B63DT modeline de baktım fakat 300-350 lira fazla vermek ne kadar mantıklıdır bilemiyorum. O modelle ilgili pek bir şey bulamadım. Regal olan modeli uzun süre kullanan varsa yorumları nelerdir? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Duruma göre hemen sipariş vereceğim çünkü. Teşekkürler.

M Çevrimdışı

mubatu

Yeni Üye
7 Tem 2021
1
21
Arkadaşlar merhaba. 50 inç TV alacağız, bütçe 5-7 bin ₺. NANO866/TU8500/Q60T modelleri arasında kaldım. Sihirli kumandası, 100 Hz olması, webOS gibi avantajlar NANO866'da olmasına rağmen YouTube'da izlediğim karşılaştırmalarda gördüğüm kadarıyla Nanocellerin siyah performansı berbat. Bu yüzden TU8500/Q60T modellerinden hangisini önerirsiniz acaba?

B Çevrimdışı

borsa1409

Yeni Üye
6 Tem 2021
4
39

Aslında tavsiye forumu olmamıza rağmen televizyon konusunda tavsiye başlığımızın olmaması değişik bir durumdu.

Bu eksiğimizi de gidermiş oldunuz elinize sağlık Egemen kardeşim ?

Ben de elimden geldiğince destek olmaya çalışırım.
merhaba adem abi 55 inc fiyat performans tv tavsiyesi istiyorum
tv yi 3 metre mesafeden direkt karsisindan izleyebiliyorum ayrica hemen yaninda yaklasik 1 metre sag tarafta bulunan bi koltugum var oda nerdeyse karsidan görüyor tv yi tvden bekledigim özellikler
netfilix izleme
web browser üzerinden film izleme
arada bir futbol maclari izleme
belgesel
ve uydu yayinlarini izlemek icin kullanicam
alicagim tv uzun sure kullanmak istiyorum
teknosadaki satis danismani arkadas 58pus8505
55xh9096
Q70t
gösterdi sony ve samsung 100hz panel oldugunu ve cok farkettigini anlatti sizin ps5 videonuzu izledim orda Q60r modelini begendiginizi söylediniz acikcasi satis danismani aklima sony sokmustu ama sony samsung karsilastirma videolarinizi izledim kafam dahada karisti ben disardan destek ile sorunlarimi cözmek isterim sony buna izinvermediginden listemde en geri plana düstü esim amblide yüzünden philips istiyor sizin tavsiyeniz ne olur bütcem 8 bin civari simdiden tesekkurler ?@Adem Helvacı W Winston

Son düzenleme:
W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924
Merhabalar, 55" TV'lere bakarken REGAL 55R754U modeli kafama yattı. 3950 - 4000 TL'ye satılıyor şu an sizce almalı mıyım? Genellikle normal tv izlenecek ve youtube, netflix vs. kullanılacak. Standart ev kullanıcısı diyebiliriz. Konsol vs bağlanmayacak. Toshiba 55V5B63DT modeline de baktım fakat 300-350 lira fazla vermek ne kadar mantıklıdır bilemiyorum. O modelle ilgili pek bir şey bulamadım. Regal olan modeli uzun süre kullanan varsa yorumları nelerdir? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Duruma göre hemen sipariş vereceğim çünkü. Teşekkürler.
Bu iki modeli evindeki TV den iyi olmayacaktır. Ucuz olsun. Diyorsan sen bilirsin. Bu fiyat aralığındaki 50 inç kere yonelmeniz iyi olur.

Arkadaşlar merhaba. 50 inç TV alacağız, bütçe 5-7 bin ₺. NANO866/TU8500/Q60T modelleri arasında kaldım. Sihirli kumandası, 100 Hz olması, webOS gibi avantajlar NANO866'da olmasına rağmen YouTube'da izlediğim karşılaştırmalarda gördüğüm kadarıyla Nanocellerin siyah performansı berbat. Bu yüzden TU8500/Q60T modellerinden hangisini önerirsiniz acaba?
Q60t ile tu8500 Samsung modelleri.
Bu iki seçenekte en ucuz hangisiyse onu almanı öneririm.Q60t sana ekstra bişey sunmaz fazla para ödemekten başka görüntü kaliteleri aynı.

Geri
Üst Alt