O Çevrimdışı

ostalgie

Yeni Üye
5 Şub 2021
9
35
Merhabalar.

TV araştırmaları yaparken YouTube'da Adem Bey'i gördüm oradan da buraya geldim. Doğru TV seçimi için sizlerden yardım bekliyorum.

Genel kullanım alanım: Futbol maçları ve altyazılı filmler (Altyazıyı özellikle vurgulamamın sebebi karanlık bir sahnede altyazı çıktığı zaman ekranın bir bölümünün veya tamamının aydınlanmasını istemiyorum). Oyun konsolu vb kullanmayacağım.
İzleme mesafem: 4 - 5 metre
Yan açılardan ziyade karşıdan izleyeceğim.
Hafta sonları hariç genelde akşam kullanacağım.
Tercih ettiğim boyut: 55 inç.
Marka veya yazılım (Tizen, WebOS vs) takıntım yok.
Bütçemi tavsiyelerinize göre şekillendireceğim.

M Çevrimdışı

Mehmettrko

Yeni Üye
6 Şub 2021
7
31
Arkadaşlar merhaba biliyorum illaki sorulmuştur ama araştırma yaparken adem beyin videolarını gördüm
Salonuma uygun fiyatlı bir 65 inç tv almak istiyorum
vestel u9500 den forumda okuduklarımdan sonra vaz geçtim
Zarif güzel bi tv istiyorum evimde 10 senedir kullandığım bir lg tv var sorunsuz kasasının tokluğu kalitesi vs çok memnunum
Bütçem kısıtlı biraz yükseltip 7bin bandına çıktım ordada karar veremedim.
Samsung tu7000 alayım dedim onunda forumdaki yorumları zehir zemberek
lg nano795 Kasası çok kaba ve nano cell olunca ne oluyor bilmiyorum

Normal bir tv kullanıcısıyım çok büyük teknolojilerde oledler de vs gözüm yok akıllı kumandası olursa iyi olur o kadar led tipleri vs okudum iyice kafam karıştı

Lafı uzatmayayım 65''kasası mümkünse zarif ilerde sorun çıkarmayacak kaliteli fp 5000 7000 civarı bir tv önerir misiniz. samsung lg önceliğim olabilir

mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
merhaba arkadaşlar 4000-5500 arası en az 127 ekran güzel bir tv arıyorum.
şimdiden teşekkürler
Merhaba.
Geniş izleme açısına sahip IPS panel olarak Lg 50 UN7400 & 50 UN8100.
Karşıdan izlemek için Samsung 50 TU8500 & Philips 50 PUS8505 idealdir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar 32 inç televizyon almayı düşünüyorum karar veremedim görüntü kalitesi iyi full hd ips olsun tavsiyelerinizi bekliyorum her 32 inç tv full hd olmuyor bazısı full hd olan var hemde hdr hd ready olup hdr olan var bunlardan hangisi tercih edilir
Philips 32 PFS6805,Toshiba 32 LL3A63DT (Panel karma üreticilerden temin edildiği için bazen IPS bazen VA olabiliyormuş)

Son düzenleme:
ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Kaliteli bir 4k film izlemek için
Vestel 65u9500 4800tl mb230 önermiyorsunuz. 65 inçten 58 inçe düşüp
Samsung 58tu7000 5800 tl ye almak daha mantıklı anlaşılan bütceyi bin yukarı çekmek gerekecek. Farklı bir öneriniz var mı?

Tavsiye etmemekten ziyade giriş seviyesi 65" bir tv sizi memnun etmeyebilir

Beklenti çok yüksek ise qled oled tercih etmekte fayda var

Ben büyük ekranda film izleyeyim bana yeter diyorsanız alabilirsiniz

H Çevrimdışı

hancı68

Aktif Üye
6 Şub 2021
62
49
Merhaba.

Philips 32 PFS6805,Toshiba 32 LL3A63DT (Panel karma üreticilerden temin edildiği için bazen IPS bazen VA olabiliyormuş)
Teşekkür ederim arkadaşım sağol bilgilendirme için nasıl anlayabiliriz va yada ips olduğunu öneri olarak bu iki cihazdan hangisi sence

mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
Arkadaşlar merhaba biliyorum illaki sorulmuştur ama araştırma yaparken adem beyin videolarını gördüm
Salonuma uygun fiyatlı bir 65 inç tv almak istiyorum
vestel u9500 den forumda okuduklarımdan sonra vaz geçtim
Zarif güzel bi tv istiyorum evimde 10 senedir kullandığım bir lg tv var sorunsuz kasasının tokluğu kalitesi vs çok memnunum
Bütçem kısıtlı biraz yükseltip 7bin bandına çıktım ordada karar veremedim.
Samsung tu7000 alayım dedim onunda forumdaki yorumları zehir zemberek
lg nano795 Kasası çok kaba ve nano cell olunca ne oluyor bilmiyorum

Normal bir tv kullanıcısıyım çok büyük teknolojilerde oledler de vs gözüm yok akıllı kumandası olursa iyi olur o kadar led tipleri vs okudum iyice kafam karıştı

Lafı uzatmayayım 65''kasası mümkünse zarif ilerde sorun çıkarmayacak kaliteli fp 5000 7000 civarı bir tv önerir misiniz. samsung lg önceliğim olabilir
1.Philips 65 PUS7805 - geniş görüntüleme açılı IPS gerçek 10bit panel,basit işletim sistemi,ambilight.Bluetooth belli değil.Alexa var.
2.Lg 65 UN7400
Merhaba.

