D Çevrimdışı

Dark44

Yeni Üye
2 Şub 2021
2
42
9500'ü tavsye etmekten vazgeçtik artık çünkü sorunlu,bu foruma girip alan arkadaşlar panelden memnun kalmadılar ve iade süreci başlattılar.Vestel onlara para farkıyla 9600 önerdi ve bildiğim kadarıyla 9600'den şu an şikayet eden yok.
9500'ün şikayetlerinden biri hareketli sahnelerdeki takılma veya titreme sorunudur.
9500 de farklı 5 firmadan panel alınıyormuş sanırım hepsinde mi aynı sorun var acaba yoksa kısmetine kötü panel denk gelirse mi bu sorun yaşanıyor

mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
9500 de farklı 5 firmadan panel alınıyormuş sanırım hepsinde mi aynı sorun var acaba yoksa kısmetine kötü panel denk gelirse mi bu sorun yaşanıyor
İşte orasını bilemeyeceğim.Arızalanan panellerin seri numaralarına bakıp bir istatistik yapmak gerekir,bunun için de kullanıcının buraya geri dönüş yapması lazım.

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Merhaba BlackSea BlackSea Bey. TV almak için beklemedeyim. 55Q60R ya da 70R piyasada yok.İsim değişikliğinden kastınız hangi seriler? R serisinin benzerleri varsa hemen almak isterim.Cevaplarsanız müteşekkir olurum.
Tam birebir aynı olarak söylemiyorum ama 70T ler suan piyasa da var birde geçen 55q6fn modelleri de vardı ama suan göremedim . 70 t ile q60r arasında pek fark yok gibi zaten

H Çevrimdışı

hancı68

Aktif Üye
6 Şub 2021
62
49
Hocam merhaba, ozellille 32 inç tv istemenizin sebebini paylaşabilir mısınız? Kullanım yerinin müsaitliği ve bütçe nedenleri gibi nedenler midir?

Bir de istediginiz genel kullanım özellikleri( dizi, tv kanalları, spor müsabakası izleme, smart tv özelliklerini kullanma yoğunluğu) ve bütçe aradığınızı belirtirseniz tavsiye alma oranı artacaktır.
Merhaba ilgin için çok teşekkür usta televizyonu oda için alacağım 32 inç bize yeterli full hd yada hd ready hedereli olsun bildiğim kadarıyla bunlar görüntü kalitesini yürekten unsurlar uzun vadeli kullanacağım sorun çıkarmayacak bişey olsun smart değilde android olabilir ips panel olsun diyorum fiyat olarak 2300 civarı usta
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vatanda 32pfs6805 1800₺ dostum, bu paraya marka ve iyi bir şey bu, dikey kablo olayına dikkat ama yorumlarda birisi yazmış.

Bende sanki bir düşüş görüyorum, beklemekte fayda var, araba fiyatları da düşüyor, güzel memleketimdeki çakal sürüleri haram paylarını azaltmaya başladılar biraz... millet işini gücünü bırakmış araba, telefon, bilgisayar, tv gibi ürünleri toplayıp oturduğu yerden beleş para peşinde, ne güzel bir dünya bu yahu! almayın ellerinde patlasın kansızların. İşini dürüst yapanları tenzih ediyorum, işleri rast gitsin her daim.
Teşekkürler ederim usta şimdi teknosa ya baktım plihips pfs 6805 için 2.350 diyor vatan yok bulunduğum yerde bu dikey kablo nedir acaba bu tv alınırımı çok şikayet var plihips gurubunda bunun paneli ips mi

E Çevrimdışı

Efrasiyab

Aktif Üye
20 Şub 2018
98
Merhaba ilgin için çok teşekkür usta televizyonu oda için alacağım 32 inç bize yeterli full hd yada hd ready hedereli olsun bildiğim kadarıyla bunlar görüntü kalitesini yürekten unsurlar uzun vadeli kullanacağım sorun çıkarmayacak bişey olsun smart değilde android olabilir ips panel olsun diyorum fiyat olarak 2300 civarı usta

