Arkadaşlar bütçemi 1500'den 2200'e kadar çıkardım 32 inç Full HD uzun vadede problem çıkarmayacak bir televizyon arıyorum..Arkadaşlar merhaba 1500₺ bütçem var. Bu fiyat segmentinde önerebileceğiniz TV hangisidir 32 inç birşey düşünüyorum var mı fikri olan?
BlackSea Aragorn Adem Helvacı mightythor
Philips tvlerin panelleri hakkında bilginiz var mı?VA panel Samsung 40 T5300 (FHD),Philips 43 PUS7800 (4K)
IPS panel Lg 43UN7400 (4K),Philips 43 PFS6805 (FHD),Philips 43 PUS7505 (4K)
TEKNOwest F fikoloji Adem HelvacıÇok teşekkürler, Toshiba gerçekten güzel, fakat bu modeli toshiba sitesinde bulamadım, yeni mi yoksa satışı mı bitti bilginiz var mı ?
Panel ve anakart bilgileri nedir ?
abi panel bilgi hattında bilgi verdim arkadaşa, sağolasın
Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar43 inç smart özelliği olmayan ama paneli (görüş açıları düzgün) uzun ömürlü tv tavsiyesi alabilir miyim? Aslında gönlüm Android tvlerden yana ancak okuduğum kadarıyla netflix lisans sorunları yanında iptv için performans alamama gibi problemler yüzünden mibox alıp kullanacağım 1 aydır okumadığım forum kalmadı yardımcı olabilirseniz sevinirim
Bende dün 58ua9600 sipariş verdim daha gelmedi bana da bilgi verir misiniz? Et mıdır balık mıdır?Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım tv alma arefesindeyim şu 2 model arasında kaldım;
1- Vestel 65U9500 4K smart led tv 4949₺ bu 2019 model
2- Vestel 58UA9600 4K android smart led tv 4849₺ bu 2020 model
siz olsanız hangisini alırsınız başka tavsiyelere de açığım bu fiyatlara şimdiden teşekkürler
Evet biliyorum, teşekkürler.Hepsi aynı cihaz gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Bende orada gördüm ama internette hiç yorum görmeyince sormak istedim, geçen hafta da arçelik sitesinde 5400 e düşmüştü. Alıcaktım ama yorum göremeyince vazgeçtim.Dün akşam bir günlüğüne sadece Beko b55l 9880 5s indirimlerle birlikte 5400 tl geliyordu, yanında mi box kutu hediye vardı. Yani mi box 550-600 tl civarı TV yaklaşık 4.800 TL ye geliyor.
Bütceniz ve ebat hakkında bilgi verirseniz hangimiz müsaitse yardımcı olmaya çalışırız.Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar