W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924
PHİLİPS çok gömen olmuş.Toz dan dolayı ekranın gitmesi vs.VA bulup direct led bulmakta sıkıntı
Sana bişey diyemem. Sunny herşeyiyle kötü TV üretir. Sunny de alıp beğenenler var. Tozlanma Hadiye çıkmaz. Belli süre geçecek. O bulutlanma sorunudur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu modeli çok sattı Philips in. Bunun için çok memnun olanı da çıkar. Memnun olmayanida.

H Çevrimdışı

halitclp

Yeni Üye
8 Tem 2021
3
41
Bütçeniz ne kadar. Kullandığınız şuan TV ne model. Bunları da yazarsanız iyi olur.
65 inç ler çok pahalı. Zor bir ebatta büyük ekran TV nin ve görüntünün tüm hataları gözünüze çarpar.
Cevabınız için teşekkür ederim. Bütçe 10 bin TL ye kadar olabilir. Önemli olan görüntü kalitesi.

Cevabınız için teşekkür ederim. Bütçe 10 bin TL ye kadar olabilir. Önemli olan görüntü kalitesi.
aslında marka olarak arada kaldım
LG
Samsung
Sony

Bu üç markadan hangisini tercih etmeliyim.

Samsung 65TU8000 tavsiye eder misiniz?​

Son düzenleme:
W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924
Yerinde olsam. 120 hz lik panellere bakardım. Yada biraz daha para biriktirirdim üstüne.
Elinde mevcut olan TV nin 65 inç ini almış olursun.kullandigin TV den daha kötü görüntüye sahip olursun.
55 inç yap 120 hz lik panel alarak görüntüyü iyileştirebilirsiniz. Bunu tavsiye ederim.

Yoksa basit aydınlatma 60 hz panel. 65 inç te sana birşey vermez. Daha bir görüntü den baska

Yerinde olsam. 120 hz lik panellere bakardım. Yada biraz daha para biriktirirdim üstüne.
Elinde mevcut olan TV nin 65 inç ini almış olursun.kullandigin TV den daha kötü görüntüye sahip olursun.
55 inç yap 120 hz lik panel alarak görüntüyü iyileştirebilirsiniz. Bunu tavsiye ederim.

Yoksa basit aydınlatma 60 hz panel. 65 inç te sana birşey vermez. Daha bir görüntü den baska
Daha kötü bir görüntüden başka

L Çevrimdışı

Leo35

Yeni Üye
10 Ocak 2021
6
35
Selamlar,

Uydu yayını haber/maç hariç izlemiyorum. Box üzerinden veya cihaz üzerinden Netflix vb ağırlıklı olarak kullanıyorum. 55PUS9435 almayı planlıyordum fakat stoklarda görünmüyor. PUS8505 yerine bunu tercih etme sebebim aslında ses sistemiydi, etkileyici görünüyordu.

Benzer özelliklerde bir öneriniz var mıdır acaba?

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924
Selamlar,

Uydu yayını haber/maç hariç izlemiyorum. Box üzerinden veya cihaz üzerinden Netflix vb ağırlıklı olarak kullanıyorum. 55PUS9435 almayı planlıyordum fakat stoklarda görünmüyor. PUS8505 yerine bunu tercih etme sebebim aslında ses sistemiydi, etkileyici görünüyordu.

Benzer özelliklerde bir öneriniz var mıdır acaba?
Stogun bitmesi iyi olmuş.
9435 fiyatına göre çok ama çok pahalı TV. Sesten başka hiçbir artı yok.

8505 de 55 inç yok. Ya 50 ya 58 yapman lazim

aslında marka olarak arada kaldım
LG
Samsung
Sony

Bu üç markadan hangisini tercih etmeliyim.

Samsung 65TU8000 tavsiye eder misiniz?​

Halit bey 65tu8000 tavsiye etmem

Samsung bölgelere göre panelle, yazılımla katmanlara oynar. Tu800 deresinde sadece 55tu8000 öneririm.