Teşekkürler ederim usta şimdi teknosa ya baktım plihips pfs 6805 için 2.350 diyor vatan yok bulunduğum yerde bu dikey kablo nedir acaba bu tv alınırımı çok şikayet var plihips gurubunda bunun paneli ips mi
Hocam öncelikle söylemeliyim ki artık günümüzde 32 inç tv ler giriş seviyesi tvlerdir. Bu ebattaki tv lerin kullanım amacı mutfakta, küçük odalarda ofislerle vb. mekanlardaki sınırlı süredeki kullanım ihtiyacını karşılamaktadır. Bu nedenle üreticiler bu ebatta yönelik üretimlerine diğer yüksek ebatlarda nazaran daha az yoğunlaşmaktadır. Bu durum da bu ebattaki ürünlerin kalitesini olumsuz etkilemektedir.

Full HD paneller tabii ki Full HD içerikleri HD ready panellere göre daha iyi yansıtmaktadır. Ancak günümüzde 32 inc full hd tv fiyatlari neredeyse 40 inç full hd fiyatındandır. Bu nedenle 32 inc için full hd istegi belki yeniden gozden gecirilebilir.

Sağlamlık konusuna da gelince, sevgili Adem Helvacı Adem Helvacı nin pek çok defa belirttiği üzere, günümüz üretimi tv lerin maksimum kullanım süresi ortalama 5 yıldır. Bu nedenle ayrıldığıniz bütçe ile yeriniz uygunsa 40 inç modellere yönetmenizi ya da marka veya kaliteye takılmadan uygun bir 32 inç tv alarak android box ile desteklemenizi öneririm

H Çevrimdışı

hancı68

Aktif Üye
6 Şub 2021
62
49
Hocam öncelikle söylemeliyim ki artık günümüzde 32 inç tv ler giriş seviyesi tvlerdir. Bu ebattaki tv lerin kullanım amacı mutfakta, küçük odalarda ofislerle vb. mekanlardaki sınırlı süredeki kullanım ihtiyacını karşılamaktadır. Bu nedenle üreticiler bu ebatta yönelik üretimlerine diğer yüksek ebatlarda nazaran daha az yoğunlaşmaktadır. Bu durum da bu ebattaki ürünlerin kalitesini olumsuz etkilemektedir.

Full HD paneller tabii ki Full HD içerikleri HD ready panellere göre daha iyi yansıtmaktadır. Ancak günümüzde 32 inc full hd tv fiyatlari neredeyse 40 inç full hd fiyatındandır. Bu nedenle 32 inc için full hd istegi belki yeniden gozden gecirilebilir.

Sağlamlık konusuna da gelince, sevgili Adem Helvacı Adem Helvacı nin pek çok defa belirttiği üzere, günümüz üretimi tv lerin maksimum kullanım süresi ortalama 5 yıldır. Bu nedenle ayrıldığıniz bütçe ile yeriniz uygunsa 40 inç modellere yönetmenizi ya da marka veya kaliteye takılmadan uygun bir 32 inç tv alarak android box ile desteklemenizi öneririm
Teşekkür ederim usta bukadar yazmışsın sağol eline sağlık malum imkan meselesi olsada 40 inç ultra hd alsam elektrik tüketimi de önemli olduğu için 32 inç görüntü kalitesi iyi piksel ve ışık sızması olmayan tv alacağım tavsiye üzere alayım hata yapmayım diye
Lg 32 lm 6300
Philips pfs 6805
Grundig geh 6955
Grundig 32 vle 6830
Toshiba 32 la3b63dt bunlardan biri yada başka marka model tavsiye

MMTECH Çevrimdışı

MMTECH 

Aktif Üye
24 Mar 2020
101
31

O paraya seçeneklerine göre en iyisi o.

