H Çevrimdışı

Hakan aydoğan

Yeni Üye
24 Haz 2021
9
39
Arkadaşlar 2016 model philips 55 inç tv panelim kırıldı ve değişim 3bin-4 tl arası bunu yaptırmaktansa(yaptırınca ekran görüntü sünü eski si gibi alamamak korkusu) onvo 65 inç 351 olandan alayım bide tv box alayım düşüncesindeyim çok araştırmaktan kafayı yedim .
65 “Vestel ve toshiba gurubunda smart olayı onvoya göre iyi .230 anakartlı olduğunda sıkıntılı olduğu yönde, tam tersinde de smart onvonun iyi değil L3 lisans olayı netflix 576i
Onvo direcled mi edge led mi onuda bilmiyorum
Ne dersiniz ?

yzzze Çevrimdışı

yzzze 

Aktif Üye
30 Eki 2019
131
74
Herkese hayırlı günler dilerim
Bütçemin elverdiği iki televizyona bakıyorum bunlar hakkında yorumlarınızı bekliyorum

Grundıg 43 GEU7830 B 4K smart - Vestel 43U9510 4K smart

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924
2021 modeller giriyor. Bu TV ler Ekim Kasım a kadar beklemek gerekir. Fiyatları %25 oranında sisirmisler. Yersen diye . 2020 modeller şu an için herzaman daha avantajlı

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924

LG oled lerde A1 ,b1, C1,g1 modelleri mevcut.cok pahalı
2020 cx modeli fiyat olarak daha iyi. Panel olarakta.oled icin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

LG LCD modelleri aynı. Magic kumanda.
Sadece up7700 den başlıyor .
2020 un7300 den başlamıştı.

Sony oledleri aşırı pahalı
Zaten 2model çıkarır
2021 a80j a90j
2020 a8h a9h
Aslında aralarında fark sadece 9 serisiyle ses farkı vardır

Son düzenleme:
W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924

Tcl şuanki modelleri 2020
P8m
P615
C715 piyasada olanlar.
İki hafta içinde 2 adet 2021 model sokacak.
C825 mini LED
C728 bölgesel karartmali aydinlatma

H Çevrimdışı

Hakan aydoğan

Yeni Üye
24 Haz 2021
9
39
Arkadaşlar 2016 model philips 55 inç tv panelim kırıldı ve değişim 3bin-4 tl arası bunu yaptırmaktansa(yaptırınca ekran görüntü sünü eski si gibi alamamak korkusu) onvo 65 inç 351 olandan alayım bide tv box alayım düşüncesindeyim çok araştırmaktan kafayı yedim .
65 “Vestel ve toshiba gurubunda smart olayı onvoya göre iyi .230 anakartlı olduğunda sıkıntılı olduğu yönde, tam tersinde de smart onvonun iyi değil L3 lisans olayı netflix 576i
Onvo direcled mi edge led mi onuda bilmiyorum
Ne dersiniz ?
Fikir verebilecek arkadaş yokmu

S Çevrimdışı

socrat

Yeni Üye
27 Haz 2021
3
35
Arkadaşlar müşteri memnuniyeti nedeniyle amazon'dan alınmak üzere ve elbette amazon satıcılı hangisi gönül rahatlığıyla alınabilir? Çok fazla seçenek yok gibi ama örneğin nasıldır? Şehir dışındaki aileme alacağım, herhangi bir sorunla karşılaşıp uğraşsınlar istemiyorum.

Veya bulundukları bölgede arçelik ve beko mağazaları var. Bu iki mağazadan önerilebilecek model önerilerinize de açığım.

Son düzenleme:
G Çevrimdışı

Grkn32

Yeni Üye
27 Haz 2021
9
36
Arkadaslar kolay gelsin.bir sorum olucak size vestel u9510 modeli ile birlikte yeni çıkan apple tv mi alsam.yoksa direk tek tv olarak lg 8100 modelini mi alsam

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924
Arkadaslar kolay gelsin.bir sorum olucak size vestel u9510 modeli ile birlikte yeni çıkan apple tv mi alsam.yoksa direk tek tv olarak lg 8100 modelini mi alsam
Apple TV alırsan Uygulamaları çok stabil çalışır Apple izin verdiği uygulamaları kullanırsın. Ücretli uygulamalar. Her uygulama lisanslıdır. Güzel çalışır. SDR hdr ayarı yapabilirsiniz. Orijinal kare eleştirmesi vs imkan verir. Uygulama mağazası zengindir.ama 3 taraf uygulamalarina izin vermez. Ücretsiz bişey izleyemezsin

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924
Fikir verebilecek arkadaş yokmu
Baktığın TV ler düşük seviyeli modeller . Fiyatları uygunsa alınabilir. Baktığın modellerin IPS panel ışık sızması yaşarsın. Bunu kabul edersen. Alabilirsiniz. Android kısmına gelirsek. Vestel ürünleri lisanslı android. Onvo tarafı lisanssız. Bu lisanssız olanlar ilk başta sorun çıkarmaz ama sonra uygulamalar mutlaka sorun çıkarır. Google desteği yok. Stabil çalışmaz. TV icin

Arkadaşlar müşteri memnuniyeti nedeniyle amazon'dan alınmak üzere ve elbette amazon satıcılı hangisi gönül rahatlığıyla alınabilir? Çok fazla seçenek yok gibi ama örneğin nasıldır? Şehir dışındaki aileme alacağım, herhangi bir sorunla karşılaşıp uğraşsınlar istemiyorum.

Veya bulundukları bölgede arçelik ve beko mağazaları var. Bu iki mağazadan önerilebilecek model önerilerinize de açığım.
32 inç ler hepsi aynı kalitededir. İstediğini alabilirsiniz. Arçelik grubu olur. Yakınmış.
590 serisini alırsın.

32 ve 43 inç lerde tüm markalarda kalite standart olur. Panel ve donanım aynı olur. Fazla sorun bu boylarda olmaz. Artı olarak bu boylarda IPS panel almakta çok mantıklıdır. IPS paneller günlük kullanım için daha doğru renk daha hızlı paneldir.

Son düzenleme:
The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,341

Öncelikle gösterdiğin Vestel tv full hd olmayan bir tv, full hd olup olmaması önemli değil diyorsan amazon satıcılı şu philips tv var mesela

Ama sana tavsiyem madem 32" bir tv bakıyosun, anladığım kadarıyla özellikleride pek önemli değil. Boşver Amazonu, bayiyi felan git bi markete yada beyaz eşyacıya 900 - 1000 tl arası satılan bi 32" tv al geç. Boşuna gidip 2000 tl ye yakın para verme, tabi bu benim düşüncem başkaları farklı düşünebilir.

G Çevrimdışı

Grkn32

Yeni Üye
27 Haz 2021
9
36
Apple TV alırsan Uygulamaları çok stabil çalışır Apple izin verdiği uygulamaları kullanırsın. Ücretli uygulamalar. Her uygulama lisanslıdır. Güzel çalışır. SDR hdr ayarı yapabilirsiniz. Orijinal kare eleştirmesi vs imkan verir. Uygulama mağazası zengindir.ama 3 taraf uygulamalarina izin vermez. Ücretsiz bişey izleyemezsin

anladim kardesim peki vestel bana bu kaliteyi yasatabilir mi goruntu acisindan senin yorumun ne veste artı apple tv mi yoksa tek lg tv mi alayim butcem 5-6 bin arası

Geri
Üst Alt