Yoğun araştırmam sonucu Vestel almaya karar verdim ve 3 televizyon arasında kaldım. Fiyat olarak 3000-4000 arasındayım. 50' ekran vazgeçerek, 43' almaya karar verdim. Daha önce belirttiğim kullanıcı profillinden bahsetmek istiyorum. Bu bütçe ve profile uygun farklı marka önerilerine de açığım.
Kullanıcı Profili: Ailem(Film izlemeyi severler fakat aşırı düzeyde değil. Genelde normal TV kanallarını seyredirler. Herhangi bir maç, oyun vs. amacı ile kullanılmayacaktır.)
Ürünün Kullanım Ortamı: Küçük oturma odamızın duvarına sabitlemeyi düşünüyorum. Odamız 3.4x2.7 ölçülerinde çok ufak bir oda. Bu yüzden 43'' ideal olabileceğini düşünüyorum.
Oturma Düzeni: TV ile koltuk arası yaklaşık 3mlik bir mesafe olacak. Odada bulunan 2 adet 3lü koltuk da TV'nin tam karşısında olmayacak ama açısal olarak da yüksek bir açıda olmayacak. Tahminimce maximum %5-10 derecelik açılar olabilir. Bir koltuk için bu değer %5'in altında.
3 televizyon arasında kalmış durumdayım.
(3400TL Vestel sitesi),
(3700TL Vestel sitesi) ve
(3700TL Vestel sitesi). Rica etsem bu 3 üründen tavsiyenizi alabilir miyim? Herkese iyi forumlar dilerim.
Adem Helvacı
F
fikoloji