MMTECH
Aktif Üye
- 24 Mar 2020
- 101
- 31
Tam karşıdan bakıyorsan VA panel bir Samsung senin amacına daha iyi hizmet eder.7 bin bandında LG 70UN70 önerir misiniz? Evde iki kişi olacağız izleme açısından kaynaklı problem olacağını düşünmüyorum. Genelde Netflix izliyoruz ara ara futbol maçı olabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aynısından bende aldım da öyle ciddi bir şey için değil 2.bir ekran olsun arada tv arada pc ekranını yansıtayım diye.Merhaba Hocam, mesajınızı gördükten sonra kısaca baktım tv'ye, fiyat olarak iyi geldi ve aldım. Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.
Siz birebir kullanmışmıydınız ? Geldiğinde kullanmaya ikna olacak olursam Mi Stick düşünüyorum, sizin başka bir tavsiyeniz var mı ?
Bir de garanti için servisin kurulumu şart mıdır acaba ?
24" elle tutulur bir monitör bile 1200₺ civarı (Hoparlör + uydu eklesen olay nereye geliyor) bu paraya bu bedava geldi, tek sıkıntısı 720p olması, FHD olsaydı zaten efsane olacaktı ama Philips olmasından dolayı pixel plus yazılımıyla beraber biraz daha görüntüyü keskinleştirirse fhd olmadığını pek hissettirmeyecek gibi, bu da bu paraya yeter de artar çin çöpleri bile 1200 1300₺ iken gel de alma yani