Pazar günüydü bittiMerhaba acaba link ata bilirmisin bu fiyat gayt iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Acaba link ata bilirmisin bu fiyat gayet iyi
Hocam öncelikle hayırlı olsun. Allah kasasız belasız güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Öncelikle alırken hangi markalar ve modeller arasından bu modeli seçtin.Ve beklentilerini karşıladı mı? Diğer tvler ile performansını kıyasladın mı? Maç izledin mi ve genel olarak düşüncelerini alabilir miyim ? Teşekkür ederim iyi forumlar.LG 65UN81006LB tv aldım İPS panel direct led sorusu olana yardımcı olurum...
Hocam teşekkür ediyorum. Samsung aynı segment TU serileri ile karşılaştırdım hatta LG nanocell serileri ile karşılaştırdım. Bu ürün benim özellikle görüntü kalitesi açısından çok hoşuma gitti. Benim beklentilerimi çok çok karşıladı. Kullanım amacım futbol ve netflix v.b. dsmart kutu ile kullanıyorum. Görüntü kalitesi özellikle çok hoşuma gidiyor. Panel IPS Direct Led. Panel 50 hertz PS5 performansını felan denemedim. Ama uydu yayınlarında maç yayınlarında görüntüsü akıcı takılma titreme böyle bişeyle karşılaşmadım. TVnin dizaynı çok hoş. İnce led bi ekranı var. Akıllı kumandası sesli komut özelliği özellikle LG de bulunan sihirli kumanda imleci işini çok kolaylaştırıyor. Sesi muazzam derecede iyi soundbar gibi dolby sinema ses veriyor. Filmde içinde hissediyosun kendini, o kadar sarıyor. Renkleri çok canlı. Netflix performansı felan harika 4K HDR film izliyorsun. Mağazaya girdiğimde ilk dikkatimi çeken tv buyduHocam öncelikle hayırlı olsun. Allah kasasız belasız güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Öncelikle alırken hangi markalar ve modeller arasından bu modeli seçtin.Ve beklentilerini karşıladı mı? Diğer tvler ile performansını kıyasladın mı? Maç izledin mi ve genel olarak düşüncelerini alabilir miyim ? Teşekkür ederim iyi forumlar.
yada panele müdahale etmesini öğrenip modifiye edeceksiniz... youtubeta kesin çıkar o tip modifiyeler...
E eegoo,
Hocam teşekkür ediyorum. Samsung aynı segment TU serileri ile karşılaştırdım hatta LG nanocell serileri ile karşılaştırdım. Bu ürün benim özellikle görüntü kalitesi açısından çok hoşuma gitti. Benim beklentilerimi çok çok karşıladı. Kullanım amacım futbol ve netflix v.b. dsmart kutu ile kullanıyorum. Görüntü kalitesi özellikle çok hoşuma gidiyor. Panel IPS Direct Led. Panel 50 hertz PS5 performansını felan denemedim. Ama uydu yayınlarında maç yayınlarında görüntüsü akıcı takılma titreme böyle bişeyle karşılaşmadım. TVnin dizaynı çok hoş. İnce led bi ekranı var. Akıllı kumandası sesli komut özelliği özellikle LG de bulunan sihirli kumanda imleci işini çok kolaylaştırıyor. Sesi muazzam derecede iyi soundbar gibi dolby sinema ses veriyor. Filmde içinde hissediyosun kendini, o kadar sarıyor. Renkleri çok canlı. Netflix performansı felan harika 4K HDR film izliyorsun. Mağazaya girdiğimde ilk dikkatimi çeken tv buydu
Gelelim eksi yönleri.
+Oled harici panellerde ışık sızması oluyor bu tvde de uyarmışlardı ama ben aldım. Yani bu ayarda tvlerde olmayan diyen nadirdir Işık sızması var lakin beni hiç rahatsız etmiyor. Tam ışık sızması olmasın dersen paraya kıyıp oled alacaksın bunu bana LG Brand mağaza sorumlusu söyledi.
+Siyahları orta derecede veriyor çok siyah performansı beklemeyin...
+LG işletim sistemi hızı biraz yavaş. TV 2 gb Rom barındırıyor uygulamalar çoğalınca çerezler ile birlikte biraz kasma yapıyor.
Hocam bende Sony
E eegoo,
Hocam teşekkür ediyorum. Samsung aynı segment TU serileri ile karşılaştırdım hatta LG nanocell serileri ile karşılaştırdım. Bu ürün benim özellikle görüntü kalitesi açısından çok hoşuma gitti. Benim beklentilerimi çok çok karşıladı. Kullanım amacım futbol ve netflix v.b. dsmart kutu ile kullanıyorum. Görüntü kalitesi özellikle çok hoşuma gidiyor. Panel IPS Direct Led. Panel 50 hertz PS5 performansını felan denemedim. Ama uydu yayınlarında maç yayınlarında görüntüsü akıcı takılma titreme böyle bişeyle karşılaşmadım. TVnin dizaynı çok hoş. İnce led bi ekranı var. Akıllı kumandası sesli komut özelliği özellikle LG de bulunan sihirli kumanda imleci işini çok kolaylaştırıyor. Sesi muazzam derecede iyi soundbar gibi dolby sinema ses veriyor. Filmde içinde hissediyosun kendini, o kadar sarıyor. Renkleri çok canlı. Netflix performansı felan harika 4K HDR film izliyorsun. Mağazaya girdiğimde ilk dikkatimi çeken tv buydu
Gelelim eksi yönleri.
