Artık marka konusunca ve bütçe konusunda seçimimi yapıp servisinden ve vestele nazaran daha iyi olmasından dolayı Toshiba tv almaya karar verdim.
Bu aşamada saygı değer forum ailesine bir kaç sorum ve tavsiyelerine ihtiyacım olacak.
öncelikle boyut olarak 55 inc düşünüyordum fakat arasında kaldığım bu iki model olan ul3a63dt ve ua3a63dt modellerinin sadece 58 ve 50 inçleri mevcut.
İlk sorumda burada devreye giriyor ki şöyle: Panel farklılıkları yok ise dizayna ve oturma düzenine göre boyut belirleyeceğim için panel farklılığı var mıdır? çünkü araştırmalarımda bu modelin anakartları ve panelleri günü kurtarıyor.
İkinci ve asıl merak ettiğim soru ise UL modelindeki yazılımsal vs. sorunlardan dolayı çekimser durumdayım ama internetteki araştırmalarım sonucu Ultra Motion (MEMC) desteği isim değiştirmiş ve TRU Picture Engine adı altında TRU Resolution ve TRU Micro Dimming TRU Flow özellikleri ile karışımıza çıkıyor.UA modlinde MEMC desteği yani TRU Flow özelliği görünmüyor ki bu benim için önemli bir özellik ki maç çok izlerim. Bu konuda acaba ben mi yanlış baktım yoksa kağıt üzerinde işletim sistemi haricinde her iki model de özellikleri aynı mı?
Yani genel itibari ile hangi modeli seçmeliyim bu zamanda? UL ve UA arasında da 58" ve 50 arasındada kaldım şu anda?