EresboSS Çevrimdışı

EresboSS

Yeni Üye
24 Ağu 2019
5
30
Bu iki modeli evindeki TV den iyi olmayacaktır. Ucuz olsun. Diyorsan sen bilirsin. Bu fiyat aralığındaki 50 inç kere yonelmeniz iyi olur.

Üstadım evimdeki televizyon eski 102 ekran bir model. Bütçem maalesef bu civarda. Yoksa daha iyi markalara yönelmek ben de isterim. Arkasında Vestel var diye bu ürünlere yönelmiştim. Teşekkür ederim yorumunuz için.

H Çevrimdışı

Hakan aydoğan

Yeni Üye
24 Haz 2021
9
39
Sevgili W Winston aklıma takılan bir soru sormak isterim bu vesile ile arkadaşlarda bilgi sahibi olabilir
Şimdi led ömrü bitince led tv de led bar değişiyor peki Oled Qled de bu durum nasıl aynı mıdır
Aynı led sistemle devam panel değişikliğimi sadece

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924
Sevgili W Winston aklıma takılan bir soru sormak isterim bu vesile ile arkadaşlarda bilgi sahibi olabilir
Şimdi led ömrü bitince led tv de led bar değişiyor peki Oled Qled de bu durum nasıl aynı mıdır
Aynı led sistemle devam panel değişikliğimi sadece
Oled ayrı tut.teknoji.
Qled LCD dir. Arkadan aydınlatmalı LED TV bunlar hepsi arkadan aydınlatmalı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oled en iyi kalite ondadır. Yanma sorunları iyice çözülüyor.evo paneli cikarti bu sene.lg. Panasonic sogutu plaka kullandı.sony de bu sene Panasonic gibi yaptı. Başarılı oldular.

Şuan bile alınır eski modeller ama kullanmasını bilirsen. Alınır. Statik görüntüden uzak duracan.4 saatte bir bekleme modunda kapatirsan hiç sorun olmaz. Ama hep açık gündüzleri bile .
O zaman LCD alman en iyisi

Son düzenleme:
V Çevrimdışı

vertibird

Yeni Üye
6 Tem 2021
6
41
TV kanalları YouTube izlemek için. Gene Vestel markasıyla devam etmeniz fiyat olaraktan daha iyi. Kullandığınız panel Va panel. U9510 modeliyle devam ettin. 55 inç lerinde mevcuttur. Dünya markası alırsanız sadece fazla para vermiş olursunuz o segmentteki modellerine. Vestel grubuyla devam edersiniz

Samsung genelde edge led kullanır. Q80t direk aydınlatma kullanır. Bölgesel karartma vardır. Bu serilerinde ve üst serilerinde

Q80t nin fiyatını çok cikartilar. Model iyidi. Fiyatı yükselti
Samsung'un 55TU7000 ya da 8000'i daha iyi görünüyor Vestel'den. Hem Adem Bey videolarında ısrarla Vestel'in U modelini almayın diyor. 55TU7000 iyi midir? Benzer alternatifler var mı? Teşekkürler.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924
Samsung'un 55TU7000 ya da 8000'i daha iyi görünüyor Vestel'den. Hem Adem Bey videolarında ısrarla Vestel'in U modelini almayın diyor. 55TU7000 iyi midir? Benzer alternatifler var mı? Teşekkürler.
7000 serisi değilde , 55tu8000 serisinin paneli daha çok hoşuma gitti.kullandigi paneli beğendim. 7000 paneli smarti çok yavaş geldi bana. Vestel olsun Grundig olsun. Bunlarda alınır ucuzsa. Tabiki.
Dünya markalarının giriş seviyelerinden bir farkı hemen hemen yok

V Çevrimdışı

vertibird

Yeni Üye
6 Tem 2021
6
41
7000 serisi değilde , 55tu8000 serisinin paneli daha çok hoşuma gitti.kullandigi paneli beğendim. 7000 paneli smarti çok yavaş geldi bana. Vestel olsun Grundig olsun. Bunlarda alınır ucuzsa. Tabiki.
Dünya markalarının giriş seviyelerinden bir farkı hemen hemen yok
Tekrar teşekkürler. 55TU7000 ile 8000'in iki karşılaştırma videosunu izledim youtubedan neredeyse aynı özellikleri. Ama öyle diyorsanız biraz daha araştırayım. Arada çok fiyat farkı yok sonuçta.
Bu arada alakasız olacak ama Vestel 50u9500 ile gelen TV askı aparatı (duvara monte etti servis) Samsung 55'' TV'ye de uyar mı yoksa yeni bir aparat mı almam gerekir?

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924

Bide şey var karşı forumda okudum. Samsung 8500 ve üstü modellerinde dual LED var. Daha iyi diye.
Ben buna katılmıyorum. Renk li arka ışık koymak ne gibi avantaj sağlar ne gibi dezavantaj saglar. Ekşisi bence daha ağır basar. Renk doğruluğunu kaybettiriyor.

