A Çevrimdışı

aslanz61

Yeni Üye
4 Ocak 2021
4
36
evet arkadaşlar uzun bir süreçten sonra morio 55inç tv 2.si de iade edildi ancak hepsiburada iade kabul etmedi şimdi tv geri geliyor.gerekçe olarak servis kutuyu açmamış.tv hakkında değerlendirmelerim 2 tv yi de kullandım aynı model.memnun kalmak üzereydim ama 1 hafta geçtikten sonra ürün kendini belli etmeye başladı.YouTube 4k videoları oynatmıyor, netflix lisanssız old. İçin mouse ile menü geçişi sağlanıyor ve 4k görüntü vermiyor netflix. Telefona göre çözünürlük ayarlıyor. Güncelleme yapınca netflix çalişmiyor. Android yavaş Bi kaç uygulama yükleyince kasıyor. ses kalitesi ortanın altında.Kumanda çok basit 50 liralık uydu alıcı kumandası gibi. Görüntü güzel yandan bakınca ışık sızması var ama renk solması yok. 1 hafta kullandıktan sonra ekran bi anda gitti.ses var görüntü yok.menü açınca görüntü var ama yayın youtube vs yok.format atınca düzeldi.bu sebepten iade ettim ama kabul etmediler maalesef.yasal yollara başvuracağım.iade sebebim memnuniyetsizlikti.bu arada 2 tv nin de ekran içinde leke ile geldi.2 ye artık eyvallah dedik ama o da bu sorunları gösterince iade yaptık.alacak olan arkadaşlara uyarılarımdır.morio yerine teknosa indirimi ile 2200 tl ye 50 inç uydu alıcılı dijitsu alıp mi box bağladım ve çok memnunum.sadece va panel olmasından ötürü yandan bakınca solmalar gerçekleşiyor harici sorun yok.servisi kurulum ücretsiz ve hemen geldiler.herkese teşekkürler

E Çevrimdışı

Efrasiyab

Aktif Üye
20 Şub 2018
98
Bu neye dayanarak böyle 50" 70" vs neden kötü
Nacizane gözlemlerime dayanarak. Ayrıca sevgili Adem Helvacı Adem Helvacı üstat da bu panellerin özellikle upscale konusundaki zatifliklarindan bahsetmiştir.
50, 58 inch paneller kötü değildir ama 49 ve 55 inche göre kalitesi biraz düşüktür. Bu fark ureticilerden kaynaklaniyor diye düşünüyorum. Ayrıca tv fiyatlarını incelerseniz 49 inch panellerin 50 lerden, 55 inchlerin 58 lerden aha yüksek fiyata satıldığını göreceksiniz.

E Çevrimdışı

Emrw7492

Yeni Üye
24 Ara 2020
40
32
Nacizane gözlemlerime dayanarak. Ayrıca sevgili Adem Helvacı Adem Helvacı üstat da bu panellerin özellikle upscale konusundaki zatifliklarindan bahsetmiştir.
50, 58 inch paneller kötü değildir ama 49 ve 55 inche göre kalitesi biraz düşüktür. Bu fark ureticilerden kaynaklaniyor diye düşünüyorum. Ayrıca tv fiyatlarını incelerseniz 49 inch panellerin 50 lerden, 55 inchlerin 58 lerden aha yüksek fiyata satıldığını göreceksiniz.
teşekkür ederim ?

O Çevrimdışı

outlawwanted

Yeni Üye
27 Ocak 2021
4
42
yokmu yardım edecek kimse ya 3500 tlye kadar 4k 43 inç tv tavsiyesi verirseniz çok makbule geçer pc monitörü olacak...değerli üstadlardan tavsiye bekliyorum...