Yabancı sitelere bakarak Va derler. IPS çıkar. Örneğin Q80t Amerika'da görüş açılı katman kullanır. Türkiye'deki modelde yok.

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

sonoyuncu

Yeni Üye
1 May 2021
2
40
Arkadaşa bende baya kararsız kaldım bana da yardımcı olursanız sevinirim.

LG 70UN71006LA hakkında yorumlarınız var mı yada nasıldır.​

yada max 11000 ne kadar karışık kullanım için 65 inç olursa iyi olur tv tavsiyesi var mı

P Çevrimdışı

proff

Yeni Üye
9 Tem 2021
1
41
Güzel yazmışsın.
65 inç olduğu için 120 hz lik bir panel almanı isterdim. Bu boylarda 60 hz lik panel elindeki TV den bir farkı olmaz derdim.
65Q70t Va panel kontrastı hızı iyi
65nano866 IPS kontrast kötü hızlı bir panel .
Bu TV lerde hareketlerde sorun yasamazsin. Bu ikisinden birini seç al derim
Forumu bir şekilde kullanamadım, Adem HELVACI ya bir soru sormak istiyordum lâkin beceremedim.
VESTEL 65Q9900 65 İNCH,
LG 55NANO866NA 55 İNCH, yada
LG 55NANO956NA 55 İNC hangisi iyidir, hangisini almalıyım?????

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924
Arkadaşa bende baya kararsız kaldım bana da yardımcı olursanız sevinirim.

LG 70UN71006LA hakkında yorumlarınız var mı yada nasıldır.​

yada max 11000 ne kadar karışık kullanım için 65 inç olursa iyi olur tv tavsiyesi var mı
70 inç ler panel yapı olarak düşük panel kullanır markalar. Va panel kullanılır . Görüş açıları dardır. 60 hz lik olur.
65 inç lere bakmanız iyi olur.

65 inç lerde de ilk hedefin 100 hz modellerde uygun bişey yakalama bak.
LG
866-916
Samsung
Q70t
Sony
Xh9096
Bu modellere bir bakarsınız bütçenize denk gelen olursa alabilirsiniz

Forumu bir şekilde kullanamadım, Adem HELVACI ya bir soru sormak istiyordum lâkin beceremedim.
VESTEL 65Q9900 65 İNCH,
LG 55NANO866NA 55 İNCH, yada
LG 55NANO956NA 55 İNC hangisi iyidir, hangisini almalıyım?????
Nano956 yi nereden buldunuz. 8k bu.

8k modeller alınmaz şuan her TV i yükseltme yapar. 8k olduğu için 4 k Lara göre daha çok yükseltme yapar. Daha çok yükseltme daha kötü görüntü olmasına neden olur.daha çok piksel yoğunluğu

LG zaten görüntü işlemede sıkıntılı marka. 4k bile adam gibi yapamıyor.yukseltmeyi. 8k da nasıl olacak.

O listede 55nano866 yazmışsın en mantıklı model o.edge LED olmasına rağmen en mantıklı model o aralarinda

Vestel grubundan 55 inç altına modeller alınır.vestel düşük maliyetli kalitesi düşük . Donanım ve panel kullanır. Ucuzsa alınır. Başka bir artısı olmaz.55 inç altı alacaklar için uygun olur

Vestel Toshiba nin isim hakkını alacağına tonla parayla. Toshiba nin görüntü işlemcisini alsaydı hayatının en önemli işini yapardı.

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

Adrasa

Yeni Üye
30 Haz 2021
10
31
HB'de 5000 TL altı tvlerde world'e vade farksız 9 taksit, 3000 tl üstü alışverişlerde de 300 tl indirim var. Ama hala karar verebilmiş değilim :)

A Çevrimdışı

AGCAOGLU

Yeni Üye
9 Tem 2021
6
31

Regal 50R754UA9 almayı düşünüyorum ne dersiniz? 1800 hmr dediği için almayı düşünüyorum. fiyat 3600 e geliyor aynı fiyata daha iyi bir ürün var mı ?​

Geri
Üst Alt