Teşekkür ederim arkadaşım sağol bilgilendirme için nasıl anlayabiliriz va yada ips olduğunu öneri olarak bu iki cihazdan hangisi sence
Rica ederim.Bu arada yanlış bilgilendirme yaptığımı farkettim.Lg modellerinin 55 inch olanları IPS geniş görüş açılıdır.
Panel özelliklerine aşağıdaki siteden bakabilirsin.

Greylights Çevrimdışı

Greylights

Aktif Üye
13 Haz 2019
56
26
İsteğime ve bütçeme uygun bir tv bulamıyorum. Yokmu 130 serisi anakarlı IPS panelli bir model 55'' de?

K Çevrimdışı

Kotyora

Yeni Üye
8 Şub 2021
5
30
Merhabalar,
65un8100 modelini indirimli fiyat (7699 tl mağaza fiyatı 8999 tl) ve bulunduğum şehirdeki mağazadan teslim seçeneğinin olması nedeniyle düşünüyorum ancak bu model hakkında internette video ve yorum çok fazla bulamadım acaba bu modelle ilgili bilgi verebilecek arkadaş var mı ? Mağazada incelediğimde nano796 önerildi hemen hemen aynı fiyata ancak nano796 nın direk led yerine edge led kullandığını öğrendim bu sebeple direct led un8100 yöneldim , genel olarak model hakkında bilgisi ya da kullanıcısı olan arkadaşlar cevap yazarlarsa sevinirim.

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Merhabalar.

TV araştırmaları yaparken YouTube'da Adem Bey'i gördüm oradan da buraya geldim. Doğru TV seçimi için sizlerden yardım bekliyorum.

Genel kullanım alanım: Futbol maçları ve altyazılı filmler (Altyazıyı özellikle vurgulamamın sebebi karanlık bir sahnede altyazı çıktığı zaman ekranın bir bölümünün veya tamamının aydınlanmasını istemiyorum). Oyun konsolu vb kullanmayacağım.
İzleme mesafem: 4 - 5 metre
Yan açılardan ziyade karşıdan izleyeceğim.
Hafta sonları hariç genelde akşam kullanacağım.
Tercih ettiğim boyut: 55 inç.
Marka veya yazılım (Tizen, WebOS vs) takıntım yok.
Bütçemi tavsiyelerinize göre şekillendireceğim.
Merhaba ustalar yorum yapar ama ben kendi tv mi önereyim . 55q60rat suan kendisi olmasa da Samsung isim değişikliği ile benzerlerini piyasaya sürmüş inceleyebilirsiniz.

O Çevrimdışı

ostalgie

Yeni Üye
5 Şub 2021
9
35
Merhaba ustalar yorum yapar ama ben kendi tv mi önereyim . 55q60rat suan kendisi olmasa da Samsung isim değişikliği ile benzerlerini piyasaya sürmüş inceleyebilirsiniz.
Öneriniz için çok teşekkür ederim. Ne kadar bol tavsiye alırsam o kadar iyi olacak benim için.

Q60R serisinde Edge Led kullanıldı diye biliyorum. Doğru mudur? Adem Bey'in videolarında Edge Led'den pek iyi bahsetmediğini gördüm ve çekindim açıkçası.

mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
Merhabalar,
65un8100 modelini indirimli fiyat (7699 tl mağaza fiyatı 8999 tl) ve bulunduğum şehirdeki mağazadan teslim seçeneğinin olması nedeniyle düşünüyorum ancak bu model hakkında internette video ve yorum çok fazla bulamadım acaba bu modelle ilgili bilgi verebilecek arkadaş var mı ? Mağazada incelediğimde nano796 önerildi hemen hemen aynı fiyata ancak nano796 nın direk led yerine edge led kullandığını öğrendim bu sebeple direct led un8100 yöneldim , genel olarak model hakkında bilgisi ya da kullanıcısı olan arkadaşlar cevap yazarlarsa sevinirim.
Direct led tercih ederek güzel bir tercih yapmışsınız,bu konuda bir arkadaşımızın LG 8000 serisi alıp çok memnun olduğunu yazdığını hatırlıyorum.

A Çevrimdışı

aslanz61

Yeni Üye
4 Ocak 2021
4
36
Android TV düşüncesi olan arkadaşlar, Sony Samsung gibi markalara çıkamadığınız sürece kesinlikle alt serilerde android tercih etmeyin. Bunun yerine smart olmayan Bi TV alıp TV bbox bağlamak çok daha mantıklı. Hatta en özelliksiz TV yi alıp box aldım çok memnunum. Bir de hepsiburada üzerinden TV almayın iade almıyorlar zorluk çıkarıyorlar

Geri
Üst Alt