Tekrar teşekkürler. 55TU7000 ile 8000'in iki karşılaştırma videosunu izledim youtubedan neredeyse aynı özellikleri. Ama öyle diyorsanız biraz daha araştırayım. Arada çok fiyat farkı yok sonuçta.
Bu arada alakasız olacak ama Vestel 50u9500 ile gelen TV askı aparatı (duvara monte etti servis) Samsung 55'' TV'ye de uyar mı yoksa yeni bir aparat mı almam gerekir?
Askı aparatları genelde uyar. Samsung vida deliklerinin vidalari uzundur servise vardır. Para ile satmak isterse.4 adet uzun vida bulundur

Son düzenleme:
V Çevrimdışı

vertibird

Yeni Üye
6 Tem 2021
6
41

Bide şey var karşı forumda okudum. Samsung 8500 ve üstü modellerinde dual LED var. Daha iyi diye.
Ben buna katılmıyorum. Renk li arka ışık koymak ne gibi avantaj sağlar ne gibi dezavantaj saglar. Ekşisi bence daha ağır basar. Renk doğruluğunu kaybettiriyor.

Askı aparatları genelde uyar. Samsung vida deliklerinin vidalari uzundur servise vardır. Para ile satmak isterse.4 adet uzun vida bulundur
:ok

cheleby Çevrimdışı

cheleby

Yeni Üye
23 Nis 2021
37
39
Arkadaşlar benim beynim gene yandı.pus8505 alacaktım ama bir önceki modelin işlemci vs kullanmış vazgeçtim.niyetim va ve direct led paneldi fakat philipsten başka bulamadım sanırım.Bu sony xh8196 modeli görüntü ve izleme kalitesi nasıl acaba.Ben netflix vs takılacam sürekli.Birisi artık aklıma girsin lütfen :)
W Winston Adem Helvacı Adem Helvacı

E Çevrimdışı

eegoo

Yeni Üye
20 May 2021
13
33
4k android tv box ve karasalda maç yayını ile kullanılacak işletim sisteminin öneminin olmadığı, anakartının stabil ve arızasız olduğu 49 - 55 inç aralığında direct led TV önerileri alınır.
mb 130t anakart heralde en sıkıntısız anakart deniliyor ama işlemcisi 2 çekirdek olduğundan sıkıntılıymış. Acaba benim yeni nesil 4 çekrdekli işlemcilere yönelmem mantıklı olur mu ? F fikoloji Android tv box ile kullanacağım için karasal yayında beni üzmeyecek anakart ve tv önerisi çok iyi olurdu. Toshibada hangi modele yönelmeliyim onkyo ses çiplilerden.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924
Arkadaşlar benim beynim gene yandı.pus8505 alacaktım ama bir önceki modelin işlemci vs kullanmış vazgeçtim.niyetim va ve direct led paneldi fakat philipsten başka bulamadım sanırım.Bu sony xh8196 modeli görüntü ve izleme kalitesi nasıl acaba.Ben netflix vs takılacam sürekli.Birisi artık aklıma girsin lütfen :)
W Winston Adem Helvacı Adem Helvacı
Sen Va yada ips olup olmadığına bak. İşlemcileri eski yeni vs. Film izleyeceksiniz. Va paneli 8505 almani tavsiye ederim.

İşlemci nedir bide. P5 yada x realty vs. Bu sadece her markanın verdiği ticari isimdir

B Çevrimdışı

borsa1409

Yeni Üye
6 Tem 2021
4
39
mrb arkadaslar 55inch led tv almayi planliyorum vestelin 100 hz paneli varmi ? veya 58pus8505 ayarinda panel kalitesi yüksek 55 ve üzeri fiyat performans ürünü bi led tv almayi planliyorum aklimda 58pus8505 vardi yedek parcalarin sifir mevcut olmamasi tamirli olmasi beni soguttu öte yandan 8bin bandina cikabiliyorum Q70 ve xh9096
Adem Helvacı Adem Helvacı W Winston

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924

mrb arkadaslar 55inch led tv almayi planliyorum vestelin 100 hz paneli varmi ? veya 58pus8505 ayarinda panel kalitesi yüksek 55 ve üzeri fiyat performans ürünü bi led tv almayi planliyorum aklimda 58pus8505 vardi yedek parcalarin sifir mevcut olmamasi tamirli olmasi beni soguttu öte yandan 8bin bandina cikabiliyorum Q70 ve xh9096
Adem Helvacı Adem Helvacı W Winston
Vestel de 100hz panel yok. Yazdığın modeller iyi. Alabilirsiniz. Öncelik xh9096 olsun. Olmazsa diğeri Samsung 70t. İyi yoldasınız.

cheleby Çevrimdışı

cheleby

Yeni Üye
23 Nis 2021
37
39
PHİLİPS çok gömen olmuş.Toz dan dolayı ekranın gitmesi vs.VA bulup direct led bulmakta sıkıntı
Sen Va yada ips olup olmadığına bak. İşlemcileri eski yeni vs. Film izleyeceksiniz. Va paneli 8505 almani tavsiye ederim.

İşlemci nedir bide. P5 yada x realty vs. Bu sadece her markanın verdiği ticari isimdir

Geri
Üst Alt