Yakınında olmasına gerek yok netten alsana, gg'de teknosa satıcısı 1720küsüre kadar düşmüştü dün.

Dikey kablo dediğim power cord'unu yandan yapmamışlarda dik yapmışlar, duvara asınca kırılma oluyormuş sanırım, oku demiştim :)

H Çevrimdışı

hancı68

Aktif Üye
6 Şub 2021
62
49
O paraya seçeneklerine göre en iyisi o.

Yakınında olmasına gerek yok netten alsana, gg'de teknosa satıcısı 1720küsüre kadar düşmüştü dün.

Dikey kablo dediğim power cord'unu yandan yapmamışlarda dik yapmışlar, duvara asınca kırılma oluyormuş sanırım, oku demiştim :)
Bayağıdır philips pfs 5803 ve 6805 düşünüyordum facebook da philips gurubunda aşırı derecede şikayet var sakın bulaşma dedikleri için kararsız kaldım araştırıyorum arayış içindeyim

A Çevrimdışı

Arda Esen

Yeni Üye
27 Kas 2020
36
36
Tam birebir aynı olarak söylemiyorum ama 70T ler suan piyasa da var birde geçen 55q6fn modelleri de vardı ama suan göremedim . 70 t ile q60r arasında pek fark yok gibi zaten
55Q70T ile 55Q60R aynı seviyede ise T serisi için 8500 TL verilir mi? O zaman 70T için istenilen fiyat çok fazla. Rica etsem Sizin tavsiyeniz var mıdır?

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
55Q70T ile 55Q60R aynı seviyede ise T serisi için 8500 TL verilir mi? O zaman 70T için istenilen fiyat çok fazla. Rica etsem Sizin tavsiyeniz var mıdır?
Hocam bu arada tamamen tüketici yorumu ve sohbeti olarak alın benimle konuşmayı . 70T 60R ile es değer değilmiş kagit üzerinde ki bilgiler benzer olsa da 70T öneri dışında kaldı . 80 T alinabilirligi olan bir model ama suan kac para bilmiyorum . Ben gecen sene Mayıs Haziran gibiydi sanırım 6400 e aldım 60R yi

A Çevrimdışı

Arda Esen

Yeni Üye
27 Kas 2020
36
36
Hocam bu arada tamamen tüketici yorumu ve sohbeti olarak alın benimle konuşmayı . 70T 60R ile es değer değilmiş kagit üzerinde ki bilgiler benzer olsa da 70T öneri dışında kaldı . 80 T alinabilirligi olan bir model ama suan kac para bilmiyorum . Ben gecen sene Mayıs Haziran gibiydi sanırım 6400 e aldım 60R yi
Teşekkür ederim cevabınız için.

Greylights Çevrimdışı

Greylights

Aktif Üye
13 Haz 2019
56
26
Hocam kurulumu yapılınca deneyimleri paylaşır mısınız özellikle 58u9500 için hareketli sahnelerde takılma ve titreme oluyor deniliyor da merak ettim
Hocam bende o kadar kararsız kaldım ki hem vestel 58u9500 aldım hem toshiba 58ul3a63dt aldım. Gelince ikisini de yanyana koyup bakacağım artık :tara. Sıkıntı var deniyor ama hiç video resim paylaşılmamış.

Şaka bi yana ilk vatan dan aldığım vestel gelecek gibi duruyor. bakacağım beğenmezsem 14 günlük hakkımı kullanıp iade ederim toshiba kullanırım ama sıkıntı çok büyük değilse toshibayı hiç teslim almam.

Bu arada aklıma takılan tek şey adem beyin videolarında dediğine göre u9500 ün wide color gamut desteğinin olması toshibada olmaması. Vestelde karma olmasına karşın toshiba ile aynı panel de kullanılıyor birinde olup diğerinde olmaması şarşırttı. Anakartla mı alakalı?

Geri
Üst Alt