D Çevrimdışı

Dandalyus

Yeni Üye
28 Ocak 2021
4
52
mi boxs s 4k alacağımız için
Herkese iyi akşamlar. Kardeşim için 50" 4k televizyon tavsiyesi verirmisiniz. Bütçe en fazla 5000 TL. Neler yapacak IP TV, internetten dizi, film izler. Futbol maçları izler. Marka tercihim yok ama evimde Samsung 40D7000 kullanmaktayım fakat ilk ayında anakart bozuldu değişti başka hiç sorun çıkarmadı fakat arkadaşla aynı anda almıştık onun problemi ışık sızması idi. Arkadaşo THH, T. mahkemesi, İcra süründürdüler. O yüzden Samsung mümkünse istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Mı box 4s alınacağı için fiyat en fazla 4500tl düştü. 49" de olur. Samsung hariç tüm markalar olabilir. En geç önümüzdeki hafta almayı düşünüyoruz. Biraz önce metro market de LG 49sm8000 nanocell tv yi 5100 gördüm. Yardımım ile alabiliriz. Bu tv nasıldır. albanez albanez, Adem Helvacı Adem Helvacı beyler yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler

Son düzenleme:
Puzik Çevrimdışı

Puzik 

Süper Üye
9 Ara 2020
1,305
Arkadaşlar merhaba yeni üyeyim hatta bir foruma bile ilk defa üye oluyorum bir yanlışım olursa şimdiden affola benim bir Televizyona ihtiyacım var uzun zamandır araştırıyorum bu gün Sony Kd 49-XH8077 modelinin m. markt ta 5500 tl ye düştüğünü gördüm geçtiğimiz ay bu televizyon 9000 tl leri görmüş neden bu kadar düşmüştür diye kafam karışmadı değil ama almayıda düşünüyorum sizden ricam bu tv nasıl alınırmı 5000 tl bütçem var bunun yerine lg nin yada samsungun muadil tvlerine baksammı çok fazla anladığım konular değil normal ev kullanıcısıyım normal uydu kullanacağım belki türkcell tv plus internetten film izliycem izleme mesafem yaklaşık 3 - 3.5 m birde sürekli tam karşıdan değil birazda açılı izliyeceğim tv yi sizlere zahmet bana bir fikir verirseniz bahsettiğim sony için yada diğer modellerdede öneride bulunursanız çok minnettar olurum hepinize şimdiden çok teşekkür ederim
Hocam Sony 55” 9 serisi bile 9000TL’den ucuz. O aldatmacaya inanmayın.

E Çevrimdışı

Efrasiyab

Aktif Üye
20 Şub 2018
98
mi boxs s 4k alacağımız için

Mı box 4s alınacağı için fiyat en fazla 4500tl düştü. 49" de olur. Samsung hariç tüm markalar olabilir. En geç önümüzdeki hafta almayı düşünüyoruz. Biraz önce metro market de LG 49sm8000 nanocell tv yi 5100 gördüm. Yardımım ile alabiliriz. Bu tv nasıldır. albanez albanez, Adem Helvacı Adem Helvacı beyler yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
Hocam eğer altyazılı film dizi izlenecekse edge led LG tv sorun yaratır. Genel olarak ışık sızması olarak adlandırılan ancak gerçek tanımlaması vertical blooming olan sorunu yaşarsınız. Ancak, ben altyazılı şeyler izlemem karanlık sahnelerde ara sıra dikey parlamalar olmasını umursamam derseniz LG paneli ve özellikle ışletim sisitemi sizi oldukça memnun erecektir.

E Çevrimdışı

ekttt

Yeni Üye
17 May 2018
16
34
Samsung 55q6fn modeli nasıldır? Bu zamanda alınır mı 6000 tlye Samsung sitesinde satılıyor

E Çevrimdışı

ekoko5454

Yeni Üye
30 Ocak 2021
11
33
Evet benimde gözüme çarptı 100 hz panel olarak fiyat cok iyi bu devirde duvara asılıyormu acaba bu tv ona göre kararımı vereceğim keşke 55nu8000 de satılsa sitede

E Çevrimdışı

Emrw7492

Yeni Üye
24 Ara 2020
40
32
Abilerim merhaba ortalama 1,5 aydır Adem Helvacı Adem Helvacı reisin YouTube kanalından doğru bu forumla yatıp kalkıyorum 8 yıllık 47" LG tv bozulduğundan yeni bir 65" tv alacağım bu tv geniş açıya sahip 10bin₺ civarı olabilir pazartesi alacağım inşallah önerilerinizi rica ediyorum şimdiden teşekkür ederim

M Çevrimdışı

musti35

Yeni Üye
16 Nis 2018
25
41
Merhaba arkadaşlar;

49-55" boyutlarında Android TV arayışım var.
4000-5500 TL ayırabilirim.

TV yayını ileri geri alma özelliği de olan bir TV var mıdır?

