Piyasaya arz edilen her ürün elbetteki alınabilir. Alınma kararını etkileyecek en büyük etkenler gerekli ihtiyacı ne kadar karşıladığı ve satış fiyatıdır.50UL2063DT toshiba tv alınır mı yardımcı olabilir misiniz ? a101 e geldi.
Hocam mağazalardaki görüntüler yanıltıcı olabilir. Ben beğendiğiniz sony özelinde söylemiyorum ancak markalar kendi ürünlerini parlayacak videoları özel olarak döndürebiliyor ekranlarda, ya da kalibrasyon farklılıkları olabiliyor. Etkin bir kıyaslama için detaylı inceleme lazım malesef.Bugün Mediamarkt da tv leri inceledim. Kutularına baktım. Philips, Samsung, Lg kutularında hepsinde Türkiye montajı olduğu, hatta Lg de Türkiye üretimi olduğu yazıyor. Sadece Sony ithal. Hatta üzerinde ithalatçı firma bilgi etiketide var.
Türkiye de montajlı bu 3 markanın ab deki ürünleri gibi kaliteli işçilik ve ürün kalitesi beklemek doğru olurmu acaba?
Sony de görüntü ciddi daha faklı aynı videoyu sony, samsung ve philips te izledim.
Kalite farkı var . Awox kronik sorunları var. Axen felan da onvodan daha düşük donanıma sahip. Yanı tek onvo kalıyor alınabilecekNe gibi bir açık ara farkı var hocam?
Teşekkür ederim cevabınız için. Adem bey, 15 ocakta stoklara gelecek bekleyin demişti. Yanlış anladım herhalde?Yeni TV ler ne zaman satışa sunulacak bilginiz var mı?Mağaza stoklarında ne kaldıysa o vardır artık,1 seneyi geçti çünkü bu model.
Aynı videoyu izledim derken usb den takılan film videosuydu bu tvlerin mağaza modu görüntüleri değildi. Philips ekranındaki janjanlı o mağaza modu görüntüsü, usb film de sony verdiği doğal rengi veremedi ama mesela bir grand prix görüntüsünü bir 4k maç görüntüsünü güzel verdi. Samsung da daha pastel bir renk vardı. İnsan cildi ve doğa renkleri sony de daha doğal geldi bana. Ama philips de 65inç 50hz tv ye verdiğiniz parayla sony 55inç 100hz alabiliyorsunuz. Philips de sizinde dediğiniz gibi 27 ayda led bar arızası olması tozlanma olayı çok had fazla bu acaba yurtdışı işçilik montajlı cihazlarda da aynı mı yoksa bizdeki montajlara haz mı? bundan dolayı philipste çekincem var yoksa 65inç görüntü olarak çook kötüydü diyemiyorum. Sony'e göre bir tık doğa ve insan cilt renginde düşüklük vardı. Yoksa görüntü için alınabilir tabi. Ama Adem Helvacı bir videosunda philips için sıfır yedek parça yoktur. Arıza durumunda çıkma parça kullanıp bunun üzerinden müşteriye hizmet sunulur ama birçok müşteri bunu bilmes dediği videodan sonra philips bana satış sonrası hizmet ve kısa zamanda arıza veren çok cihazı olduğu için cezbediciliğini gözümde yitirmeye başladı. Aslında ne yapacağım tam bilmiyorum Adem beyden de 65 inç için bir öneri defalarca mesajımdan cevap alamadım. Sony 65 50hz bir tv iyi görüntü verdiğine kanaat getirirsem sanırım öyle bir değerlendirmem olacak. Çünkü kaliteli bir 65 inç ekran ile tv box olayı pek mümkün değil. Çünkü hem büyük iyi ekran olsun hemde uygun fiyata mibox ile çözeyim mümkün değil çünkü iyi ekran demek iyi marka demek oluyor yoksa standart yazılımlı bir alt grup tv de bu görüntü kalitesi yakalamak bence mümkün değil.Hocam mağazalardaki görüntüler yanıltıcı olabilir. Ben beğendiğiniz sony özelinde söylemiyorum ancak markalar kendi ürünlerini parlayacak videoları özel olarak döndürebiliyor ekranlarda, ya da kalibrasyon farklılıkları olabiliyor. Etkin bir kıyaslama için detaylı inceleme lazım malesef.
Ben atmaca elektronik montajlı philips tv kullanıyorum. 27. Ayda led bar arızası verdi panel tozlanmasi oluştu. Diğer markaları bilemeyeceğim yaşadığım tecrübe budur.
aynı özelliklerde, özellikle 65inç bende bakıyorum. Bulursak mesajlaşalım lütfen.24 m² kare bir oda için on senedir kullandığım 43 inç tv yeterli gelmiyor.
55've 65' inç arasında kararsız olmakla beraber alacağım cihazda
-Ps4 Full HD,HDR
-Netflix 4K,
-Youtube 4K
-iptv
-Maç yayınları
-Usb üzerinden yüksek bitrateli 4K H265 Hevc film ve diziler izleyeceğim.
Elimde mi box var alacağım tvye bağlayacağım.
Ses kaliteli olursa mükemmel olur.
Ulusal kanalları çok nadir izlerim.
Yan taraftan da izleyeceğim.
Oyun oynarken yan tarafa oturunca şu an kullandığım LG LM640s tv daha da iyi olabilir diye düşünüyorum.
Bütçem maksimum 8 bin TL.
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.