+Oled harici panellerde ışık sızması oluyor bu tvde de uyarmışlardı ama ben aldım. Yani bu ayarda tvlerde olmayan diyen nadirdir Işık sızması var lakin beni hiç rahatsız etmiyor. Tam ışık sızması olmasın dersen paraya kıyıp oled alacaksın bunu bana LG Brand mağaza sorumlusu söyledi.
+LG işletim sistemi hızı biraz yavaş. TV 2 gb Rom barındırıyor uygulamalar çoğalınca çerezler ile birlikte biraz kasma yapıyor.
LG smarta
E eegoo,
Gelelim eksi yönleri.
Sony hareketi iyi işler. Siz bu konuda sıkıntı çekmezsiniz.Hocam bende SonyZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.modeli ile arasında kalmıştım tabi iki marka ve modelin kendine has artıları ve eksileri var.Ortak özellikleri servislerinin kötü olması. LG de amazon üzerinden satılıyor. Malum amazon garanti ve müşteri memnuniyeti inanılmaz güzel bir kuruluş.Tabi burada tv de muhtemel yaşanacak sıkıntıların ne kadarını göğüsler bilemiyorum sonuçta garantisine de yine lg Türkiye bakıyor. Yorumlarınız ve paylaştığınız deneyimleriniz çok değerli çok teşekkür ederim.Soru işaretlerimin çoğunu giderdiniz. Uzun vadede 4k android tv box isteyecek belli ki. Aynı sorun sony dede var bahsettiğim modelde. ikisini kıyaslama şansım olmadı ayrı ayrı izlediğimde ikiside çok hoş göründü gözüme.Bakalım bende aldığım gün deneyimlerimi paylaşmak isterim.
Merhaba ürünü iade ettiniz mi acaba? Donma ve iz bırakma aşırı rahatsız edecek seviyedemiydi?Merhabalar,
Daha önce bu forumdan tavsiye istemiştim ancak geridönüt alamamıştım.
Grundig 50 GEU 7830 B modeli TV yi satın aldım. Belki düşünen vardır diye yorumlarımı yazmak istedim.
+Va Panele sahip, Siyahlar güzel gözüküyor. SS IP TV uygulaması mevcut ve sıkıntısız çalışıyor. Durağan görüntülerde, görüntü gayet net gözüküyor.
- Akıcılık sorunu gözlemledim. Özellikle Youtube'dan ya da başka bir uygulamadan bir maç özeti izlediğinizde top ve oyuncular iz bırakarak hareket ediyor. Uydu yayınlarında da bu sorun çok az var ama Uygulamalardaki kadar göze batmıyor.
-Tıpkı futbol maçı izlerken olduğu gibi, bir manzara videosu ya da bir geniş açılı bir sahne izlerken de takılmaları farkedebiliyorsunuz.
- Dün XBOX One ile Fifa 20 oynamayı denedim, oyuncular hareket halindeyken arkalarından iz bırakıyor. Aynı şekilde top ilerlerken de akıclık sorunu olduğunu farkettim.
1 aylık iade sürem var, Kısıtlama bitene kadar gözüm alışmazsa iade etmeyi düşünüyorum. Yerine Philips 50 PUS 7805 düşünüyorum. Olumu olumsuz yorumlarınız olursa da keyifle okurum.
Sağlıklı Günler.
Kontrastı geliştirmek için yazılım uygularlar. Dinamik kontrast vs. Bunları kapatmanız lazım. Daha iyi beyaz daha iyi siyahlar içinMerhaba ürünü iade ettiniz mi acaba? Donma ve iz bırakma aşırı rahatsız edecek seviyedemiydi?
Teşekkürler.
Cevap için teşekküler. 3500-4000 tl seviyelerinde 50-55 inç tv arıyorum açıkcası. Bu grundig modelini beğenmiştim ama arkadaşın mesajını okuyunca vazgeçtim. Zor işmiş gerçekten uygun TV yi bulmakKontrastı geliştirmek için yazılım uygularlar. Dinamik kontrast vs. Bunları kapatmanız lazım. Daha iyi beyaz daha iyi siyahlar için
Bu da ekranda sorunlar çıkarır hareketli sahnelerde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Arçelik grubunun smarti iyi olmaz TV box kullanmanız gerekir. İnternetten ekrana verdiği sinyal düşük.
50 hz de çalışsa 50 kare gerekli buda 20 m.saniyede bir kare ister. Bu süreyi asarsa. Donmalar bulaniklasma vs çok belirgin olur. TV box almanız gerekir.
LCD alırken hangi marka olursa olsun. Herzaman sorunlar yaşarsın. Hepsinin dezavantajları olur. Sana tavsiyem TV ye elinden geldiğince iyi yayın sağlanan tek yoldur. LCD nin en üst modelleri içinde bu geçerli.Cevap için teşekküler. 3500-4000 tl seviyelerinde 50-55 inç tv arıyorum açıkcası. Bu grundig modelini beğenmiştim ama arkadaşın mesajını okuyunca vazgeçtim. Zor işmiş gerçekten uygun TV yi bulmak
Box alırım o sorun değil.
Film ve tv izleyeceğim. Oyun ve futbol ile işim yok. Acaba bu TV uygun olur mu?
- Grundig 50 GEU 7830 B
- Grundig 55 GEU 7830 B
- Toshiba 55V5B63DT