M Çevrimdışı

musti35

Yeni Üye
16 Nis 2018
25
41
Son teknolojik cihazlara yatkınlığı olmayan bellirli yaş üstündeki kişilerin android tv sisteminde zorlanacağını ve sistemin sağladığı avantajlardan yeteri kadar faydalanamayacagini düşünüyorm.

O nedenle büyüklerimiz için alınacak tv lerin ışletim sisteminin basit olmasını, kumandasında youtube netflix amazon prime tuşlarının bulunmasını tavsiye ederim.

Illa android tv isteminiyorsa Philips android sistemi kullanır ama menüsü çok karmaşıktır. Sony android tvler ya da vestel üretimi android tv ler daha uygun olur gibi.
Teşekkür ederim.
TCL c715 nasıldır hocam?

E Çevrimdışı

ersin11

Yeni Üye
7 Şub 2020
20
37
U 9500 mb 230 ikilisi için hoş olmayan geri bildirimler aldık forumda evet sizin model eski ama 9500 yerine daha güncel bir teklif olursa daha iyi olur, özellikle mb 130 anakartlı modeller olsa daha iyi olur
Bunu dikkate alıcam MB130 birde mb130s mb130e bunlar nasıl pazartesi özellikle ulaşıp ellerinde hangi revizyonlu model var sorucam tekrar burdan bilgi alırım eğer verirlerse tabi

H Çevrimdışı

hakkıöztürk

Yeni Üye
27 Kas 2020
12
45
Screenshot_20210131-221937_InstaPro.jpg

Pitbull Çevrimdışı

Pitbull 

Süper Üye
6 Tem 2020
1,124
43
Seg markasının 2 ürünü arasında ne gibi farklar vardır? Fiyat farkına değer mi? TV ler migros da satılmakta. Panel olarak IPS ise daha iyi olur.

Screenshot_20210201_032712fda0d0772c49ed3a.jpg

L Çevrimdışı

Leo35

Yeni Üye
10 Ocak 2021
6
34
Merhabalar,

Uzun zamandır gerek okuyarak gerekse videolardan paylaşımları takip ediyorum. Maalesef ki iyi diye düşündüklerimizi de alt üst eder şeyler öğreniyoruz :)
Bir televizyon araştırmasındayım genel olarak;

Karşı cepheden belki birazda onun yanındaki dikey koltuktan ( Dikdörtgen şeklindeki bir oda düşününce hayal etmişsinizdir) izlenecek.
Ağırlıklı olarak Netflix-Dizi-Film olmak üzere tv kulanıyorum.
Haftada 1 takımımın maçlarını izliyorum.

Hakkını verecek bir ürünse 6.000 civarına kadar bütçeyi çıkarabilirim ama ciddi farklar yaratmayacaksa markasına para ödemektense teknik özelliklerine hakim olduğunuzu düşündüğüm için verdiğiniz önerilere göre hareket edebilirim.

Tavsiyelerinizi paylaşmanızı rica ederim

H Çevrimdışı

Hubbifillah

Yeni Üye
15 Ocak 2021
7
27
Samsung Q60T almıştım fakat görüntü kalitesi pek memnun etmedi içime sinmedi açıkçası, iade etmeyi düşünüyorum. Max 6000 TL'ye onerebileceginiz herhangi bir TV var mı acil olarak.

Geri
Üst Alt