S Çevrimdışı

socrat

Yeni Üye
27 Haz 2021
3
35
Öncelikle gösterdiğin Vestel tv full hd olmayan bir tv, full hd olup olmaması önemli değil diyorsan amazon satıcılı şu philips tv var mesela

Ama sana tavsiyem madem 32" bir tv bakıyosun, anladığım kadarıyla özellikleride pek önemli değil. Boşver Amazonu, bayiyi felan git bi markete yada beyaz eşyacıya 900 - 1000 tl arası satılan bi 32" tv al geç. Boşuna gidip 2000 tl ye yakın para verme, tabi bu benim düşüncem başkaları farklı düşünebilir.
Full HD olmaması önemli değil, evet. Ancak renkler, panel kalitesi vs. yeterli düzeyde olması önemli. İzlerken kör olmalarını istemiyorum :) Yoksa markete gidip karpuz seçer gibi tv alıp sonradan kelek çıkması vs. uğraş dur. Önerdiğiniz Philips'le ilgili de çok parkak yorumlar görmeyince içime sinmedi açıkçası. Diyeceksiniz ki Vestel çok mu içine siniyor, o da hayır :)
32 inç ler hepsi aynı kalitededir. İstediğini alabilirsiniz. Arçelik grubu olur. Yakınmış.
590 serisini alırsın.

32 ve 43 inç lerde tüm markalarda kalite standart olur. Panel ve donanım aynı olur. Fazla sorun bu boylarda olmaz. Artı olarak bu boylarda IPS panel almakta çok mantıklıdır. IPS paneller günlük kullanım için daha doğru renk daha hızlı paneldir.
Bahsettiğiniz TV bu sanırım;

Biraz pahalıymış. En ucuz 32 inç'ler 2200. Vestel'de de indirim görünce 350tl fark az değil sonuçta dedim. Ama sorun çıkaracaksa Arçelik'ten almalarını söylerim olmadı. Peki bu Arçelik'lerden hangisi daha iyidir?

H Çevrimdışı

Hakan aydoğan

Yeni Üye
24 Haz 2021
9
39
Baktığın TV ler düşük seviyeli modeller . Fiyatları uygunsa alınabilir. Baktığın modellerin IPS panel ışık sızması yaşarsın. Bunu kabul edersen. Alabilirsiniz. Android kısmına gelirsek. Vestel ürünleri lisanslı android. Onvo tarafı lisanssız. Bu lisanssız olanlar ilk başta sorun çıkarmaz ama sonra uygulamalar mutlaka sorun çıkarır. Google desteği yok. Stabil çalışmaz. TV icin
Anladım W Winston usta
Herşekilde box kullanmam gerekecek çünkü mevcut kullandığım ıp tv uygulamam ne vestel grubunda ne de ma grubunda yok bi taraf lisanslı belli uygulamalarda bi taraf lisanssız ve apk yüklenmiyor .ayrıca şunu sormak isterim vestel yeni serisi F fikoloji ustam YouTube da ilk başarmış tanıtmış çokta güzel emeğine sağlık burdan selamlar.vestel U9510 bu modelde apk yüklenmiyor lakin f/p ürünü 230 anakart yerine yeni anakart kullanılmış .onvo 65351 ile karşılaştırdığımızda android kısmı her iki taraf için ekstra box kullanılacak şekilde düşünürsek ve fiyat farkıda 1200-1500 tl ise hangisi ni almak .değermi değmezmi sizin tavsiyeniz değil fikriniz önemli benim için.tabiki iki tarafında canlı izlemesini yapacağım satış yerlerinde

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924
Full HD olmaması önemli değil, evet. Ancak renkler, panel kalitesi vs. yeterli düzeyde olması önemli. İzlerken kör olmalarını istemiyorum :) Yoksa markete gidip karpuz seçer gibi tv alıp sonradan kelek çıkması vs. uğraş dur. Önerdiğiniz Philips'le ilgili de çok parkak yorumlar görmeyince içime sinmedi açıkçası. Diyeceksiniz ki Vestel çok mu içine siniyor, o da hayır :)

Bahsettiğiniz TV bu sanırım;

Biraz pahalıymış. En ucuz 32 inç'ler 2200. Vestel'de de indirim görünce 350tl fark az değil sonuçta dedim. Ama sorun çıkaracaksa Arçelik'ten almalarını söylerim olmadı. Peki bu Arçelik'lerden hangisi daha iyidir?
1800₺ satılıyor. Grundig de Arçelik in.
Vestel de olabilir. Bunlardan birini seçersin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anladım W Winston usta
Herşekilde box kullanmam gerekecek çünkü mevcut kullandığım ıp tv uygulamam ne vestel grubunda ne de ma grubunda yok bi taraf lisanslı belli uygulamalarda bi taraf lisanssız ve apk yüklenmiyor .ayrıca şunu sormak isterim vestel yeni serisi F fikoloji ustam YouTube da ilk başarmış tanıtmış çokta güzel emeğine sağlık burdan selamlar.vestel U9510 bu modelde apk yüklenmiyor lakin f/p ürünü 230 anakart yerine yeni anakart kullanılmış .onvo 65351 ile karşılaştırdığımızda android kısmı her iki taraf için ekstra box kullanılacak şekilde düşünürsek ve fiyat farkıda 1200-1500 tl ise hangisi ni almak .değermi değmezmi sizin tavsiyeniz değil fikriniz önemli benim için.tabiki iki tarafında canlı izlemesini yapacağım satış yerlerinde
Vestel, Toshiba bu grubun kendi işletim sistemi var. U lar kendi işletim sistemi. Olanı yuklersin. Ama andridleride var UA diye yazar. Bu modellere bak. Bence.
Android modelleri lisanslı. 3 taraf uygulamalarina yuklersin. Panel kaliteleri de aynı. U yada UA.

Son düzenleme:
H Çevrimdışı

Hakan aydoğan

Yeni Üye
24 Haz 2021
9
39
1800₺ satılıyor. Grundig de Arçelik in.
Vestel de olabilir. Bunlardan birini seçersin.

Vestel, Toshiba bu grubun kendi işletim sistemi var. U lar kendi işletim sistemi. Olanı yuklersin. Ama andridleride var UA diye yazar. Bu modellere bak. Bence.
Android modelleri lisanslı. 3 taraf uygulamalarina yuklersin. Panel kaliteleri de aynı. U yada
W Winston tşkler bakayım

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924

anladim kardesim peki vestel bana bu kaliteyi yasatabilir mi goruntu acisindan senin yorumun ne veste artı apple tv mi yoksa tek lg tv mi alayim butcem 5-6 bin arası
LG 50 inç galiba baktığın 8100 serisi. 8100 genel olarak çok bulutlanma gördüm. Aşırı.hangi 50un8100 e baktiysan hepsinde mevcuttu. Zaten Va panel kontrastı iyi. Sadece.
Vestel de Va paneldir hangi inç bilmiyorum baktığın. Karışık kullanır.

Apple TV birde artı olarak söylüyorsun
Vestel+Apple TV daha iyi bir secenek

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924
8100 sana ekstra bir avantaj sağlamaz . Görüntüde.
Apple TV sana yıllarca kullanmanı smart özellikle birlikte TV ne kaliteli görüntü göndermenin en iyi yolunu sağlayacak. Vestel in modeli 8100 hiçbir farkı yok

1800tl olanı bulamadım. Rica etsem link gönderebilir misiniz? Teşekkürler.
Hepsiburada baktım az önce Grundig

Ama diğer sitelerde bak daha uygun veren olabilir. Aynı modeli. Sağlam yerlere bak ama.

G Çevrimdışı

Grkn32

Yeni Üye
27 Haz 2021
9
36

LG 50 inç galiba baktığın 8100 serisi. 8100 genel olarak çok bulutlanma gördüm. Aşırı.hangi 50un8100 e baktiysan hepsinde mevcuttu. Zaten Va panel kontrastı iyi. Sadece.

50 inç bakiyorum yeni cikan apple tvyi almak istiyorum nasil olsa tvlerin smart ozellikleri bi kac seneye baya yavasliyor.ama vestelin 4k ekran kalitesine guvenemedim lg ekran sorununu oldugunu bilmiyordum.kafami iyice karistirdi.malum butcede kısıtlı?

50 inç bakiyorum yeni cikan apple tvyi almak istiyorum nasil olsa tvlerin smart ozellikleri bi kac seneye baya yavasliyor.ama vestelin 4k ekran kalitesine guvenemedim lg ekran sorununu oldugunu bilmiyordum.kafami iyice karistirdi.malum butcede kısıtlı?

Peki 50nanocel796 hakkinda bilgin var mı kardesim

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924

Peki 50nanocel796 hakkinda bilgin var mı kardesim
LG nin 50 inç lerine girme. Va diye öneriyorlar. IPS öneriyorlar. Vs. Vs
Ama LCD leri arasında 2020 modellerinden nano866 iyi iyi bir IPS penel. Eksikleri olmasına rağmen LG tek modeli.

G Çevrimdışı

Grkn32

Yeni Üye
27 Haz 2021
9
36
LG nin 50 inç lerine girme. Va diye öneriyorlar. IPS öneriyorlar. Vs. Vs
Ama LCD leri arasında 2020 modellerinden nano866 iyi iyi bir IPS penel. Eksikleri olmasına rağmen LG tek modeli.
En iyisi vestel alip apple tv ile birlikte kullanmak lazim lg o modeline baktim fiyat olarak asiyor beni.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924

Un7100
En iyisi vestel alip apple tv ile birlikte kullanmak lazim lg o modeline baktim fiyat olarak asiyor beni.
LG nin
7100
7300
7400
8100
Nano 796-8xx
60 hz tek donanımlı doğrudan LED leri.
Vestel grubu , Arçelik grubu dan hiçbir farkı yoktur. Panel işlemci. İsme para vermek olur LCD modellerinde

Tabiki oledleri güzel . Bu markanın yanma sorunuda iyi son yıllarda üzerine duruyorlar . Cx modeli bayağı beğendim. Her yönüyle

Bx de iyi modelde biraz sönük cx göre. Aydınlık ortamda hdr da cx daha başarılı.

G Çevrimdışı

Grkn32

Yeni Üye
27 Haz 2021
9
36

Un7100

LG nin
7100
7300
7400
8100
Nano 796-8xx
60 hz tek donanımlı doğrudan LED leri.
Vestel grubu , Arçelik grubu dan hiçbir farkı yoktur. Panel işlemci. İsme para vermek olur LCD modellerinde

Tabiki oledleri güzel . Bu markanın yanma sorunuda iyi son yıllarda üzerine duruyorlar . Cx modeli bayağı beğendim. Her yönüyle

Bx de iyi modelde biraz sönük cx göre. Aydınlık ortamda hdr da cx daha başarılı.
Samsung 43tu8500 nasıl sence

Geri
Üst Alt