N
Nickneyime
Aktif Üye
- 30 Nis 2020
- 74
- 32
Philips 58pus8505 6600 tl, Toshiba 58ua3a63dt 4500 tl. Sizce aradaki fiyat farkını vermeye değer mi?
Değerlendirmeye alın bence.Hangi mağazada varsa müsait olursanız gidip detaylıca inceleyin,yan açı performanısna da bakın.Teşekkür ederim. LG modelini inceliyorum tavsiyeniz üzerine.
Bu arada Vestel sitesine bir kaç gündür bakıyorum ve şimdi farkettim QLED modeli daha önce yoktu şimdi sitesinde satışta. 65Q9900 bu ürün daha yeni galiba bir bilginiz var mıdır?
Aynen doğruarkadaşlar şu tespitler doğru mudur?
- TU7000 ler alınmaz, RU veya TU8000 üstü alınır.
- LG UM ler alınmaz, UN ler olabilir.
- Sony XH lar IPS tir ama alınır.
- Vestel - Toshiba - Grundig 1.500 tl daha ucuz olsa da girilmez.
- Phillips alınır ama satış sonrası sıkıntılıdır.
- İyi bir android box ın varsa iyi panelli bir Tv al geç....
arkadaşlar şu tespitler doğru mudur?
İkiside değil 5800küsüre sony 8096Philips 58pus8505 6600 tl, Toshiba 58ua3a63dt 4500 tl. Sizce aradaki fiyat farkını vermeye değer mi?
Neredeyse kusursuz liste.arkadaşlar şu tespitler doğru mudur?
Neredeyseİkiside değil 5800küsüre sony 8096
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Neredeyse kusursuz liste.
Ben Philips 58 PUS 8505 modeli ile LG 70UN70 modeli arasında çok kaldım. Fiyat olarak 700-800 lira LG daha pahalı ve ekran boyutu olarak ciddi fark var. Ne yazık ki karar veremiyorum. Asıl alınma amacı direkt netflix karanlık ortamda dizi film izlemek ve günlük TV kanalları. 65PUS7805 modeli de aklımı çeliyor.Sony XH'de bildiğim kadarıyla 8 serileri IPS, 9 serisi VA Panel Full Array Led teknolojisi kullanıyor. Philipsin de en az 8 ve üzeri serisi bence alınır.
Üstad... LG 65UN7100 / 7300 / 7400 bunların kusuru/eksiği neydi? onu atlamışım.....Neredeyse
Zira UN7 serisi Alınmaz diye yazılmamış
Nasılsın kardeşim? ?
Adem bey merhaba. Bu modelde dahil midir UN7 serisi dediğiniz seriyeNeredeyse
Zira UN7 serisi Alınmaz diye yazılmamış
Nasılsın kardeşim? ?
LG o modellerini bilmiyorum ama üstadlara sorarsanız daha doğru yönlendirirler.Ben Philips 58 PUS 8505 modeli ile LG 70UN70 modeli arasında çok kaldım. Fiyat olarak 700-800 lira LG daha pahalı ve ekran boyutu olarak ciddi fark var. Ne yazık ki karar veremiyorum. Asıl alınma amacı direkt netflix karanlık ortamda dizi film izlemek ve günlük TV kanalları. 65PUS7805 modeli de aklımı çeliyor.