Teşekkür ederim hocam.Philips 50 8505
Nedenlerini de yazmanın mümkün müdür?
Artıları ve diğerlerinin eksileri nelerdir?
Teşekkür ederim hocam.Philips 50 8505
Nano 866 daha iyi bir modelLG 49NANO866 ile LG 55UN81006 düşünüyordum hocam ben de. 55UN8100'u dün teknosada canlı gördüm hoşuma gitti görüntü kalitesi ve netliği. Nano nasıl bilmiyorum yalniz.
Bu neye dayanarak böyle 50" 70" vs neden kötüHocam 50 inch paneller 49 ve 55 inch panellere göre daha kalitesiz, markadan önce panel boyutuna göre bir tercih belirlemenizin sizi daha memnun edeceğini düşünüyorum
Nacizane gözlemlerime dayanarak. Ayrıca sevgili Adem Helvacı üstat da bu panellerin özellikle upscale konusundaki zatifliklarindan bahsetmiştir.Bu neye dayanarak böyle 50" 70" vs neden kötü
teşekkür ederim ?Nacizane gözlemlerime dayanarak. Ayrıca sevgili Adem Helvacı üstat da bu panellerin özellikle upscale konusundaki zatifliklarindan bahsetmiştir.
50, 58 inch paneller kötü değildir ama 49 ve 55 inche göre kalitesi biraz düşüktür. Bu fark ureticilerden kaynaklaniyor diye düşünüyorum. Ayrıca tv fiyatlarını incelerseniz 49 inch panellerin 50 lerden, 55 inchlerin 58 lerden aha yüksek fiyata satıldığını göreceksiniz.
Onvo OV42250 Full HD (FHD) TV bu bütçe için en iyi tercih olabilir, A101 internet sitesinde 2000 tl ye mevcut şu anda. Bu modelle ilgili olarak hem bu forumda bilgi hem de youtube uzerinde sevgili Adem Helvacı nin cok geniş bilgiler içeren videoları mevcut.Arkadaşlar 2000 TL’ye kadar 40” ~ 43” arasında bir TV’ye ihtiyacım var. Bütçe bu kadar, 1 TL bile üstü olmaz malesef.
Sadece pc monitörü olarak mı kullanacaksınız yoksa smart tv fonksiyonları ve tv yayınları da kullanılacak mi? Pc kullanımında oyun ağırlıklı bir kullanım mi olacak? Var olan ihtiyaçlar tercih edilecek modeller için kilit bilgileri oluşturmakta.yokmu yardım edecek kimse ya 3500 tlye kadar 4k 43 inç tv tavsiyesi verirseniz çok makbule geçer pc monitörü olacak...değerli üstadlardan tavsiye bekliyorum...
smart özelliklerini kullanmasamda olur hocam ağırlık pc monitörü pcye bağlayıp forex ve borsa piyasasını takip edeğim....saygılar...Onvo OV42250 Full HD (FHD) TV bu bütçe için en iyi tercih olabilir, A101 internet sitesinde 2000 tl ye mevcut şu anda. Bu modelle ilgili olarak hem bu forumda bilgi hem de youtube uzerinde sevgili Adem Helvacı nin cok geniş bilgiler içeren videoları mevcut.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sadece pc monitörü olarak mı kullanacaksınız yoksa smart tv fonksiyonları ve tv yayınları da kullanılacak mi? Pc kullanımında oyun ağırlıklı bir kullanım mi olacak? Var olan ihtiyaçlar tercih edilecek modeller için kilit bilgileri oluşturmakta.
Açıkçası ben sizin göz sağlığınız için bahsettiğiniz kullanıma yönelik olarak pc monitörü kullanmanızı tavsiye ederim. Bu bütçeyle iki monitör alarak ve kullanarak amacınıza göre hem etkin bir kullanım sağlar hem de göz sağlığınızı daha az etkinlersiniz.smart özelliklerini kullanmasamda olur hocam ağırlık pc monitörü pcye bağlayıp forex ve borsa piyasasını takip edeğim....saygılar...