Ekran ayarlarından motion seviyesini azaltın.Merhaba arkadaşlar sony xh8196 50 fps maç yayınlarında top hayalet tarzı iz bırakıyor neden olabilir sizce tv boxta yapmıyor ama tv nin kendi androidinde yapıyor çözümünü bilen varmı acaba ?
Ekran ayarlarından motion seviyesini azaltın.Merhaba arkadaşlar sony xh8196 50 fps maç yayınlarında top hayalet tarzı iz bırakıyor neden olabilir sizce tv boxta yapmıyor ama tv nin kendi androidinde yapıyor çözümünü bilen varmı acaba ?
Arkadaşlar burası tv tavsiye başlığı lütfen tv sorunları bölümünde konu açarak devam edin, daha kolay çözüm bulursunuzMotion flow kapalı hocam direk
Merhaba, 32 inç tv almak istiyorum iki model arasında kaldım tavsiyeleriniz nedir İkisinde de hdr var, samsung ta garip bazı özelliklerde var online office 365 gibi ama vestel de android var çok kararsızım...
Samsung M5 LS32AM500N 32'' 82 CM FHD HDR
Vestel 32FA9500 32”
İsteklerimi karşılayan Toshiba 55UL3B63dt'yi dün gece HBden dün akşam 4.600₺'ye satın aldım 6 ay önce bu TV'nin fiyatının 3500₺ olduğu fikri beni rahatsız etti ve sabah siparişi iptal ettim. Beklemedeyim...Adem Helvacı 'nın videoları ile sitenizle tanışmış oldum. emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Son 3 yıldır içinde tahta ile çalışan LG 42LH3000 kullanıcısı olarak yaklaşık 1 haftadır LCD TV arıyorum.
Sanırım bir grup bilgisayar ve diğer sarf malzemelerinin ekmeğini yiyip bitirdikten sonra tüm yatırımlarını TV'lere yaptılar ve fiyatlar uçmuş.
Adem Helvacı 'nın videoları ile iyice kafam karıştı ama baya bilgi edindim.
Kullanıcı Profili: Yan Açı'dan (~150°) futbol maçları izliyorum. D-Smart ve Turkcell TV kullanıcısıyım. Android olmayan ama içinde Turkcell TV uygulaması olan ve tarayıcıdan takılmadan dizi/film izleyebileceğim Tvleri tercih ederim. Android için bu Tvler neden yetersiz anlamış da değilim. normal bir telefon da bile 4 gb ram ve 32/64 gb bellek varken koca TV'de 1,5 gb ram ve 8gb bellek bana çok saçma geliyor. Maaliyeti arttırmamak için diyeceğim ama sanırım asıl sorun anakart ile alakalı olabilir?
Bütcem yaklaşım 5 bin ₺. Videolardan o kadar çok kafam karıştıki 100 hz ve full hd bir TV alıp konuyu kapatayım dedim ama öyleTVde kalmamış.
Mevcut TV yaklaşık 4-5 sene önce ekranda dikey çizgiler oluşmuştu. interneten bulduğum yabancı bir videoda üstteki bantın sağ tarafına bastırınca görüntü düzeliyordu. Ben de oraya soğutucu band yapıştırdım bir süre böyle devam ettik ve zaman içinde yaklaşık 3 sene önce o bölgeye bir tahta çakıp olayı kapatmıştım Şimdi ekran 2 ye bölünmüş ve sağ tarafta nispeten görüntü biraz daha koyu ama sağlam. sol taraf ise karıncalı bazen sorunsuz da çalışabiliyor. durum bundan ibaret.
Ekleme: 49-55" TV bakıyorum
Valla dolar sabaha çok sert yukarı açacak fiyatlar daha da yukarı gidebilir maalesefİsteklerimi karşılayan Toshiba 55UL3B63dt'yi dün gece HBden dün akşam 4.600₺'ye satın aldım 6 ay önce bu TV'nin fiyatının 3500₺ olduğu fikri beni rahatsız etti ve sabah siparişi iptal ettim. Beklemedeyim...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ne enteresandır ki dün 4600e aldığın tv bugün sabahtan beri indirim olacak diye reklam yapan hepsiburada'da %25'e varan tvler kategorisinde hâlâ 4600 tl. Bunlar indirim günleri, indirim saatleri ayağına milleti öpmeye iyi alıştı. Ayrıca fiyatı artanlar bile var. Adem Helvacı üstadın şu videosu geldi aklımaİsteklerimi karşılayan Toshiba 55UL3B63dt'yi dün gece HBden dün akşam 4.600₺'ye satın aldım 6 ay önce bu TV'nin fiyatının 3500₺ olduğu fikri beni rahatsız etti ve sabah siparişi iptal ettim. Beklemedeyim...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Aslında bunda TVimin düzelmesinin de etkisi oldu. 3-5 gündür görüntüde sıkıntı yok. En uygununu uygun zamanda almak için bekleyeceğim.Valla dolar sabaha çok sert yukarı açacak fiyatlar daha da yukarı gidebilir maalesef
Vestelin pek şikayetini okumadığımız iyi televizyonlarından biri olarak görüyorum (9500 sorunluydu ve çok şikayet aldı).
- mightythor usta Vestel 58ua9600 için ne diyorsun? Panel anakart vb.VA Panel herhalde.5000-5200 arası internette.
- mightythor usta Vestel 58ua9600 için ne diyorsun? Panel anakart vb.VA Panel herhalde.5000-5200 arası internette.
Va panel, 58" kullanılan panel markaları ortalama kalitede,Vestelin pek şikayetini okumadığımız iyi televizyonlarından biri olarak görüyorum (9500 sorunluydu ve çok şikayet aldı).
Panel vs konusunda benim bilgim yok bu konuların uzmanları F fikoloji Adem Helvacı dır.
Hayırlı olsun. Türkcel TV varmı uygulamalar arasında? Televizyonun özellikleri arasında Geniş Görüş Açısı var. Gerçekten yanlardan bakıldığında görüntü kalitesi etkileniyor mu?Merhaba, uzun süredir forumu takip ediyorum, yüzlerce sayfayı da okudum, buradan edindiğim bilgilerle sonunda tv'yi de görerek 55UL3B63DT aldım ve kurulumu yapıldı. Televizyonu henüz çokça kurcalamayasam da merak edip sorusu olanlara yardımcı olmak isterim. 2 günlük deneyimimi aktarmam gerekirse TV'nin görüntü ve ses kalitesinden memnunum. Kanal geçişleri biraz yavaş ama çok da üzmüyor açıkçası, en azından ben rahatsız olmadım. Panel Samsung çıkması beni mutlu etti, en azından diğer markalar yerine Samsung olması daha iyidir diye düşünüyorum.
Bu arada forumda arattım ama net bir bilgi bulamadım, bir konu var o da çok ayrıntılı değil. TV'ye ekran koruyucu alacağım ama bunun için bir önerisi olan var ? Buharlanma, ekrana toz çekme gibi sorunlar yaptığını okudum, ayrıca gündüz parlama yapıyormuş. Bilgi verebilen olursa sevinirim.