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

I Çevrimdışı

ilkerbagdir

Yeni Üye
3 Ara 2020
15
40
İyi akşamlar Arkadaşlar
4 Şubatta A101 e Samsung 55Tu8300 geliyor, 100 hz olarak gözüküyor, bu cihazın paneli ve diğer özellikleri nasıl, toshiba 58ul3al63dt ile kıyaslayabilirmiyiz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Samsung 55q6fn modeli nasıldır? Bu zamanda alınır mı 6000 tlye Samsung sitesinde satılıyor

Güzel fiyat 100 hz fakat Stok bitti olarak gözüküyor ☹️

Son düzenleme:
M Çevrimdışı

mybest

Yeni Üye
24 Nis 2020
18
45
Adem bey ve diğer yetkili arkadaşlar merhabalar. Sizleri youtube'dan ve forumdan devamlı takip ediyorum.Varolun tarafsız ve gerçekçi olarak herkese yardımcı olan yol gösteren bilgiler veriyorsunuz, ALLAH razı olsun. Sizden bir yardım bir fikir vermenizi rica ediyorum. İki cihaz arasında kaldım almışken daha büyük ekranlı bir tv mi alayım isterim tabi. Oyun ve maç derdim yok, film ve ücretli platformdan belgesel izleyicisiyim genelde direkt açıdan izleme yapıyorum ama tabi ileride evdeğişirse oturma düzenim ne olur bilemiyorum. Benim için tv gerçekçi renkler versin ve beni uzun süre idare etsin uygulama zengin olduğu için Android bir tv olsun istiyorum. Sony Sony KD-55XH9096 için youtube incelemelerinde görüntü çok güzel geldi yorumlarıda aynı düzeyde bu netliği 65 inçtede yakalayabilirmiyim? Şöyleki İki ürün arasında hangisini önerirsiniz?

Sony KD-55XH9096 ve Sony KD-65XH8077 arasında kaldım. 65 inç için sony yada başka bir android olan bir tv de önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim. Adem Helvacı Adem Helvacı

Son düzenleme:
E Çevrimdışı

Efrasiyab

Aktif Üye
20 Şub 2018
98
İyi akşamlar Arkadaşlar
4 Şubatta A101 e Samsung 55Tu8300 geliyor, 100 hz olarak gözüküyor, bu cihazın paneli ve diğer özellikleri nasıl, toshiba 58ul3al63dt ile kıyaslayabilirmiyiz.

Güzel fiyat 100 hz fakat Stok bitti olarak gözüküyor ☹️
Hocam 55tu8300 50/60 hz panele sahip malesef 100 hz değil. Samsung 100 hz panelleri artık qled modellerde ve 7 serisinden itibaren kullanıyor.

Toshiba cihazların genel olarak tüm Vestel üretimlerinden pozitif olarak ayrıştığını düşünsem de Samsungun görüntü ve sistem kalitesi fazlasıyla yukarıdadır. Çok büyük bir fiyat farkı yoksa samsung benim tercihim olurdu.

Merhaba arkadaşlar;

49-55" boyutlarında Android TV arayışım var.
4000-5500 TL ayırabilirim.

TV yayını ileri geri alma özelliği de olan bir TV var mıdır?

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
Hocam selamlar,

Özellikle Android tv istemenizin sebebini öğrenebilir miyim? Bunu sormamın sebebi harici android cihaz kullanarak fiyat performans acısından daha isabetli bir tercih bulma ihtimalidir yanlış anlamayın lütfen.

Son düzenleme:
M Çevrimdışı

mybest

Yeni Üye
24 Nis 2020
18
45
Hocam 55tu8300 50/60 hz panele sahip malesef 100 hz değil. Samsung 100 hz panelleri artık qled modellerde ve 7 serisinden itibaren kullanıyor.

Toshiba cihazların genel olarak tüm Vestel üretimlerinden pozitif olarak ayrıştığını düşünsem de Samsungun görüntü ve sistem kalitesi fazlasıyla yukarıdadır. Çok büyük bir fiyat farkı yoksa samsung benim tercihim olurdu.

Hocam selamlar,

Özellikle Android tv istemenizin sebebini öğrenebilir miyim? Bunu sormamın sebebi harici android cihaz kullanarak fiyat performans acısından daha isabetli bir tercih bulma ihtimalidir yanlış anlamayın lütfen.
65 inc 100hz panel için uygun fiyatlı bir seçenek yok gibi yada 55 inç diyelim. Bende android takıntılıyım. Bir platform gelince android dışındakilerde o platform yazılımı yok. Mesela exxen geldi android de hemen yazılımı geldi ama samsung lg tıss. Bu sebeple dediğiniz şekilde yapılabilir ama mesela Sony 55XH9096 ya eş değer bir ürün önerebilirmisiniz?

E Çevrimdışı

Efrasiyab

Aktif Üye
20 Şub 2018
98
65 inc 100hz panel için uygun fiyatlı bir seçenek yok gibi yada 55 inç diyelim. Bende android takıntılıyım. Bir platform gelince android dışındakilerde o platform yazılımı yok. Mesela exxen geldi android de hemen yazılımı geldi ama samsung lg tıss. Bu sebeple dediğiniz şekilde yapılabilir ama mesela Sony 55XH9096 ya eş değer bir ürün önerebilirmisiniz?
65 inch 100 hz paneller 11-12 bin tl den başlıyor ve led panel oluyor. Ben linux tabanlı bir philips kullanıyorum, ayrıca 25 usd maliyetli bir tv box ile sistemimi tamamladım içerik konusunda sorun yaşamıyorum.
Burda altını çizmek istediğim konu tv seçerken panel ve görüntü kalitesinin en önemli kriter olarak göz önüne alınması. Yaklaşık 500 tl bir harcamayla lisanslı androide sabip bir mi vox alabilrisiniz. Ancak sadece android işletim sistemi var diye 1000-1500 tl fazla verilmesini ben tavsiye etmem. Ayrıca android sistemi anakartı şişirecek ve yavaşlatacaktır onu da goz onune almak gerekir.

Geri
Üst Alt