E Çevrimdışı

Emrw7492

Yeni Üye
24 Ara 2020
40
32
Arkadaşlar bişey sorucam televizyonlar kredi kartına 4 taksit bildiğimiz gibi ama bankalar kampanya yapıyor +2 taksit gibi biz banka mobil uygulamadan bu kampanyalara katılsak +2 taksit devreye girer mi

B Çevrimdışı

Ballistix

Aktif Üye
23 Ağu 2020
185
29
Arkadaşlar 2000 TL’ye kadar 40” ~ 43” arasında bir TV’ye ihtiyacım var. Bütçe bu kadar, 1 TL bile üstü olmaz malesef.

E Çevrimdışı

Efrasiyab

Aktif Üye
20 Şub 2018
98
Arkadaşlar 2000 TL’ye kadar 40” ~ 43” arasında bir TV’ye ihtiyacım var. Bütçe bu kadar, 1 TL bile üstü olmaz malesef.
Onvo OV42250 Full HD (FHD) TV bu bütçe için en iyi tercih olabilir, A101 internet sitesinde 2000 tl ye mevcut şu anda. Bu modelle ilgili olarak hem bu forumda bilgi hem de youtube uzerinde sevgili Adem Helvacı Adem Helvacı nin cok geniş bilgiler içeren videoları mevcut.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yokmu yardım edecek kimse ya 3500 tlye kadar 4k 43 inç tv tavsiyesi verirseniz çok makbule geçer pc monitörü olacak...değerli üstadlardan tavsiye bekliyorum...
Sadece pc monitörü olarak mı kullanacaksınız yoksa smart tv fonksiyonları ve tv yayınları da kullanılacak mi? Pc kullanımında oyun ağırlıklı bir kullanım mi olacak? Var olan ihtiyaçlar tercih edilecek modeller için kilit bilgileri oluşturmakta.

O Çevrimdışı

outlawwanted

Yeni Üye
27 Ocak 2021
4
42
Onvo OV42250 Full HD (FHD) TV bu bütçe için en iyi tercih olabilir, A101 internet sitesinde 2000 tl ye mevcut şu anda. Bu modelle ilgili olarak hem bu forumda bilgi hem de youtube uzerinde sevgili Adem Helvacı Adem Helvacı nin cok geniş bilgiler içeren videoları mevcut.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sadece pc monitörü olarak mı kullanacaksınız yoksa smart tv fonksiyonları ve tv yayınları da kullanılacak mi? Pc kullanımında oyun ağırlıklı bir kullanım mi olacak? Var olan ihtiyaçlar tercih edilecek modeller için kilit bilgileri oluşturmakta.
smart özelliklerini kullanmasamda olur hocam ağırlık pc monitörü pcye bağlayıp forex ve borsa piyasasını takip edeğim....saygılar...

M Çevrimdışı

mybest

Yeni Üye
24 Nis 2020
18
45
55 -65inç siyah ve renk dengesi paneli iyi olan mibox ile kullanabileceğim iyi bir tv önerebilirmisiniz? Teşekkürler.

E Çevrimdışı

Efrasiyab

Aktif Üye
20 Şub 2018
98
smart özelliklerini kullanmasamda olur hocam ağırlık pc monitörü pcye bağlayıp forex ve borsa piyasasını takip edeğim....saygılar...
Açıkçası ben sizin göz sağlığınız için bahsettiğiniz kullanıma yönelik olarak pc monitörü kullanmanızı tavsiye ederim. Bu bütçeyle iki monitör alarak ve kullanarak amacınıza göre hem etkin bir kullanım sağlar hem de göz sağlığınızı daha az etkinlersiniz.

Eğer mutlaka tv bağlantısı istiyorsanız, güvenilir markaların bütçenize en uygun olan herhangi bir 43 inch 4K tv si sizin işinizi görecektir. Ayrıca 3 yıl garantili servis yaygınlığı olan markaları secmek olası teknik sorunlarda hızlıca çözüm üretilmesine yardımcı olacaktır. ( pc yi vga üzerinden bağlayacaksanız, alacağınız tv de vga portunun olup olmadığına dikkat ediniz, ancak 4k tv aradığınıza göre pc nin ekran kartında hdmi çıkışı ve 4k görüntü özelliği olduğunu var sayıyorum)

Geri
Üst Alt