Aynen. 50 inç lerin hepsi Va. Yerli yabancı fark etmez alabilirsiniz. Yerli derken Vestel grubu ve Grundig gruba.Sanırım 50 inç olanı va paneldi.farkli marka model tavsiyeniz var mı?
Aynen. 50 inç lerin hepsi Va. Yerli yabancı fark etmez alabilirsiniz. Yerli derken Vestel grubu ve Grundig gruba.Sanırım 50 inç olanı va paneldi.farkli marka model tavsiyeniz var mı?
Direk marka model verebilirseniz benim için daha olur.3 aydır bir şeyde karar kilamadimAynen. 50 inç lerin hepsi Va. Yerli yabancı fark etmez alabilirsiniz. Yerli derken Vestel grubu ve Grundig gruba.
50 inç lerde hepsi aynı görüntü kalitesine sahiptir. İstediğini alabilirsiniz. Kararsız kalman özellik arastirman sürekli kafanı karıştırıyor. Giriş seviyesi TV lerde hemen hemen aynıdır. ÖrneğinDirek marka model verebilirseniz benim için daha olur.3 aydır bir şeyde karar kilamadim
Sony 49xh8196 Va panel ama edge LED.
Tcl markası memleketi ne olursa olsun. TV nin memleketi olmaz iyi modeller çıkarıyor mu fiyatı nasıl bunlar önemli.
Tcl iyi modelleri var. Ama Türkiye'de yok iyi modelleri .
43p615 kontrastı çok iyi. Ama harekete çok bulanıklık var. Çok aşırı. Panel Va panel. Vestelin 43 Va larindan bir farkı yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
50p615 de aynı hiçbir farkı yok.
55p615 bu iki inç ten daha iyi. TV kanalları izlemek için idare eder. Ama başka hiçbir artısı yok.
43 inç lerde işi gücü film olmayanlar için IPS panel herzaman daha iyidir. Normal kullanım için.ips in hızlı panel olması doğru renk üretimi
LG 43 un7300-7400 modelleri alacaklar için bu boylarda tavsiye edilir. Günlük kullanım için.
Yaparsın seçimi kolay.Sony 49xh8196 Va panel ama edge LED.
Samsung tu8505 direct LED
Gelde seçim yap
pardon ben yanlış bakmışım.Yaparsın seçimi kolay.
Xh8196 Sony modelleri IPS olur. İyi bak
Tu8500 Samsung o da edge led olur. Bunlara iyi bak. Ondanda kafanız karisir
Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın.pardon ben yanlış bakmışım.
şuan dediğim özelliklere sahip philips 50pus8505 var.
sanırım bunu alacam gibi
Yazdıklarını arkadaşın görmesin.Arkadaşlar merhaba
Elimde Vestel 65ud9860 model tv vardı ve bir arkadaşıma 7500 tl civarına sattım. Satma sebebim hareketli görüntülerde (4k maç yayını 4k belgesel özellikle ağaç yoğun belgesel görüntülerinde vs.) dalgalanma olması. Şimdi yine 65'' tv bakıyorum. Ağırlıklı olarak iptv maç ve hdd film izliyoruz. Bütçem max 10-11 seviyesi. Önerebileceğiniz marka model varsa öğrenebilir miyim?
? Arkadaşım pek ilgili değil bu konulara. sadece ulusal kanalları izler. bu arada sizden 2 model hakkında bilgi istesem;Yazdıklarını arkadaşın görmesin.
65xh9096 Sony modeli sattigin TV den çok daha bir değere sahip. Bütçeme uyar
Bu iki TV 60 hz lik panel var. Sattigin modelden fazla farkı yok.? Arkadaşım pek ilgili değil bu konulara. sadece ulusal kanalları izler. bu arada sizden 2 model hakkında bilgi istesem;
- Samsung 65Q60T
- Philips 65PUS8505
Artıları ve eksileri nedir bu iki modelin?