Selamunaleykum, Mesut ben.
Foruma bu gun uye oldum ve siz degerli ustadlarima bir konu danismak istiyorum.
beko B55L televizyonum vardi yaklasik 2 yildir normal sehpa uzerinde kullaniyordum sonradan duvara astim ve 3 gun sonrasinda durduk yere kesinlikle bir darbe ya da sivi soz konusu degil o sekilde yapacak evimde kimse yok cunku.
Durduk yere ekranda boyle bir cizgi cikti ,
Boyle bir cizgi cikti yayin dondu sandim kanal degistirdim ayni tv kapatip actim ayni hdmi kablosunu degistirdim ayni cildirdim bildiginiz evde. Sonra yere indirdim bi kac saat bekledikten sonra tekrar actigimda ise ;
istabul mecidiyekoy’de ikame ediyorum cevremde ki bir cok tamirci ile konustugumda panel arizasi dediler tamir de olabilir komple degisebilir de dediler. Tamir olursa ortalama 600-800 tl arasi tutar dediler panel komple degisirse 3bin tl net tutar dediler ve ben de tavsiye uzerine tamirci ustamiza biraktim ve hic bir sekilde olmayacagini panelin degisecegini soyledi.
aklimdan oyle sacma sapan fikirler geciyor ki bilemezsiniz
fikirlerim ise su sekilde ; 3 bin tl verip tamir mi ettireyim ? Yoksa o kadar para veriyorken uzerine 2-3 bin daha ekleyip daha guncel bir tv mi alayim diye ortalama 1 haftadir gidip geliyorum.
Degerli ustamiz Adem Helvaci ustamizin yorumlarini elimden geldigi kadar takip etmeye calisiyorum.
walla uzun lafin kisasi ortalama toplamda 5-6 bin tl cikarabilirim. Resimde de gordugunuz gibi asacagim yer kisitli tekrardan raflari sok yeniden tak istemiyorum. 55-58 inc cok rahat sigiyor gonul isterki 65 almak ama cok ugrastiracak o yuzden istemiyorum.
55-58 olarak aklimda ko tv’ler ;
vestel 58u9500
toshiba 58ul3a63dt
bu iki tv arasinda kaldim. Ya da sizlerin onerebilecegi cidden memnun kaldiginiz 55-58 arasinda bir tv var mi ? Oyle marka takintim yok panel konusunda ise anlamiyorum. Tv salonda olacagi icin gunduzleri de izleniyor annem tarafindan ben de izliyorum ve pc de bagliyorum arada bi oyun falan oynuyorum.
Simdiden tesekkur ederim.