W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924
Direk marka model verebilirseniz benim için daha olur.3 aydır bir şeyde karar kilamadim ☺️
50 inç lerde hepsi aynı görüntü kalitesine sahiptir. İstediğini alabilirsiniz. Kararsız kalman özellik arastirman sürekli kafanı karıştırıyor. Giriş seviyesi TV lerde hemen hemen aynıdır. Örneğin
50pus8505 android ambilight
Pus7805 saphi ambilight android yok
Pus7505 saphi ambilight yok.motion bunda kullanmaz diğerlerinde var kare ekleme görüntü kaliteleri hemen hemen aynı.
Philips hareket işlemesi diğer rakiplerinden daha iyidir.
Samsung
50tu8000
Tu8500
Tu7000
Bunlarda hemen hemen aynı görüntüde.
7000 serisi siyah çerçeve yok. Arka ışık taraması düşük olduğundan titreşim yaşatır. 8000-8500 serileri olabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

LG nin modelleri 50 inç ler var. Kararını verirsin.
Ama LG ekran homojenligi iyi olmaz hep sorun gördüm. Işığın düzensiz dağılımı.

Son düzenleme:
W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924

Tcl markası memleketi ne olursa olsun. TV nin memleketi olmaz iyi modeller çıkarıyor mu fiyatı nasıl bunlar önemli.
Tcl iyi modelleri var. Ama Türkiye'de yok iyi modelleri .
43p615 kontrastı çok iyi. Ama harekete çok bulanıklık var. Çok aşırı. Panel Va panel. Vestelin 43 Va larindan bir farkı yok.

50p615 de aynı hiçbir farkı yok.
55p615 bu iki inç ten daha iyi. TV kanalları izlemek için idare eder. Ama başka hiçbir artısı yok.

43 inç lerde işi gücü film olmayanlar için IPS panel herzaman daha iyidir. Normal kullanım için.ips in hızlı panel olması doğru renk üretimi
LG 43 un7300-7400 modelleri alacaklar için bu boylarda tavsiye edilir. Günlük kullanım için.

Son düzenleme:
W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924
Philips Sony nin 2021 modellerinde tanıttığı Google TV . Mevcut ta olan android TV lerin aynısıdır. Arayüzünü android değişikliğe gitti. İsmini Google TV koydular.

LG webos 6 olarak çıktı. Ondada arayüz değişikliği var. Ekranın altından çıkmayacak artık. Tam ekranda çıkacak smart.

cheleby Çevrimdışı

cheleby

Yeni Üye
23 Nis 2021
37
39

Tcl markası memleketi ne olursa olsun. TV nin memleketi olmaz iyi modeller çıkarıyor mu fiyatı nasıl bunlar önemli.
Tcl iyi modelleri var. Ama Türkiye'de yok iyi modelleri .
43p615 kontrastı çok iyi. Ama harekete çok bulanıklık var. Çok aşırı. Panel Va panel. Vestelin 43 Va larindan bir farkı yok.

50p615 de aynı hiçbir farkı yok.
55p615 bu iki inç ten daha iyi. TV kanalları izlemek için idare eder. Ama başka hiçbir artısı yok.

43 inç lerde işi gücü film olmayanlar için IPS panel herzaman daha iyidir. Normal kullanım için.ips in hızlı panel olması doğru renk üretimi
LG 43 un7300-7400 modelleri alacaklar için bu boylarda tavsiye edilir. Günlük kullanım için.
Sony 49xh8196 Va panel ama edge LED.
Samsung tu8505 direct LED
Gelde seçim yap :)

B Çevrimdışı

berfideniz

Yeni Üye
16 Kas 2020
5
38
Arkadaşlar merhaba
Elimde Vestel 65ud9860 model tv vardı ve bir arkadaşıma 7500 tl civarına sattım. Satma sebebim hareketli görüntülerde (4k maç yayını 4k belgesel özellikle ağaç yoğun belgesel görüntülerinde vs.) dalgalanma olması. Şimdi yine 65'' tv bakıyorum. Ağırlıklı olarak iptv maç ve hdd film izliyoruz. Bütçem max 10-11 seviyesi. Önerebileceğiniz marka model varsa öğrenebilir miyim?

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924
Arkadaşlar merhaba
Elimde Vestel 65ud9860 model tv vardı ve bir arkadaşıma 7500 tl civarına sattım. Satma sebebim hareketli görüntülerde (4k maç yayını 4k belgesel özellikle ağaç yoğun belgesel görüntülerinde vs.) dalgalanma olması. Şimdi yine 65'' tv bakıyorum. Ağırlıklı olarak iptv maç ve hdd film izliyoruz. Bütçem max 10-11 seviyesi. Önerebileceğiniz marka model varsa öğrenebilir miyim?
Yazdıklarını arkadaşın görmesin.

65xh9096 Sony modeli sattigin TV den çok daha bir değere sahip. Bütçeme uyar

Son düzenleme:
B Çevrimdışı

berfideniz

Yeni Üye
16 Kas 2020
5
38
Yazdıklarını arkadaşın görmesin.

65xh9096 Sony modeli sattigin TV den çok daha bir değere sahip. Bütçeme uyar
? Arkadaşım pek ilgili değil bu konulara. sadece ulusal kanalları izler. bu arada sizden 2 model hakkında bilgi istesem;
- Samsung 65Q60T
- Philips 65PUS8505
Artıları ve eksileri nedir bu iki modelin?

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924
4k yayınlarda tüm TV ler dalgalanma titreme yaşar. 4k yayına TV ler ekstra yazılımsal kare ekleyemerz.

? Arkadaşım pek ilgili değil bu konulara. sadece ulusal kanalları izler. bu arada sizden 2 model hakkında bilgi istesem;
- Samsung 65Q60T
- Philips 65PUS8505
Artıları ve eksileri nedir bu iki modelin?
Bu iki TV 60 hz lik panel var. Sattigin modelden fazla farkı yok.
8505 Philips IPS panel direk led
60t Samsung Va panel. Edge led

65 inç te kenar aydınlatma da çok sorun yaşatır 60t fiyatına göre iyi bir performans sergileyen ez yayınları ikisinde gösteremez..

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt