Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bütçeniz ne kadar. Kullandığınız şuan TV ne model. Bunları da yazarsanız iyi olur.
65 inç ler çok pahalı. Zor bir ebatta büyük ekran TV nin ve görüntünün tüm hataları gözünüze çarpar.
Bütçeniz ne kadar. Kullandığınız şuan TV ne model. Bunları da yazarsanız iyi olur.
65 inç ler çok pahalı. Zor bir ebatta büyük ekran TV nin ve görüntünün tüm hataları gözünüze çarpar.
Yerinde olsam. 120 hz lik panellere bakardım. Yada biraz daha para biriktirirdim üstüne.
Elinde mevcut olan TV nin 65 inç ini almış olursun.kullandigin TV den daha kötü görüntüye sahip olursun.
55 inç yap 120 hz lik panel alarak görüntüyü iyileştirebilirsiniz. Bunu tavsiye ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yoksa basit aydınlatma 60 hz panel. 65 inç te sana birşey vermez. Daha bir görüntü den baska
Yerinde olsam. 120 hz lik panellere bakardım. Yada biraz daha para biriktirirdim üstüne.
Elinde mevcut olan TV nin 65 inç ini almış olursun.kullandigin TV den daha kötü görüntüye sahip olursun.
55 inç yap 120 hz lik panel alarak görüntüyü iyileştirebilirsiniz. Bunu tavsiye ederim.
Yoksa basit aydınlatma 60 hz panel. 65 inç te sana birşey vermez. Daha bir görüntü den baska
Uydu yayını haber/maç hariç izlemiyorum. Box üzerinden veya cihaz üzerinden Netflix vb ağırlıklı olarak kullanıyorum. 55PUS9435 almayı planlıyordum fakat stoklarda görünmüyor. PUS8505 yerine bunu tercih etme sebebim aslında ses sistemiydi, etkileyici görünüyordu.
Uydu yayını haber/maç hariç izlemiyorum. Box üzerinden veya cihaz üzerinden Netflix vb ağırlıklı olarak kullanıyorum. 55PUS9435 almayı planlıyordum fakat stoklarda görünmüyor. PUS8505 yerine bunu tercih etme sebebim aslında ses sistemiydi, etkileyici görünüyordu.
Güzel yazmışsın.
65 inç olduğu için 120 hz lik bir panel almanı isterdim. Bu boylarda 60 hz lik panel elindeki TV den bir farkı olmaz derdim.
65Q70t Va panel kontrastı hızı iyi
65nano866 IPS kontrast kötü hızlı bir panel .
Bu TV lerde hareketlerde sorun yasamazsin. Bu ikisinden birini seç al derim
Forumu bir şekilde kullanamadım, Adem HELVACI ya bir soru sormak istiyordum lâkin beceremedim.
VESTEL 65Q9900 65 İNCH,
LG 55NANO866NA 55 İNCH, yada
LG 55NANO956NA 55 İNC hangisi iyidir, hangisini almalıyım?????
70 inç ler panel yapı olarak düşük panel kullanır markalar. Va panel kullanılır . Görüş açıları dardır. 60 hz lik olur.
65 inç lere bakmanız iyi olur.
65 inç lerde de ilk hedefin 100 hz modellerde uygun bişey yakalama bak.
LG
866-916
Samsung
Q70t
Sony
Xh9096
Bu modellere bir bakarsınız bütçenize denk gelen olursa alabilirsiniz
Forumu bir şekilde kullanamadım, Adem HELVACI ya bir soru sormak istiyordum lâkin beceremedim.
VESTEL 65Q9900 65 İNCH,
LG 55NANO866NA 55 İNCH, yada
LG 55NANO956NA 55 İNC hangisi iyidir, hangisini almalıyım?????
8k modeller alınmaz şuan her TV i yükseltme yapar. 8k olduğu için 4 k Lara göre daha çok yükseltme yapar. Daha çok yükseltme daha kötü görüntü olmasına neden olur.daha çok piksel yoğunluğu
LG zaten görüntü işlemede sıkıntılı marka. 4k bile adam gibi yapamıyor.yukseltmeyi. 8k da nasıl olacak.
O listede 55nano866 yazmışsın en mantıklı model o.edge LED olmasına rağmen en mantıklı model o aralarinda
Vestel grubundan 55 inç altına modeller alınır.vestel düşük maliyetli kalitesi düşük . Donanım ve panel kullanır. Ucuzsa alınır. Başka bir artısı olmaz.55 inç altı alacaklar için uygun olur
Vestel Toshiba nin isim hakkını alacağına tonla parayla. Toshiba nin görüntü işlemcisini alsaydı hayatının en önemli işini yapardı.