Full HD olmaması önemli değil, evet. Ancak renkler, panel kalitesi vs. yeterli düzeyde olması önemli. İzlerken kör olmalarını istemiyorum Yoksa markete gidip karpuz seçer gibi tv alıp sonradan kelek çıkması vs. uğraş dur. Önerdiğiniz Philips'le ilgili de çok parkak yorumlar görmeyince içime sinmedi açıkçası. Diyeceksiniz ki Vestel çok mu içine siniyor, o da hayırÖncelikle gösterdiğin Vestel tv full hd olmayan bir tv, full hd olup olmaması önemli değil diyorsan amazon satıcılı şu philips tv var mesela
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ama sana tavsiyem madem 32" bir tv bakıyosun, anladığım kadarıyla özellikleride pek önemli değil. Boşver Amazonu, bayiyi felan git bi markete yada beyaz eşyacıya 900 - 1000 tl arası satılan bi 32" tv al geç. Boşuna gidip 2000 tl ye yakın para verme, tabi bu benim düşüncem başkaları farklı düşünebilir.
Bahsettiğiniz TV bu sanırım;32 inç ler hepsi aynı kalitededir. İstediğini alabilirsiniz. Arçelik grubu olur. Yakınmış.
590 serisini alırsın.
32 ve 43 inç lerde tüm markalarda kalite standart olur. Panel ve donanım aynı olur. Fazla sorun bu boylarda olmaz. Artı olarak bu boylarda IPS panel almakta çok mantıklıdır. IPS paneller günlük kullanım için daha doğru renk daha hızlı paneldir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Biraz pahalıymış. En ucuz 32 inç'ler 2200. Vestel'de de indirim görünce 350tl fark az değil sonuçta dedim. Ama sorun çıkaracaksa Arçelik'ten almalarını söylerim olmadı. Peki bu Arçelik'lerden hangisi daha iyidir?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.